Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Има ли как да се поправи меката част на маратонка ?
Къде точно?
Тийнката ги слага и сваля завързани и е прецакала на два найка меката част горе.

# 481
Има ли как да се поправи меката част на маратонка ?
Къде точно?
Тийнката ги слага и сваля завързани и е прецакала на два найка меката част горе.
Ако е на петите,  аз ги давам при обущар и той обшива отвътре с кожа.Мога да ти изпратя снимка, ако искаш? Петички им казва майстора.

# 482
# 483
При обущар можеш да попиташ,  с кожа да го обшие.

# 484
При обущар можеш да попиташ,  с кожа да го обшие.
Благодаря Hug

# 485
Дами,понеже бях налазила темата преди дни,днес се снимах как стои.Снощи детето ли подари тази игла за шал,която не е за този шал,но я нося,защото е от дъщеря ми.Никога не съм могла да се снимам,но това е..

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 16:41 от red soul

# 486
Такива проблеми по маратонките обшивам с конец и става много добре.

# 487
Добре де, сиво да си с ходи с кафяво..може аз да не съм в ред де,  но нищо общо нямат и не си ходят за мен поне....Thinking..много мишаво ми идва..

# 488
Добре де, сиво да си с ходи с кафяво..може аз да не съм в ред де,  но нищо общо нямат и не си ходят за мен поне....Thinking..много мишаво ми идва..
Специално за теб бях писала,че не е кафяво.Аз имам усет и вкус за цветове.Това,което не си ходи,не го нося✌️

# 489
Да, може от снимката така да е...имам предвид че са два "убити" цвята, и ми се сливат..
Със здраве да си го носиш.

# 490
Да, може от снимката така да е...имам предвид че са два "убити" цвята, и ми се сливат..
Със здраве да си го носиш.
Благодаря!Каки се снима трудно Излиза кафяво,сиво.

# 491
Знам го тоя цвят..кафеникакво му вика ММ Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвам го с добро и за разведряване....

# 492
За мен също сивия шал е излишен. Какито е топъл нюанс, съответно е хубаво да се комбинира със себеподобни - кафяво, карамел, охра, оранжево дори.
Лентите също не ми харесват, някак евтино стоят. Иначе палтото е хубаво и въобще не ми е "Сталин", по-скоро наподобява ала корсар.

# 493
Благодаря ти,но нито един от тези цветове не е моят.

# 494
  • софия
Сега ми хрумна. Освен като цветове, дрехите се съчетават и като материи. Бих потърсила шал с цвета и приблизителна плетка като маншетите на ръкавите.
Иначе и аз харесвам съчетание каки със сиво.

Общи условия

Активация на акаунт