Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
На мен пък ми стана криво за Розалия, че не е искала да има деца заради трудностите и свързани с това, че баща и не е бил до нея. Типично по мъжки мъжете мислят малко по-повърхностно, а тя горката е изтеглила доста. Дожаля ми и за бащата, все пак какъвто и да е бил явно се е кротнал и сега си сърба попарата от грешките.

Атанаска даже не знам дали е нужно да се коментира- то бива красота, то бива, но при нея Господ с кофата е давал. Е, пропуснал е да и уголеми устните, но тя като истински медицински козметик се е погрижила.
Камерата да не я снима толкова отблизо, че и се виждат чак мъдреците с тази усмивка тип Жокера.

# 196
Дожаля ми и за бащата, все пак какъвто и да е бил явно се е кротнал и сега си сърба попарата от грешките.

Страшна файда да се кротнеш, след акто си разбил психиката на децата си. На дърти години всеки се кротва.

# 197
  • Glasgow
Антон ли е най малкото биологично дете на Старши? Той е видимо с най малко емоционални щети

# 198
Даниел е.

# 199
Въпрос на психика.
Даниел Бачорски, не е казал, че е с разбита психика. Както и братът с 3-те деца. Въртят бизнес, деца и си живеят живота.
Атанас и Розалия, просто са такива характери. Те може да бъдат с разбита психика и от въприеманието на другите удари на живота.
Розалия е сменила огромно количество държави и не е намерила покой и своето място.
Атанас се е бунтувал, дрогирал и има да търси себе си, поне още 30 години, след което ще се кротне от старост.
Това са вечни типажи. Има ги и при хора, отгледани от 2-ма родители.
Майка им Олга, до момента, един път не се оплака от живота и съдбата. Работи жената и се справя без мрънкане.

# 200
Епизодът беше меко казано скучен, ода за жената на Даниел! В това семейство има доста по интересни женски образи. Иначе момичето е амбициозно, но има и добър трамплин.Относно красота, това е субективно, има добро тяло, но е далече от красавица, на самочувствие го докарва обаче, явно има кофто вайб и хората не я харесват. От всичко около нея, най ми допада майка й, много приятна жена изглежда. Даниел е доста неуважителен спрямо бившата си жена и с това тотално ме изгуби. Аз въпреки всичко смятам, че делене на децата може и да няма, но Атанаска не се кефи особено на Емили, детето просто е доста по-интересно от нея и умее да привлича вниманието върху себе си.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:22 от Victory2019

# 201
Пресолиха сатанасия, но щом се харесва, нека се фука. Не трябва да пускат странични смешки като тези с Жени Каланджиева и яйцето, съвсем объркаха хората кой кой е🤣

# 202
Аз не съм Мис Свят , не се взимам и за красавица,ама и Атанаска не ми е красива.Сори.Та тя и с грим не ми допада.Как се е захласнал Даниел по нея не знам....Да не му е направила магия...Обаче Данчо голям цървул излезе....

# 203
  • Glasgow
Само с устните е предобрила, иначе ми е хубава на мен. И носа не намирам за нужно да си пипа.
Като каза за семействата им колко са различни на мен ми се стори, че го каза като да не е в полза на сем. Бачорски. Писахте тук след 1вия епизод колко не на място е тя в това семейство, но това не е непременно лошо. Ако идваш от средностатистическо семейство с две деца, запазило се във времето и се озовеш в такова може след първоначалната емоция да ти дойдат в повече. (Мой роднина от средностатистическо семейство се събра с партньор от такова с много деца, там бащите са повече, не майките, по празници на снимки толкова филмово изглеждат, облечени еднакво на Коледа и т.н инстаграмабъл инсталации, но той казва, че след тези сбирки е толкова емоционално изсмукан, че не иска да се събира с никого с дни🙈)

# 204
  • На зелено
2ри епизод ми беше скучен. Атанаска нищо ново под слънцето, пълну куку, при това не в положителният смисъл. Много е лошо като се вземеш на сериозно. Даниел доста ми олекна. Не само, че дискутираше подобна тема, като за децата, пред всички, ами всъщност установявам, че този мъж има доста никка самооценка щом се пита какво е намерила Атанасия у него. Рози ме докосна дълбоко. Тази жена има много травми да преработва, за да потръгне нейният живот. Жените сме по-емоционални, братята й са намерили начин тези травми да избият в друга посока. Атанас не ми е ОК като коментарно студио на всеки образ и действие. Както и са ми много нелепи всички други сцени, които не са свързани с тях да бъдат добавяни като подсилващи ефекта ( Калканждиева, роми, крокодили и т.н.). Антон и съпругата му са сплотено семейство. Тя е тиха, но си командва.

# 205
Аз я намирам за красива Атанаска, каква магия да му е направила ? Не сте ли виждали влюбен мъж?

# 206
Но, аз бих станала клиент на Ананаска. Щом е перфекционист, значи е идеалният козметик. Малко я съжалявам нея. Толкова нападки и това притискане за друго дете. И очевидно не е харесвана. Даниел определено не ми харесва все повече.

# 207
В момента гледам епизода и честно казано Атанаска ми стана симпатична. Млада, амбициозна, верно има трамплин, но се старае да постигне нещо и не чака на мъжа си. За пръцкането пред Даниел не се учудвам изобщо, Танаси ако четеш, не си сама сестро. Много жени не пръцкаме пред мъжете си. Не ми допадна това за двете деца, не е готино.

# 208
Аз пък като чуя някой да се изказва как прави всичко перфектно, във всяко нещо трябва да е перфектен, и само перфектни неща да има около този човек и ми става ясно, че този човек е далеч от перфектното и само му се иска да е перфекктен, обикновено тези хора са гола вода, та подозирам че и тук е така.

# 209
Ако Такаска не роди до 1 година е чао. Била в пика на кариерата си… Господи прибери си версиите.

Общи условия

Активация на акаунт