Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 603
  • 603
  •   1
Отговори
# 30
  • Ruse, Bulgaria
Представям си банята - удобна, практична и лесна за почистване

# 31
Мечтаната баня я чаках няколко години.  Вече я имам. Мъничка, но функционална. Вана, душ, плъзгащи врати да е сухо в останалата част. Блестящ бял шкаф с мивка, голямо огледало. Красива декорация. Място за хавлии. Уютно, чисто, ново, наше.

# 32
Мечтаната баня си я представям да е голяма,с вана,душ зона,топла и в светли тонове!

# 33
Функционалната, с душ система с нахаждане на температурата на водата. Светли плочки. Удобна мивка.

# 34
Представям си банята просторна, с бял мрамор, хидромасажна вана, задължително две мивки, за да не се чакаме сутрин.

# 35
Мечтаната ми баня е просторна, светла, с джакузи и душ с голяма пита, който да прави  водата на фини капки. Да е с голямо огледала, достатъчно шкафове и рафтове за всичко нужно и ненужно. И най-важното - да не се цапа!

# 36
Мечтаната баня е практична с голямо огледало и шкафче за козметиката. Душ кабина с музика вътре 🙂 Какво повече може да иска един човек...

# 37
Мечтаната баня за мен е светла, не много голяма, със светли плочки и тъмни акценти, топла и практична.

# 38
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.
Представям си я лесна за почистване и в едно с тоалетната, без разни рафтчета и без прагове. Просторна и в светли тонове.

# 39
  • burgas
Голяма,светла с цветни акценти!

# 40
Широка и просторна, минималистична откъм шкафове, в светли цветове и тонове, и с плочки в дървесни шарки като акцент.

# 41
Мечтаната ми баня е светла, просторна и с функционално обзавеждане.

# 42
Свежа, уютна, голяма. Заредена с ароматни масла и соли.

# 43
Мечтая за широка, светла, просторна баня с душ кабина, в светла гама, функционална и практична.

# 44
Искам да си преградя банята на 3 части,тъй като и тоалетната ми е в същото помещение и искам да ги разделя от душа.В третата част искам да сложа пералнята и да си освободя мястото,което ми заема в кухнята...Иначе дизайна искам да въде бял мрамор и дърво....дано скоро да се случи!

Общи условия

Активация на акаунт