Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 007
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм съгласна с дъщеря ви. Палтото целенасочено има военна кройка и цветът нарочно е такъв, наистина е като шинел. Има бои специално за вълна, вкл. за домашно боядисване. За Пловдив не знам, аз съм боядисвала памучни дрехи в София, виждала съм да вземат и вълнени - поне от моите поръчки съм доволна. Но - не е гаранция, че след това няма да падне цвета и да се получи по-зле.

За лентите също съм съгласна, те няма да се боядисат, странен цвят и странна материя. Шивачката може да сложи други или ширити, по-хубави копчета да си изберете, дори сваляща се яка или нещо, с което да не е с войнишки вид.

# 451
Не,моля ви,получих това,което търсех.Палтото е качествено,скъпо,на известна марка,няма да го префасонирам.Аз,дори го носех така,но нещо явно сега съм се сбъркаша.Няма да го боядисвам,заради всички възможни проблеми,ще опитам да сменя лентите с кожени ленти.
От същия модел,имаше и в други цветове,та не е това.
Благодаря на всички за насоките!🌻

# 452
Може би малко късно, но тук ( https://bg-refresh.com/contactus.html ) съм боядисвала кожено яке преди 2-3 години. Може да се пита там за боядисване.

# 453
  • софия
Внушението за шинел идва от кройката, не от цвета (на лентите). Дори той и да бъде променен, общото усещане няма да се промени.
Носи си го така с шал, в който има има цвят от лентите или дюс пепел от рози.

# 454
Здравейте, с какво мога да почистят ръжда от гранитогрес?

# 455
Според мен,точно с пепел от рози омекотяват строгия модел,но аз вече не харесвам розово.Иначе една от чантите на дъщеря ми е точно раница в пепел от рози цвят.Мога да и я взема,тя и без това е преместила половината ми гардероб в нейната част.Ще и го върна😊
Благодаря на всички,получих някаква насока вече от вас.Притеснявам се,че обсебих темата.
Отзад напред - не си обсебила темата, някои въпроси изискват дълго разчепкване и обсъждане, не ще ги оставим недовършени, я Simple Smile
Вярно е, че омекотяват модела, но пък той не е в стил за розово, нито пък за такива ленти с разположението им - инак можеха да му сложат воланчета и изобщо, да го направят по-женствен и романтичен.
Омекотяването може да се постигне и с други цветове и разположение на декора, които не влизат в конфликт нито с цвета, нито с модела на палтото, но пробвай всякакви варианти да сдобриш розовото с него, като добавиш още нещо и мисля, че ще се получи без промяна на лентите, ако това начинание не успее или не е удачно.   
Успех и да покажеш новата или допълнена визия, ако решиш!

# 456
  • на последния етаж
Има ли шанс да "поправя" степан пуловер (мерино и кашмир), пуснат на програма "вълна"? Пробвах да го накисна в хладка вода с балсам за коса, сега съхне. Сякаш има някакво минимално подобрение.

# 457
  • Sofia
Преди малко гледах клип в инстаграм и жената успя да му възвърне размера.След накисване във вода с балсам за коса трябва да се подсуши в хавлиена кърпа и с много дърпане ще се оправи.
https://blitz.bg/lyubopitno/tozi-brilyanten-trik-mozhe-da-opravi … o_news583761.html

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 15:59 от Doli

# 458
Само да отбележим че кисненето се случва в почти студена вода, нали...да не стане пак фал.

Степан, или свит много, е пуловерът, също да уточним...

Иначе и аз имам да дърпам едно палто с вълна в състава му, защото напролет съм го пуснала вместо на 30 градуса, на колкото си го пера обичайно, на 40 и сега е с номер надолу...теснинКо ми е, късчко също...абе ще го балсамирам и аз, и поодърпам...но не вярвам да стане както си беше де...

# 459
  • на последния етаж
Степан е, малко свит. В хладка, по-скоро към студена го киснах (четох някъде, че не трябва да е съвсем студена).

# 460
Пробвай мокър да го виснеш на закачалка и го пораздърпай.

# 461
Според мен,точно с пепел от рози омекотяват строгия модел,но аз вече не харесвам розово.Иначе една от чантите на дъщеря ми е точно раница в пепел от рози цвят.Мога да и я взема,тя и без това е преместила половината ми гардероб в нейната част.Ще и го върна😊
Благодаря на всички,получих някаква насока вече от вас.Притеснявам се,че обсебих темата.
Как така!-ъПсурТ и дума да не става. Я виж как ни развихри фантазиите и що акъл дадохме. Със здраве да си носиш палтенцето.

Здравейте, с какво мога да почистят ръжда от гранитогрес?
С това-старо и изпитано:
https://www.himirex.eu/2015/07/20/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B8 … 0%B6%D0%B4%D0%B0/

# 462
Има ли шанс да "поправя" степан пуловер (мерино и кашмир), пуснат на програма "вълна"? Пробвах да го накисна в хладка вода с балсам за коса, сега съхне. Сякаш има някакво минимално подобрение.
Продължавай в същия дух, аз така си поправих баретата /но не с балсам, а с маска за къдрава коса/ и я нося - писах преди май точно в тази тема. Пробвай и с маска, сякаш има по-интензивно действие, аз балсами вече и нямам, че са ми недостатъчни - ако нямам маска, няма и да се среша.

# 463

Някой може ли да каже как се ползва това? Купих го за таблетки, а получих кърпички.

# 464
Какво е това? Или поне какво си купила?

Общи условия

Активация на акаунт