Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ох, на 14 минута съм и вече нямам думи😁

# 181
  • София
Епизод 2:

# 182
Ананаска сама не си вярва😀 На 24, вика, успях🤣🤣🤣 И пак две деца й се въртят в главата. Ама, то едното не е твое, бе, Ананаске.

# 183
Атанаска се самоуби с това интервю. Какви 2 деца, какъв успех. Тази не е добре.

# 184
Сега не стига всичко друго, ами и ще почнат да й викат Ананаска Пръдлата.На Бачорски що не му зашият устата до края на това нещо?

# 185
Няма да коментирам Атанасия/ка. Нямам против нея, но не ми е интересна.
Включвам се само да кажа, че ми застана буца на гърлото от обръщението на Розалия към баща им. Мъжете не го чувстват по същия начин, както тя. Явно на нея най-много ѝ тежи и то истински ѝ тежи...

# 186
  • София
Не само на нея, на нея и на Атанас, те са най-големите и са го отнесли, другите не са го усетили така. От Атанас не вярвам да чуем много лоши думи, защото е в период, в който се самообвинява и им е благодарен, че са го приели обратно. Той дори за Атанаска каза добра дума, докато от Георги чухме завоалирано позицията на останалите.

Знаем ли кой на колко години е? Дали и Антон не е между тях по възраст.

Смешно е една жена сама да се хвали каква е красавица.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:32 от Niya-

# 187
Насето тепърва ще трябва да се справя с народната любов! Да си призная скучно ми беше. Това за децата сме го дъвкали, знаем, че тя не иска, а той не спира да й мрънка.
И момичета, жената се облича евтино, проста на нея дрехите изглеждат скъпо. 😅😅😅
Рени и Антон ми харесаха! Атанас ми е противен, накрая пиян ли беше, нещо много започна да фъфли.

# 188
Голям хейт усети Наска... Чудо ще е...Чакаме панаирите от 3 епизод.За Олга нямаше ли нещо

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:44 от sisi303

# 189
Ох, страшна кариера прави Атанаска с инфлуенсърството. Говори лексиконно, защото е малка, обаче е хиена амбициозна. Може и да омекне с годините, Даниел явно на това разчита. Няма изненади в образа и за момента.

# 190
Каква хиена? Бачорски иска да я направи многодетна майка. То не е само да родиш дете. Трябва време, грижи. Има недоспиване. А тя е много млада. На 24-ри с 2 деца (3 по нейните критерии) си е ангажиращо.
Тя иска тази младост да я изживее по почивки и пътешествия. Което е нормално когато имаш много богат мъж.

# 191
Доста останах изненадана от мнението на Георги за нея, изглеждат в що годе добри отношения и как си каза, че сигурно заради Емилия не са окей, направо си каза, че и те двете все още имат търкания, но това явно не може да се усети от клипчета в инстаграм. Като цяло ми звучи, че е прекалена за цялото семейство, трябваше да изтърси пред всички на масата, че вече има две деца и да видим какво ще кажат, ужас че и си вярва..Рози не я включиха,  защото няма какво добро да каже за нея, а Антон сигурно е неутрален. Като почна да говори колко е красива и как като е красива не е тъпа, направо се ококрих честно.. буквално си казах ей тук се погреба.. А Даниел ми дойде в повече с назидателния тон за 3тото дете, мисля, че скоро ще избухне бомба с нейната позиция, че не иска сега и с неговата позиция, че трябва сега и веднага сякаш иска да са може би с еднаква разлика като тях 4мата макар че не знаем каква им е разликата точно и иска да се докаже по-добър от баща си, че може да се случи да си добър баща на 4 че и повече деца? Пълен цирк ще е наистина, много искам да видя страната на Емилия. Кака Мими и Олга защо нямаха представяне?

# 192
Даниел Бачорски, винаги може да направи дете на друга жена и с ТанЯсия да си живеят заедно. Нарича се компромис.
Той така го обясни зя жените и децата:
Исках дете появи се жена 1, после дойде жена 2 и още едно дете. Така че жена с детете 3 е винаги опция. Пък кралицата да си я води по мероприятия и тя да си развива кариерата, която е в пика си. Винаги има начин.

# 193
Като изгледах втория епизод разбрах, че братята и сестрата на Даниел много повече ми харесват от самия него. Антон излезе скрита лимонка, много са ми сладки с неговата жена, да са живи и здрави и те и дечицата им! Танасия перфектната, която никога не пърди ми беше дъното, което удари Даниел. Другото беше публичният дебат пред 15 човека роднини и цяла България дали да имат или не и други деца и кога.....

# 194
  • Glasgow
Много шумен епизод, много пият и крякат и врякат. В края на Атанас почти не му разбирах какво говори. Не знам Атанасия как ще оцелее в това семейство, както ги описа накрая "колоритни, емоционални" ми е евфемизъм за нещо друго. Не ми харесва как Даниел обяснява пред всички плановете си за 3то дете, което явно са коментирали много пъти и е наясно, че на този етап не е готова, манипулативно е от негова страна. И изобщо много глупости дрънка, как бил пиян и двата пъти и т.н. Уау, жестоко, прецедент в световната история и трябва да се каже в ефир
Михаела ми харесва.
От целия епизод най интересни ми бяха монтираните кадри на Жени Калканджиева.

Общи условия

Активация на акаунт