Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 962
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 040
Виждам,че крема на Олиосета много се коментира,да споделя и аз моето впечатление,по препоръка на жена която е ползвала почти всичко на пазара като марки,като преди време и аз плащах луди пари за продукти за коса,но после видях че има много добри на нормални цени,си закупих термозащитния запечатващ спрей за мигновен блясък и мултифункционалния бутиков крем за коса,като първо пробвах крема и ми се стори като мазен след като си изсуших косата,на следващото миене пробвах спрея и се влюбих в него,но при него има един ефект който на другия ден косата е леко поначупена в краищата,а съм чувала че за къдрене бил много подходящ,явно има такъв ефект.Половин година крема стоя забутан ,и преди 2 седмици започнах да го ползвам пак,ами направо ми се стори уникален,както си изсуших косата не мръдна до следващото миене,стои гладка,лъскава без мазен ефект,не знам възможно ли е да е имало такъв ефект първия път от шампоан,маска или балсама преди него,но сега съжалявам че не се купих още покрай черния петък.Моята коса не е суха ,дълга е и косъма е нормален,не ми утежнява,ако се сетя утре като е измия ще ви снимам .

# 2 041
  • София
Емаг утре ще имат рожден ден. Може и да има нещо интересно, но получих известие само за някакви ваучери и до 20% отстъпка.

# 2 042
Ампулите на Олиосета наистина правят косата клечава, ако се прекали, но на следващото миене, е бомба. Аз винаги я разделям и слагам, когато няма да ходя някъде или събота/ неделя, вечер. За информация съм с тънка, средно дълга коса.

# 2 043
От озон чакам поръчка от 18.11 …

А емаг ми правят адвент календар от поръчки 😂 Всеки ден ходя до easy box за едно веро, един тиган, един кашон памперси и т.н

# 2 044
Здравейте, получихте ли си поръчките от BareCare? Аз все още чакам и нямам никакъв имейл или информация какво се случва с тази поръчка. Добре, че е с наложен платеж.

# 2 045
От озон чакам поръчка от 18.11 …

А емаг ми правят адвент календар от поръчки 😂 Всеки ден ходя до easy box за едно веро, един тиган, един кашон памперси и т.н
Мен това щеше да ме вбеси жестоко. Особено ако изибокс не е наблизо.

# 2 046
Лошото е че Емаг не ти дават избор, дали да бъде до офиса на куриер или до easybox. Опцията вече е само easybox.

На мен офиса на Еконт ми е на 100 метра, но опцията е easybox, на 2км. и затова спрях да пазарувам от тях. Голяма грешка правят и губят пари и клиенти без опция да избираш между всички, както е при Озон примерно -  До адрес: Офис на Ozone:  Офис Speedy:  Офис Еконт:

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 00:55 от dsfds

# 2 047
Здравейте, получихте ли си поръчките от BareCare? Аз все още чакам и нямам никакъв имейл или информация какво се случва с тази поръчка. Добре, че е с наложен платеж.
Аз да, бях я поръчала на 23.11вечерта и дойде на 2.12
Крема Олиосета при мен не е уао ефект с тънка коса съм, но и не е лош ползвам го когато се сетя.

# 2 048
  • Popovo
Аз да, бях я поръчала на 23.11вечерта и дойде на 2.12
Крема Олиосета при мен не е уао ефект с тънка коса съм, но и не е лош ползвам го когато се сетя.

Елена 6, мисля, че се обърка.
Дамата пита за BareCare, не за Златната рибка.
И аз не съм получила още поръчката от BareCare.

# 2 049
Днес ще ми пристигне третата, последна, поръчка от Barecare. Първата дойде много бързо, за 2 дни. Не са ми спешни, когато дойдат.
Вчера взех последните 3 неща, от 5 пуснати поръчки към Emag. Доволна съм от тях на този ЧП.
Удобен ми е Easybox, предпочитам него, не чакам на опашка в офисите. Има 3 станции в района, също на около 1км от вкъщи, ходя пеш или с кола.

# 2 050
  • Beyond the stars

Вчера им писах, отговориха много бързо - има забавяния заради черния петък, ще дойдат.

# 2 051
А някой да ползва чудодеен крем за обем, който наистина да върши работа?
При мен този шампоан и две маски:
Скрит текст:

# 2 052
Обем имам само когато НЕ клепам никакви мазила по косата, освен шампоана.

# 2 053
Barecare много несериозно отношение, никаква информация, от 10 сайта поръчах единствено те не са ми доставили пратката още, пратката е от 23.11,всички други поне писаха за забавяне, а от тях нищо.

# 2 054
Barecare много несериозно отношение, никаква информация, от 10 сайта поръчах единствено те не са ми доставили пратката още, пратката е от 23.11,всички други поне писаха за забавяне, а от тях нищо.

И при мен, така!
Но, о чудо!
Получих току що вайбър, че пратката ми е в Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт