Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ако Даниел беше спестил подробности за Атанаска, можеше и да не е толкова обиждана. Особено в онзи семинар от който се разбра, че е изневерявал на Емилия докато е била бременна и я е лъгал още шест месеца. Да беше казал, че нещата между тях не са вървели, разделили са се, малко след това се е появила Атанаска и точка. В случая той даже е по-виновен от нея, защото на много мъже им пишат различни жени и т.н., но не всички изневеряват на жените си. Но разбира се, всички обвиняват втората жена.

# 166
Бачорски съвсем е изплискал легена с тези коментари в ИГ. Олеква ми неимоверно и мигом ми стана безинтересен. Та и някакви защитнички на Атанаска се появиха и те с агресивни към тези, които не я харесват, малееее то вярно стана панаир, направо Сиганска работа. Язък и за "кралския имидж" на мадам "Модна икона от Абдовица".

# 167
Да, той много често я злепоставя. Един път в стори  рекламираше хотел в България и обясняваше как не му се пътувало, но така цветущо и Атанаска много настоявала. И от всичките приказки излезна, че тя не може да прекара и един ден вкъщи. Уж я защитава в коментари, но често с приказките си настройва хората срещу нея.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 15:43 от Anvelope

# 168
По принцип той си е виновен, да. С цел да се изкара възможно най-чист от цялата ситуация, той горкичкият живял с жена, която не обичал, но видиш ли много му се искало дете, а тя - нахалната все му пишела и той накрая склонил. Аз това разбрах, разбира се, оказала се "любовта на живота му".

# 169
Пък за Хелуин колко хейт е изяла Grinning

# 170
Това с Хелоуин всяка година го има под всеки един пост, независимо кой качва. Не разбирам какво им носи на хората като изхейтят празника. 😀

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 17:12 от Sugarchen

# 171
Бачорски са направили риалитито с минимални инвестиции. Дори не го показват през ТВ, че да ги гонят за рейтинг. Да, тези, които писаха, че са разочаровани от тях няма да ги гледат и няма да пишат вече в темата, ок, те ще ни напуснат, но интересът генерално няма да намалее.
Реално звездата на Бачорите тепърва изгрява, особено на Атанас. Тези хора тепърва ще измислят нови неща и ще се бутат къде ли не, кой в обществени каузи, кой в бизнес.
А Атанас има много какво да предложи, като знам какви бездарници като автори са повечето "арт директори" по големите агенции, Атанас е две глави над тях.

# 172
Хмм, а Атанас дали се е занимавал с нещо подобно? Ракламни агенции, копирайтинг и т.н.?

# 173
Атанас, защо ще изгрява?

# 174
Курвоазието е страшен образ. Само мога да си представя какво още може да роди главата на такъв автор.

(п.с. това е моето мнение btw; ок е ако други мислят, че Бачорските са се закопали с това реалити)

# 175
От видяното Атанс не мисля , че е амбициран  и способен да използва образа на Иванка. За съжаление видях объркан и тъжен човек .

# 176
Излиза,че от всички само Антон е успял да има готино семейство.Задружно, сплотено.

# 177
И Даниел има добро семейство. Всички се разбират супер.

# 178
Да, на сума ти пише,докато Наска се мисли за единствена и неповторима кралица
И Даниел има добро семейство. Всички се разбират супер.

# 179
15 минути слушам каква неустоима красавица е Атанаска. 😂😂😂 И леко ми стана странно, че каза, че е създала семейство с две деца. Наска, Емели си има майка!

Общи условия

Активация на акаунт