Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Така са децата на инфлуенсърите. 😉

# 136
Между другото, забелязала съм, че само Даниел изкарва най-доброто от Емели във видеа. Емилия и тя да не види нещо напъва се да я снима и уж провокира с въпроси, но нищо интересно. И теорията, че си трае за пари според мен е вярна, Емели в моите очи я държи като коз, за да го цака с пари. Виждала съм сторита, в които Емилия изнудва (образно казано) Георги да ги ( малката и майка и) черпи на обяд. Той се опъваше и тя му намекна, че ако не е била тя нямало да я има Емели, той и отговори, че брат му друго дете е щял да има и пак е щял да има племнница или племенник. Отговора беше, ама благодарение на мен Емели е с този характер и е ТЯ.
Щом чичото така го бъзика и цака, представям си какво прави с Даниел.

# 137
Музиката в анонса за довечера пак гърми като за световно и едва ще чуваме репликите.
А Атанас пак реве, ох..мъкааа.

Довечера.. ако някой публикува тук линка с новия епизод, нека е като вградено видео, плс

# 138
Според мен си бъзика с него Все пак са близки приятели от мн години , отделно се майтапят,че излизал с вещици.Да не мислите ,че наистинаизлиза с вещици.Той,пък й беше писал за един Великден да не ги трови пак с козунак,че бил неуспешен опит  Grinning
Между другото, забелязала съм, че само Даниел изкарва най-доброто от Емели във видеа. Емилия и тя да не види нещо напъва се да я снима и уж провокира с въпроси, но нищо интересно. И теорията, че си трае за пари според мен е вярна, Емели в моите очи я държи като коз, за да го цака с пари. Виждала съм сторита, в които Емилия изнудва (образно казано) Георги да ги ( малката и майка и) черпи на обяд. Той се опъваше и тя му намекна, че ако не е била тя нямало да я има Емели, той и отговори, че брат му друго дете е щял да има и пак е щял да има племнница или племенник. Отговора беше, ама благодарение на мен Емели е с този характер и е ТЯ.
Щом чичото така го бъзика и цака, представям си какво прави с Даниел.

# 139
Разбира се ,че се бъзика. За мен и Атанаска и Даниел много пъти се шегуват ,чак ми  естранно кка всичко се приема толкова сериозно.

# 140
То е ясно за бъзикнята, но винаги в майтапа си има доза истина и самоирония и ирония. Дето се казва хумор висш пилотаж, да кажеш истината във форма на шега без някой да се обиди или да се почувства кофти.

# 141
Те са приятели от тийнейджъри. Едва ли Емилия седи и го цеди да ѝ плати обяда за 20 лв.

# 142
Аз предлагам на Атанаска да се прекръсти на Ананаска. Да видим тогава какво ще кажат хората…

# 143
Вчера един човек писал под откъса на днешния епизод дано да дават по-малко Атанаска или нещо подобно беше.Даниел като написал мн грозен отговор на човека Да се връщал в корема на майка си,че даже и баща му да си бил сложил 1 к*ндом.Е, мн грозно.Хората му писали като не понасят критика или че масово хората не я харесват защо я навират насам-натам.Бутали се да са известни,пък не понасяли,че маже да не ги харесват хората

# 144
В инстаграм или ютуб са се писали тези коментари?
Редактирам се - видях ги в профила му в инста 👍

# 145
Хем не могат да траят на критика и пак се качват насам натам, уж над нещата били ама май не съвсем. Имаха очаквания всеки да им капе думите с мед, да има само положителни отзиви за тях ама какво излиза, че повече ги следват за сеира и да видят кога ще остави Атанаска. Smiley

# 146
Аз не разбирам какво толкова им е направила на зрителите Атанаска.Къде-къде по-тъпи кифли се вихрят в нета.
   А и този пишещ и той много възпитан. Бачорски по свой начин си защитава кралицата.
   Аз ги гледам за шоуто. И двете му жени са еднакви за мен, е очаквам да са членове на Менса Обикновенни жени, искащи слава.

# 147
Странно е, че отговаря с обиди, при положение, че призова да се пишат мнения, критика, препоръки. Доколкото видях потребителят е казал, че му харесва все така Атанаска да не участва. Какъв хейт толкова е това?! Явно само позитивните ще се приветстват.
Нямаше да е лошо да имат някакъв екип PR, с които да се съветват как да реагират на отзиви, дали изобщо да реагират и т.н.

# 148
Вчера един човек писал под откъса на днешния епизод дано да дават по-малко Атанаска или нещо подобно беше.Даниел като написал мн грозен отговор на човека Да се връщал в корема на майка си,че даже и баща му да си бил сложил 1 к*ндом.Е, мн грозно.Хората му писали като не понасят критика или че масово хората не я харесват защо я навират насам-натам.Бутали се да са известни,пък не понасяли,че маже да не ги харесват хората

Е парите не правят селяните звезди. Селяк си е Даниел и където и да обикаля по света бай-ганьовия ген си му е там. Даже момчето не е написало нищо обидно за нея, просто да продължават да не я дават.....
Даниел и на друга потребителка по-надолу е написал, че живеел точно заради нейното мнение. Честно казано преди тази група и турският им сериал ги харесвах, но сега ми паднаха  в очите. Ами като не живееш за хорското мнение Даниелчо защо оставяш такива гнусни коментари. Живей си псевдо-звездния живот и това е. Представям си като шеф какъв е, нищо че уж много уважава своите подчинени. Не се замисля, че това момче има родители, че чак кондоми да си слагали. Ами то и Бачора ви е издялкал да удариш единия, да падне другия пък да му бяха дали и на него к*ндоми.

# 149
  • София
Много тъп коментар от Даниел, човекът не е писал обиди, не го е написал в личния профил на Атанаска. Гледа предаване, коментира, нещо, за което призовава самият Даниел. Неведнъж каза, че чака и отрицателни отзиви, но призовава да пишем.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:22 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт