Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами те хем пари искат да изкарват от това шоу, хем тези, които ги гледат, да ги галят с перце, за да не засегнат чувствителните им душички. Не става така. Навреш ли се в публичното пространство, търсиш ли известност, ще се радваш на позитивите и ще преглъщаш негативите. Няма пълно щастие. Никой насила не ги кара да си развяват кирливите гащи в публичното пространство.

# 151
Ама Бачорски ако така проявява абдовишкия си характер ще ми стане рЕзко безинтересен, честно. И без това го следвам заради дечицата, които скоро ще навлязат във възраст, в която не са толкова атрактивни за видеа и балонът ще му се спихне. Сторитата как чисти кенефи заедно с персонала, или пък как  госпожа номер едно или две пият кафе не са ми атрактивни...

# 152
Аз не очаквам да реагират по друг начин, толкова си могат.

# 153
Естествено, че реалитито му е с цел Реклама. Лоша реклама няма. Ще се говори сега покрай него, семйства, фирми и т.н...
Но той е тръгнал директно с голямата кошница. Това реалити може да му донесе и много загуби.
Сега вече има челен сблъсак с аудиторията и ако не може да подминава негативните коментари, много ама мноого ще се прецака.
Е аз ги харесвах, но след като поразбрах - ами вече не са ми същите. И като си покажеш всичко , после какво ще прави ? Или трябва да се разведе и да е забременил друга или нещо още по-сензационно за да поддържа интерес. Става нещо като плеймейтките и разни такива, не поддържа ли скандала айде у лево.
И започват яко да падат маските, виждате какви коментари пуска. Значи изобщо не е веселяка, човека над нещата. А всичко е по инстаграмски захаросано и фалшиво.
Иска светлината на прожекторите, защо не се включи в някое от всички реалитита по тв. След като се разголваш пред всички, ще чуеш и коментари които не са ти по вкуса.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:03 от черна орхидея

# 154
И аз подкрепям - глупав е коментара, наистина. Според мен, Даниел е ядосан, че се сипе такъв хейт по Атанаска, може би не е очаквал чак така, но и това да е, грозно е да обиждаш. По-добре да ги чете и да не отговаря, отколкото да отвръща с глупости.

# 155
Да взема Банда-Банда за пиар и да е пълно шоуто.
   На този брат с трите деца, съпругата с какво се занимава?

# 156
Естествено, че реалитито му е с цел Реклама. Лоша реклама няма. Ще се говори сега покрай него, семйства, фирми и т.н...
Но той е тръгнал директно с голямата кошница. Това реалити може да му донесе и много загуби.
Сега вече има челен сблъсак с аудиторията и ако не може да подминава негативните коментари, много ама мноого ще се прецака.
Е аз ги харесвах, но след като поразбрах - ами вече не са ми същите. И като си покажеш всичко , после какво ще прави ? Или трябва да се разведе и да е забременил друга или нещо още по-сензационно за да поддържа интерес. Става нещо като плеймейтките и разни такива, не поддържа ли скандала айде у лево.

Фирмата може и да си е наред, но инфлуенсърството на него и А ще им стихне ако продължават да обиждат хората.
Явно чете тук, защото по-надолу им е пожелал любов макар и със сарказъм. Снощи като му разглеждах профила в ИГ ми направи впечатление, че пуска на Емели още от бебе чалги. Не мисля, че един зрял родител би пускал подобни гюбеци на децата си. Има доста детски хубави песнички, които могат да слушат заедно.

# 157
Бачорски ще приключи преди да е започнал.

# 158
  • София
Можеше просто да напише - гледайте, има какво да покаже и разкаже бла бла, може да обърне нещата в своя полза, благодаря за коментара бла бла..

Страшен селтак!

# 159
Няма свобода на словото при тях.Жената на Антон мисля,че работи в неговата фирма "Бонанза Чистач".Тя е различна от фирмата на Даниел.Не знам дали не е фирмата за пране на килими.Ми то искат да влязат в елита.Искат в А група да играят.Ама да не отидат в Б.Отзад на опашката накъде.Той да вземе да види хората какво пишат за заплатите му, за огромното текучество.Там да вкара енергия, в тази посока.Хората като не я харесват, каквото и да направят пак няма да я харесат.Първо впечатление втори път не може да се направи.Взех за се разочаровам от него.

# 160
Коя А група ?

# 161
Нищо лошо няма в това да не харесваш някого и без да ти е направил нещо конкретно. На мен не ми хареса как му се виси на врата да го целува, докато говори, не ми хареса цялостното ѝ държание. Това по отношение на представянето ѝ в предаването.

# 162
Образно казано А група на елита ни.

# 163
Къси са му крачетата на Бачорски.
Не знам какъв елит визираш , но Даниел е много далеч и финансово, и като образ..

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 17:51 от Candy_girl

# 164
Тежка й стана короната на кралицата 😀

Общи условия

Активация на акаунт