Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 021
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Какво е това? Или поне какво си купила?
Таблетки за тоалетна и подове. Получих това и се чудя за какво ми е и как се ползва

# 466
Еми... Бършеш пода 😁
Може ли линк? Да не е описано нещо друго?
Пишете на продавача... Или са китайци?
В Алиекспрес са ми връщали пари за несъответстващ артикул.

# 467
Еми... Бършеш пода 😁
Може ли линк? Да не е описано нещо друго?
Пишете на продавача... Или са китайци?
В Алиекспрес са ми връщали пари за несъответстващ артикул.
Китайци са. Но за 0,98 евро не бих се занимавала. Търся клипчета в Ютюб, дано излезе начин на ползване.

# 468
Това нещо не се ли разтваря като се пусне в тоалетната или във водата с която ще се чисти пода? Нещо такова ми се струва че съм мяркала. Какво пише в описанието там, откъдето е поръчано?

# 469
# 470
  • Sofia
Лесно ли се сменя плъзгач на цип на ботуш?
Или най-добре на обущар?

# 471
Или най-добре на обущар?

Ако е само металната част, която се движи не е трудно . Малко ще си поиграе с нервите ви , но ще стане . Разширете го и после го стеснете .

# 472
Или най-добре на обущар?
За плъзгач при обущар, но това съм аз. Те си имат всякакви плъзгачи и за минута ще е готово.

# 473
Здравейте, отчаяно имам нужда от съвет относно едно зимно яке което си взех и ми е леко голямо.

Познавате ли някой кадърен шивач, който да го стесни и да не си остав ръцете?  SweatPerseverePensive

# 474
Здр., блг. на включилите се - ръждата от гранитогреса почистих със сода, но от керамиката не се почисти напълно.

P.S. Клири е за петна по дрехи

# 475
На мен ми е махало ръжда от тоалетно гърне .Даже само  за това го ползвах.Нямала съм по дрехи .Не е само за дрехи нищо ,че така пише.

# 476
Има ли как да се поправи меката част на маратонка ?

# 477
Има ли как да се поправи меката част на маратонка ?
Къде точно?

# 478
Здравейте, отчаяно имам нужда от съвет относно едно зимно яке което си взех и ми е леко голямо.

Познавате ли някой кадърен шивач, който да го стесни и да не си остав ръцете?  SweatPerseverePensive
Това яке все пак е зимно, предполага да се носи с по-плътни дрехи и е добре да има пространство между него и дрехите, един вид въздушна възглавница, която ще задържа топлината, а и няма да се ограничават движенията. 
Пък и не бързай, въпреки материята, която не се очаква да се свива, нищо чудно при пране да се случи - имам едни завеси от чист полиестер /поне така пише на етикета/, които се свиха доста при пране, напук на всички очаквания.

# 479
Здр., блг. на включилите се - ръждата от гранитогреса почистих със сода, но от керамиката не се почисти напълно.

P.S. Клири е за петна по дрехи
Какви са тези съкращения?
Не е вярно. Има два вида. Използвала съм го.

Общи условия

Активация на акаунт