Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 962
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 115
  • 🌊
Аз уж успях да се свържа със Сеймдей и да откажа поръчката, уж всичко точно, че отбележим, ще предадем. Но когато съм на 2000 км от адреса изведнъж получавам хубав смс с "Очаквайте днес пратка дди коя си". Отново я отказах и сега си чакам парите.
Разбирам Емаг, че искат да си затворят бизнес кръга, но тази година беше излагация.

Ехааа как успя да се свържеш със Сеймдей? Аз днес висях 30 мин. на телефона на "опашка" за оператор. И тъкмо, когато беше мой ред, пак станах номер 3 на "опашката" и се пречупих 🤣 Та така и не разбрах къде продължава да скита телевизора ми почти месец. Честно казано имах идея да ги питам къде им е склада, за да ходим да си го приберем, но и това не постигнах.

Оооо, чаках си стабилно 15 минути дори в началото на работния им ден, поне беше безплатния телефон, а не този от сайта. Иначе ефект никакъв от разговора.

# 2 116
  • София
Спиди са такъв резил тази година... Пратката ми от Егмонт от понеделник е в склад и въобще не се знаело кога ще я получа.

# 2 117
  • София
Оооо, чаках си стабилно 15 минути дори в началото на работния им ден, поне беше безплатния телефон, а не този от сайта. Иначе ефект никакъв от разговора.
Кой е този безплатен телефон?
И аз започвам да се дразня безумно вече, а уж съм от търпеливите.

Поръчка от емаг от 17.11 и от 12 дена куриерът “е на път”… 😤

# 2 118
Обем имам само когато НЕ клепам никакви мазила по косата, освен шампоана.

Да, тогава е лесно, въпросът е какво да прави човек, на когото косата му е права, жива и не особено дебела, така че е залепена по скалпа по принцип.

Благодаря, Lemy, ще ги пробвам.

# 2 119
При мен с пяна за коса става твърда и незалепнала по главата. Simple Smile

# 2 120
  • Washington,USA
Момичета, този сайт реален ли е? Пазарували ли сте от него?
https://sephoraonlineds.shop/collections/best-sellers
Не е реален. Нямат сайт на български, по едно време поддържаха каталог, но го няма. Обаждате се по тел. и поръчвате или с превозвач от магазините в чужбина.

А то как да знаеш какво предлагат?🤔

# 2 121
Като разгледаш оригиналният сайт...така ще знаеш какво предлагат.

# 2 122
поръчах от Емаг лаптоп за около 1100 лв;дойде ,но екране не светна и не проработи;
Върнах го и ми дадоха ваучер;
Не ми трябва ваучер, как да си взема парите?!

# 2 123
  • софия
https://0700bezplatnite.com/

# 2 124
И аз започвам да се дразня безумно вече, а уж съм от търпеливите.

Поръчка от емаг от 17.11 и от 12 дена куриерът “е на път”… 😤

при мен е същото нещо, и моята е от емаг на 17.11-
В склад Sameday 24 ное 1:16 София-град България
В склад Sameday 29 ное 6:26 София-град България
Куриерът е на път 2 дек 12:02 София-град България
Днес е 08.12.2023г и куриерът все още е на път към адреса, който е в гр.София. 10-ти работен ден, откакто пратката е в София...
И седя и се чудя тази фирма само 1 куриер ли има и той пеша ли ходи.. за да му е необходимо толкова време, за да стигне...
От няколко дни звъня на телефона им - някакъв 0700.. и нищо- казва, че операторите им са заети и край.
Днес им написах и гневен мейл, от който едва ли ще има резултат, ама да им кажа- да си знаят, че не е ОК.

edit: на номера от линка, който zvanche даде, отговарят - не че има полза - "не мога да Ви кажа, ще направя запитване към колегите и ще се свържа с Вас". Дрън-дрън- от умрял писмо...

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 15:21 от FuSTuKa

# 2 125
  • София
Благодаря! 😊

Аз вчера сутринта с голямо дебнене успях да се свържа с чата на Емаг- попитах ги точно как 10 дена куриерът носи пратката към кутията. Попитах и кога и как ще имам обратна връзка (предвид че чатът се затваря) и как ще бъда компенсирана.
Обещаха да направят справка и да ми напишат имейл + ваучер.

*писах и гневно съобщение в контактната форма на Сеймдей

Вчера не видях нито мейл, нито ваучер, но ей току що получих съобщение, че пратката би трябвало да е в кутията.

# 2 126
Много е вероятно да са им пълни кутиите на тези и от там да идва забавянето. Аз ги хейтя допълнително защото любимият ми куриер на Спийди отиде да работи за тях и сега от Спийди са сложили някакъв сърдитко на негово място.

# 2 127
  • София
Предполагам, се следи кога кутиите се изпразват, и ако някой си остави пратката 2-3 дни, нещата се затормозяват.
Моята пратка от 28.11 беше в склада на Сеймдей, та вчера си я получих след 9 дни.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 16:56 от Cuckoo

# 2 128
  • ново
Не знам как си следят кутиите, но аз вчера в 17:30 ч си взех пратката, а днес в 11:15 получих подсещане да отида да си получа пратката😀

# 2 129
В автомат на Спиди пратките престояват максимум 3 дни, вероятно и тук е подобно.

Общи условия

Активация на акаунт