Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 815
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Прочети мнението на did_ky и относно това, че ако й дава пари е лошо и тя трябва да работи. От там идва и моя коментар, че не мисля, че й дава, а не че съм сигурна, има разлика.
Следя Емилия отдавна и виждам какви са снимките, спокойно.

# 376
Момичета, не се карайте заради тези две госпожици! Абсолютно успяват да постигнат целта си, да се говори за тях!

# 377
Ами и аз това само плямпам, но тази Емилия толкова е грабнала сърцата на жените 😂 Голяма женска солидарност, донякъде е похвално 😁
А иначе като следиш отдавна Емилия не пиши глупости - били са в Мароко, Италия, Испания, Дубай, гърцки острови и представям си още колко снимки от други места са изтрити. Даниел също има снимки от онези времена и там може да се види. Колкото е пътувал Даниел тогава, толкова е пътувала и тя. Колкото пътува сега, толкова ще пътува и Наска. Едва ли тя му дава наклон къде да отидат и той милия на сила ходи 😂

# 378
Тя беше казала ,че следи за евтини билети.
Ами и аз това само плямпам, но тази Емилия толкова е грабнала сърцата на жените 😂 Голяма женска солидарност, донякъде е похвално 😁
А иначе като следиш отдавна Емилия не пиши глупости - били са в Мароко, Италия, Испания, Дубай, гърцки острови и представям си още колко снимки от други места са изтрити. Даниел също има снимки от онези времена и там може да се види. Колкото е пътувал Даниел тогава, толкова е пътувала и тя. Колкото пътува сега, толкова ще пътува и Наска. Едва ли тя му дава наклон къде да отидат и той милия на сила ходи 😂

# 379
Може, няма лошо, нито грешно. Също няма лошо да не пътуваш често ако ежедневието ти е прекалено заето с детето и работата ти. Но тогава не се вписвай като много пътуваща и показваща места от у нас и света в инстаграм. Ако ще ходиш на море в Офриньо, Гърция и то извън сезон, няма нужда да качваш сториха и да мрънкаш колко било гадно. Ами какво да е 😂  Явно и Даниел преди не е имал възможност да пътува както сега (я по-малко финанси е имал, я много работа е имал тогава) Не че сега Наска го юрка да обикаля света 😁 и видиш ли тя пак е лошата, а Емилия, пътуваща само в България, пак е скромна и добра 😁

# 380
Емилия просто се е чудела като каква да се представи, може би е трябвало да напише просто майка на Емели, защото детето е единственото интересно нещо, което показва. Не мисля, че пътува повече от “обикновените” хора, нито пък пътува по някакви интересни места, от козметика и такива бюти истории не изглежда да се интересува, дрехи май също, та то не остана като каква инфлуенсърка да се представи. 😅 Може би едно куче ще се върже на профила й, така ще снима кафето, детето и кучето. Между другото гледам качила едно стори от снощи със завързана риза и сутиена отвън.. Атанаската ако се беше спретнала така щяха да я изядат.
Скрит текст:

# 381
Е, тя е свободна и красива жена все пак. Какво от това, че е малко по-предизвикателна. Аз и пожелавам да намери любовта на живота си, Емели да се чувства добре с този човек и малко свръхсамочувствието на алфа мъжкар за много жени и много деца на Даниел да се понамали.

# 382
Наска беше отишла със сутиен на НЛ 4 you на грим или фризьор, едно от двете, така че ..

# 383
Да, вярвам ѝ, че следи за евтини самолетни билети точно толкова, колкото казва, че си мие косата с Пантен и колкото рекламираше някакви евтини бебешки колички.
Моля ви, да не се заблуждаваме. Жена на милионер, според нейните думи и тя изкарва достатъчно.
Мен повече ме гложди мисълта как от всички братя само Даниел се бие в гърдите, че е тоя с парите. Най-вече за Антон се чудя.
В първи еп. Даниел казва, че Антон е човека, който работи, а той е лицето на фирмата. Е, да де, но изглежда все едно е само на Даниел всичко.
Ясно е, че той си има и механата, но вероятно основата на финансовото състояние е почистващата фирма..
Нещо не схващам цялата схема защо всичко в Бонанза се свързва само с Даниел и как така Атанасия е завзела и тази територия при наличието на Атанас (също Михаела, която е съдружник)..

# 384
Бачорски едва ли е милионер. Най-малкото нито бившата му, нито настоящата му щяха да снимат реклами на якенца и чай. Не съм видяла жената на Цоцорков примерно да иска да е инфлуенсърка, а тя наистина е жена на състоятелен мъж. Мисля, че Атанасия е много амбициозна и Даниел ще бъде нейния трамплин за мъж от хай левъла.

# 385
Според мен Е милионер. Имаме с мъжа ми познат, който има малка почистваща фирма, който отдавна е милионер. Този бизнес е доста доходоносен. Бачорски с тия големи обекти, няма как да не е милионер. Както той и всички, които са съдружници във фирмата.

# 386
Прочети мнението на did_ky и относно това, че ако й дава пари е лошо и тя трябва да работи. От там идва и моя коментар, че не мисля, че й дава, а не че съм сигурна, има разлика.
Следя Емилия отдавна и виждам какви са снимките, спокойно.

Не съм казала това! Казах че коментарите са че не трябвало да и дава и че трябва да работи, обаче ако не и дава, тогава ще се плюе по него!
Емилия много пъти е намеквала, че Даниел и помага финансово, както е казвала,.че му е искала пари за да става певица и той е бил ок с това - което за мен е супер! Има възможност, не я ограничава като просто бивша и ето ти 1000лв оправяй се...
Емилия обаче е с млади родители, които имат възможности. Апартамента и който ремонтира също беше казала че го има от много години, но сега му идва реда.
При нея също всичко е - да има последователи и трафик за да и вървят "бизнесите" или там каквото и успее да измисли.
И двете са много млади и сега е момента да се хвърлят във всякакви добри или лоши идеи - а при положение че имат гръб за това, браво на тях!
За разлика от мнооого други мъчещи се да са само инфлуенсъри и да седят на дивана да отварят пратки...

# 387
То тя и Емилия се мъчи да е инфлуенсър. Наистина голяма мъка е. За мен да си инфлуенсър трябва да можеш да предлагаш редовно полезно и интересно съдържание. То е такава скука при нея, че ще заспя. Мисля, че се опитва да изкара нещо интересно от Емели, ама не успява. На Даниел повече му се отдава, дали я тренира преди това, не мога да зная, но при Емилия и детето не е интересно. Приятна жена ми е, но не води някакъв интересен живот, който иска да ни покаже - кафе, добавки, дете в асансьор, дете в кола, малко грим на НЛО-то и после колко съм изморена вечер. Сигурно е активна и деня й е ползотворен, ноооо нищо особено, че да го снимаш за Инстаграм.

# 388
Аз съм останала с впечатление, че Емилия не иска да допуска прекалено  в личното си пространство аудиторията  и затова показва по-маловажни случки в ежедневието ѝ. Ето например  вчера Емилия написала , че отива на женско събиране и нищо повече. Ако беше Атанаска щеше да има обяснения с какви успели хора се събрала, хвалби и сърца. Недолюбването на едната и харесването на другата идва от различното им изразяване. Иначе и двете са хубави и имат идентичен живот.

# 389
По принцип като не искаш да ти навлизат в личния живот, не се пишеш инфлуенсър, блогър и т.н. А, водиш живот като Рени, да речем. Някои раждат в ютуб, ама чак толкова ми е ту мъч. Но няма как да си интересна с едно кафе, селфи и кратко видео как се слага молив и червило.

Общи условия

Активация на акаунт