Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 7 094
  • 604
  •   1
Отговори
Коледа идва и духът на празниците вече се усеща!
Много от вас вероятно планират какви подаръци да подготвят под елхата за своите близки. Ние от GROHE искаме да ви предложим начин да зарадвате семейството си, добавяйки малко празнично настроение, лукс и комфорт в банята ви.

Ръчният душ GROHE Tempesta 110 с елегантното си матово черно покритие и универсален дизайн предлага възможност за избор на струя в зависимост от вашето настроение, което го прави идеален и лесен начин за обновяване на банята – практично и удобно. Можете да изберете между два вида струи: успокояващата дъждовна струя Rain и мощната фокусираната струя Jet, с помощта на лесния за употреба превключвател SmartSwitch на гърба на душ слушалката.

Технологията GROHE DreamSpray осигурява равномерен воден поток от всяка дюза, а силиконовият пръстен ShockProof предпазва ръчния душ от повреди при случайно изпускане върху плочките. Покритието GROHE Long-Life е устойчиво и лесно за почистване, което гарантира безупречен вид на матовата черна повърхност.  

Три фантастични струи и включените допълнителни функции, включително пестене на вода, правят елегантния ръчен душ GROHE Tempesta Cube 110 идеалния избор за вашата обновена баня. Насладете се на плътна, но в същото време нежна и приятна струя, чрез лесния за използване SmartSwitch бутон, разположен на гърба на душ слушалката. Красивият външен вид и първокласно представяне ще ви радват години напред благодарение на покритието GROHE Long-Life.

Избор от два разнообразни вида душ струи и най-новата екологична технология са само някои от начините, чрез които ръчният душ GROHE Tempesta 110 ще подобри изживяването ви под душа. Неговата 110-милиметрова душ пита разполага с 2 струи, съобразени с вашето настроение: изберете между успокояващ дъжд или фокусирана и мощна струя чрез лесния за използване SmartSwitch диск на гърба. Стилният външен вид и първокласно представяне ще издържат с години благодарение на покритието GROHE Long-Life.

Спечелете нов ръчен душ за банята си от GROHE!

Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.

Първите двама победители ще бъдат изтеглени на 29.11. На 05.12. ще обявим и финалния късметлия в играта.

🎁Вижте победителите от етап 1 >>> ТУК

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 12:03 от Жaклин

# 1
  • Там...
Красива, функционална, блестяща от чистота, ухаеща прекрасно Simple Smile

# 2
Мечтаната баня е просторна, с душ-кабина и вана едновременно, плот с мивки и достатъчно място за всички. Цветът е без значение.

# 3
Поне 15 квадратни метра с вана до френски прозорец с гледка море.

# 4
В топли тонове, с вана и душ-кабина, с плочки, които не се пързалят.

# 5
Мечтаната баня е с достатъчно голямо пространство за душ, отделно суха част с хубави мебели, голямо огледало с рамка (като картина). Всичко в свежи цветове и с леко ретро излъчване.

# 6
  • до морето
Мечтаната баня е просторна-  двойна мивка и огромно огледало в част, което не се мокри и вана.

# 7
Синя баня с делфинчета,  с големи шкафове

# 8
Мечтаната баня я имам вече. Широка с удобни уреди и не без значение качествена направа от прекрасен майстор.

# 9
  • Сливен
Голяма, красива, стилна и с удобни шкафчета , уреди и душ.

# 10
  • При децата ми
Мечтаната баня за мен е удобна, функционална с удобни шкафчета, мивка, душ. От години си мечтая за нова баня!

# 11
Голяма, красива, стилна и с удобни шкафчета , уреди и душ.

# 12
  • Sofia
Голяма, без претрупаност от аксесоари и цветове, стилна, уютна и лесно почистваща се и разбира се много светла.

# 13
  • Пловдив
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.

Практична, не много голяма, с душ, параван и перваз за да не оливам навсякъде. Не държа на шкафчета в банята особено ако имам отделно помщение за това, както е сега. Една удобна етажерка за шампоан, балсам и сапун и разните там други дребни принадлежности и достатъчна.

# 14
Собственик съм на Мечтаната баня: функционална, практична и удобна. Аз служа на нея и тя на мен.

Общи условия

Активация на акаунт