Сайтове за Online Shoping

• 34 632
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
А за този френския сайт с кредитна или дебитна карта плащате? Аз все още не мога да се регистрирам....  Sad
само с кредитна може

# 136
Моите поръчки от La Redoute пристигнаха. Поръчах ги на 7-ми февруари и точно две седмици по-късно са тук.
Поне на пръв поглед качеството е отлично.

# 137
И аз поръчах, но сега се сетих, че не трябваше да се ограничавам до 45Е, защото от Фр няма мито..А аз се заблудих, че ще ми наложат за над 45Е и поръчката ми е само толкова...Сега ме е яд, че не поръчах повече наведнъж и да мина само с една доставка  Close

Аз едни боти си поръчах, доста изгодни изглеждат, велурени, но доста рискувах, защото не знам дали ще ми станат  Rolling Eyes 38 си взех, да видим..От Фр съм си купувала обувки и друг път, но поне съм ги мерила...  Thinking

Тези от френският Ларедут, ще се шашнат как изведнъж много Бг клиенти имат..не ви ли се струва...  Joy

# 138
  • Бургас

Тези от френският Ларедут, ще се шашнат как изведнъж много Бг клиенти имат..не ви ли се струва...  Joy

И аз си го милих вчера ...докато поръчвах ...не можах да се стърпя  Crazy

# 139
Предлагам да прекръстим темичката на " Ларедут - всичко за поръчката "  Joy

Шегичка  Peace

# 140
Хич даже не е шега.Идеята ти е добра. Ако някой иска, нека да пусне такава тема, да обсъждаме там кой какво харесва/поръчва и т.н.т..

Аз исках да питам- вие като поръчате от ЛАредут-а, изпращат ли ви мейл когато изпратят нещата или получавате само мейл, който потвърждава, че поръчката е приета? Аз имам само един мейл от тях засега... Гледам, че са изтеглили парите от картата, но не са ми изпратили потвърждение, че са шипнали нещата  newsm78

# 141
Аз исках да питам- вие като поръчате от ЛАредут-а, изпращат ли ви мейл когато изпратят нещата или получавате само мейл, който потвърждава, че поръчката е приета? Аз имам само един мейл от тях засега... Гледам, че са изтеглили парите от картата, но не са ми изпратили потвърждение, че са шипнали нещата  newsm78

Да, може да се пусне отделна тема... Макар и тя едва ли да е за "Красива мама". По-скоро за "На пазар".
Мен не ме известиха за изпращането - получих мейл единствено за това, че поръчката е приета. През цялото време, проверявайки на сайта статута на поръчката, излизаше като неизпратена. Но ето - вчера я получих.

# 142
  • Бургас
Аз пък искам да питам самото получаване как става - изпращат известие за колет предполагам   newsm78 ?

# 143
Аз пък искам да питам самото получаване как става - изпращат известие за колет предполагам   newsm78 ?

Аз си бях дала служебния адрес, именно за да не трябва да ходя до пощата. Наша служителка всеки ден ходи до там и тя ми донесе пратката. Но, ако бях дала адреса вкъщи, предполагам, че щяха да оставят известие за получаване. Няма кой да ги помъкне тези обемисти пакети...

# 144
Мен не ме известиха за изпращането - получих мейл единствено за това, че поръчката е приета. През цялото време, проверявайки на сайта статута на поръчката, излизаше като неизпратена. Но ето - вчера я получих.
И при мен така беше= даже още си стои в статус"подготовка", а  аз я получих преди 10 дни.
сега имам една от 10-ти,която има проблем, напписах иммейл-изпратиха ми номер на  жалбата. днес имам мейл- да им се обадя за уточнение..няма начин да не стават грешки.

# 145
Tristania - можеш ли да ми напишеш долу горе каква е цената за получаване и как се получават покупките от ebay   bouquet
Ами зависи от покупката,ако пише worldwide,значи пращат навсякъде,тогава шипинга си го пише,винаги е различен,зависи откъде идва,ако поръчваш от Европа обикновено не е много,но от Сащ идва солено newsm78
Какво точно те интересува?  bouquet
da ama powe4eto sa prez paypal a bg ne se poddyrja

# 146
Понеже не става с e-pay, аз съм се уговаряла и плащала с mooneybookers. Също така съм плащала и с банков превод- това при всеки търговец може. Внимавай при поръчките от САЩ-има мито.

# 147
  • Русе
Някой, ако знае сайт с продукти на PUMA и доставка до Бг, ще бъда много щастлива, ако ми каже!  Hug

# 148
Някой, ако знае сайт с продукти на PUMA и доставка до Бг, ще бъда много щастлива, ако ми каже!  Hug
laredoute.fr

# 149
  • Русе
monda, благодаря ти, но няма голям избор там. Не е това, което го има по магазините.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт