Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 868
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 220
Знам, че минаха всички черни петъци, но търся някаква отстъпка за Комсед,  за един забравен подарък. Някой ако знае, моля да сподели.

Заповядай: 84UCJTOHF (за 20% е, за ненамалени стоки, еднократен)

Много много благодаря, а може ли да се използва в магазина или само онлайн

# 2 221
Само аз ли нямам проблеми с емаг и sameday...от черен петък всичко дойде...да едно по едно,ама дойде отдавна...после имам още 3 пъти поръчки и те дойдоха...последната беше елхата...на 5.12 я поръчах и на 8.12 дойде...бях поръчала и други неща..този път всички дойдоха заедно...от озон чаках около седмица и вчера ми дойде пратката...

Това в кой град?
В София е ужас по офисите на куриерите..

# 2 222
Аз също нямах голямо забавяне. При мен дойде първо един продукт от външен доставчик, в рамките на 3 дни. Всички поръчки са ми до easybox, като 5 пратки, 3 дойдоха разделени, мисля че последните неща взех на 4ти декември.
Факт е че стават гафове, аз също съм имала забавяне от Емаг на ел. уред повече от месец. Веднъж от Озон едни книги, които бяха за коледен подарък, дойдоха доста след Коледа...
От Barecare имах 3 поръчки, едната дойде за 2 дни, другите 2 в рамките на седмица и малко отгоре.
От Нотино са най-бързи.

# 2 223
От малък град съм...Елхово ..може би затова по бързо се случват нещата ..

# 2 224
  • Тополовград
И аз от Тополовград отдавна прибрах всичко от Еконт и Спиди.

# 2 225
Аз съм в София и си получих съвсем в срок пратката на Озон в автомата на Спиди.

# 2 226
При мен пък в малко населено място от Еконт имаше голямо забавяне с пратка до адрес, накрая отидох да си я получа в офиса им, защото имах път натам.

# 2 227
При мен офисите и куриерите са бързи, без забавяне. Не съм в София обаче, има явно значение.

И да попитам за обувки/боти на Габор - поръчах си и чакам 39 номер, но виждам в един сайт че вървят уголемени и на 39 номер от марката са дали 25.5 см ходило и 26.1 см стелка, което ще ми е огромно.
Ходилото ми е 25 и обичайно 39 ми е ок, без да ми притиска.

А за боти Стив Маден пък излиза, че са умалени леко, та и там ще е тото...

Та някой ако има поглед върху номерацията на тези две марки, би ли споделил?

# 2 228
  • Русе
Аз чакам от 25-ти, от предната седмица...  Има време до Коледа.

# 2 229
В София съм и си получих всички поръчки... Емаг, Озон, Златна рибка, BearCare, Аквафор, ФД, Ремикс, Айко, Марви, LCW, HM Grinning

# 2 230
  • До сърцето...
В София е ужас по офисите на куриерите..

Ми при мен не е ужас (широк център). Малко повече чакане, ама то всяка година по това време е така.
Да не говоря, че куриера на Sameday беше един от най-учтивите и точните за моя немалък опит с негови колеги от различни фирми.

# 2 231
  • София
Аз също съм доволна от Спиди....Озон, Комсед, Хиполенд, Емаг/3 поръчки/, Ремикс, Sunsey/2/....всичко до 2-3-4 дни, София/Лозенец/...

# 2 232
  • София
След една седмица мъки и безброй разговори на Егмонт с ръководството на Спиди и моята пратка дойде нас. Огромна излагация от тяхна страна. Все пак те сами си бяха определили, че ще я доставят на 05.12.

# 2 233
Здравейте, от obuvki.bg  чакам една поръчка вече 15 дена. Има ли други такива като мен? В профила ми пише "Изпратена"...

# 2 234
  • София
Има ли още някой като мен, който да чака пратка от Емаг платена на 14.11.2023. Май е вече време за КЗП Disappointed

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 12:45 от melinda calisto

Общи условия

Активация на акаунт