Сайтове за Online Shoping

• 34 624
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
А някаква представа защо аз изобщо не получих нищо в пощата си след като направих поръчката?

# 181
Аз доколкото си преведох с моя лош английски,забраната е само за флакони под налягане,лакове,лакочистители....но за шампоани не прочетох нищо.

# 182
Аз доколкото си преведох с моя лош английски,забраната е само за флакони под налягане,лакове,лакочистители....но за шампоани не прочетох нищо.
на мен не ми изпратиха шампоаните и  есенциите на Бах.

# 183
http://www.mysticbulgaria.com/index.php?fire=about

Ето този сайт ви препоръчвам аз. За дрехи и аксесоари е. Има невероятни неща, а шият и по поръчка. Он-лайн магазина им все още не е много добре направен и малко рудно се поръчва, но питах и ми казаха, че съвсем скоро ще е готов в много по-лесен за позване вариант.

Ренци, наистина има много хубави неща, но никъде не видях цени... Аз ли съм в грешка?

# 184
  • София
Здравейте, разгледах laredoute.fr и никъде не открих опция за доставка до България  newsm78 Има знаменца на 18 държави, до които доставят, но не и българското.

Бихте ли дали повече инфо, благодаря за което   bouquet
 А от мен адрес за проверен сайт за парфюми, може би с най-добрите цени, с бърза и евтина доставка -  www.megashop.bg

# 185
на мен не ми изпратиха шампоаните и  есенциите на Бах.

Монда,знаеш ли дали ще ми възстановят парите в картата,след като ми откажат поръчката?И приблизително след колко време?

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 00:05 от necha

# 186
би трябвало да ги възстановят...аз не съм я проверявала моята, но сигурно са ги възстановили...може би до седмица??

# 187
Здравейте, разгледах laredoute.fr и никъде не открих опция за доставка до България  newsm78 Има знаменца на 18 държави, до които доставят, но не и българското.

Бихте ли дали повече инфо, благодаря за което   bouquet
 А от мен адрес за проверен сайт за парфюми, може би с най-добрите цени, с бърза и евтина доставка -  www.megashop.bg
като се регистрираш, си пишеш България... има доставка- 6 евро.

# 188
би трябвало да ги възстановят...аз не съм я проверявала моята, но сигурно са ги възстановили...може би до седмица??

Благодаря много  bouquet

# 189
И аз съм пазарувала от там, много съм доволна от качеството

# 190
  • София
като се регистрираш, си пишеш България... има доставка- 6 евро.

Благодаря, монда !   bouquet

# 191
  • around the world, where the heart belongs
Ха! От  goddess-within ми отговориха на въпроса, който им пратих, следното : FedEx does not ship to Bulgaria, you have been refunded to your card in the amount

Тея май се гъбаркат с мен. Нито е вярно, че не изпращат до България, нито пък, че са ми върнали парите  Close

# 192
  • around the world, where the heart belongs
Нали уж тая опция FedEx се избираше за международни пратки ?

# 193
Най-сетне след като им писах ми изпратиха имейла за потвърждение. Сега ще чакам да видим дали ще се излъжат да го пратят.

# 194
Момичета,вече трети ден нямам никакво известие за поръчката ми в http://www.goddess-within.com/.Само в началото след като я направих получих писмо с номера на поръчката и толкова.Проверявам и в сайта им-няма никаква информация за нея.Рано сутринта им писах да проверят какво става,но още нямам отговор.Много съм възмутена от тях.
Доколкото съм чела мненията на всички поръчали в сайта си вадя заключение,че си направиха една ГОЛЯМА ГАВРА със нас.Как е възможно за едни и същи продукти-визирам предимно шампоаните един път да направят доставка,друг път да се оправдават,че не могат да се транспортират със самолет,че Федекс не правят доставки до България[ТОВА Е МНОГО ПЛОСКА ЛЪЖА ОТ ТЯХНА СТРАНА,ФЕДЕКС ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ И ИЗВЪРШВАТ ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА НИ]
В сайта ясно си пише:

The U.S. Department of Transportation (USDOT) and the International Air Transpost Association (IATA) restricts air shipments of certian hazardous material items. Aerosol products in pressurized containers (such as hairspray) and products containing flammable or corrosive chemicals (such as nail polish and nail polish remover) have this restricted status. These items cannot ship international.

Шампоаните нито са под налягане,нито съдържат запалими или корозивни вещества.Има много други сайтове,които също използвуват въздушен транспорт за доставка,но нямат ограничения за такива подукти-например Ягодата.

След толкова некоректно отношение от тяхна страна,как да им имаме доверие newsm78?Имат и данните от картите ни newsm78?Много ме съмнява така да разиграват потребители от други страни например Франция,Испания и др.А може би не знаят,че ние сме равноправни членове на Е.С и си мислят,че сме диваци от някой малък остров....
Не искам да си мислите,че съм дребнава,не съм за двата им шампоана.За мен въпроса е принципен както предполагам  и за всички вас.Има си определени правила и трябва да се спазват. Като не могат да се справят,да си закрият сайта или да си затворят International Orders или да си сложат компетентни служители....

Обръщам се с въпрос специално към Монда,Тони,Дрън-Дрън,Бухтичка и всички потребители,които са имали проблеми с поръчките в този сайт.Искате ли да им напишем писмо от всички нас и да ги попитаме защо се държат толкова некоректно?Може и да им намекнем,че ще си потърсим правата на по-висока инстанция.Предполагам,че и в Щатите имат комисии за защита на правата на потребителите.И нищо да не постигнем за самите нас,поне ще им дадем урок да не постъпват така с бъдещите си клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт