Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 598
  • 603
  •   1
Отговори
# 45
Наскоро приключих с нова баня и тоалетна. Следващата идеална в главата ми, ще е с по-голяма квадратура, мокра и суха част и прозорец, който сега нямам...

# 46
Достатъчно просторна,светла,в която звучи любимата ми музика и мога да се отпусна във ваната с чаша вино Simple Smile

# 47
Светла, удобна и лесна за почистване най-вече 😊

# 48
  • На морето!
Банята обичам да е светла, да има добро проветрение и да не се мокри цялата баня при всеки душ Simple Smile

# 49
Обожавам банята да е в светли тонове със златисти елементи. Нашата е именно такава. Бих добавила единствено вана, за да стане мечтаната, но нямаме достатъчно място

# 50
Мечтаната баня е просторна, светла, с прозорец и функционална.

# 51
Мечтаната баня е просторна, с душ-кабина и вана едновременно, плот с мивки и достатъчно място за всички. Цветът е без значение.

# 52
  • София
Мисля, че мечтаната баня я имам. Simple Smile Не обичам душ кабини и вани. Един хубав душ и гладки стени, които се мият лесно са ми достатъчни. Само да имаше как фугите да се чистят по-лесно. Simple Smile

# 53
Мечтаната за мен баня е светла, топла, уютна и блестяща!

# 54
  • София
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.

Мечтаната баня трябва да бъде на първо място функционална, трябва да има пространство и всичко необходимо. Трябва да може да се почиства лесно, трябва да е визуално приятна - не натруфена, а да създава уют и уединението там да ти бъде приятно.

# 55
Просторна, удобна и функционална баня. Голямо матови прозорци, топли цветове и живи растения.

# 56
Да е просторна, в светли тонове, да има място за вана, шкафчета и витрина, огледало, с две мивки, без душ кабина.
Да има прозорци.

# 57
Мечтаната баня  е голяма, с вана и лесно почистване.

# 58
Мечтана баня е голяма, просторна, с много красиви плочки и голям шкаф, който да събира всички консумативи за баня.

# 59
Банята на мечтите ми е бяла,с плот от естествено дърво и черни смесители.

Общи условия

Активация на акаунт