Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Колкото и да не се вярва на някои от вас, има и брандове, които внимават с какви лица се обвързват.

Примера с Тото и Кока Кола или Пепси Кола ли беше?
Атанаска има снимки с бившето си гадже и в своя профил, и той я е водил по екскурзии.

# 631
Аз не мисля, че Емилия е толкова над нещата. Със сигурност много пъти и е идвало да я хване тази Атанаска за косата и да разбие физиономията на Даниел (образно казано), но е видяла, че няма смисъл и е помислила по-трезво, а може и някой да я е посъветвал, че е по-добре да извлече ползите, като примерно това той да помага и да дава добра издръжка за детето, отколкото да тръгнат по съдилища и да правят циркове. Но то и за това се иска смелост и търпение, аз не знам дали бих успяла.

# 632
Да й пиша ли на баба Сийка дали е доволна ? Тя и Мария разправяше,че Хриси Гущеров е голям кавалер и мъж-мечта, ама видяхме всичкикакво стана 
Не се е чувствала истинска жена, защото момчето не е имал пари да я води по Тайланди майланди, Турции мурции. Нормално е когато имаш амбиции да се додрапаш до София и намериш балък който ти се е вързал на акъла, колкото и да ти е било хубаво с обикновенното момче от с.Гела, че ще го направиш черен пред камерите. Нали трябва да се изтъкне че е Софиянка вече, и че Бачора е мъж-мечта.
Тия да ги разправя на хорицата от нейния край. Ние виждаме за що иде реч  Wink

P.S Ако снимката с бившето гадже изчезне от на баба Сийка фейсбука тези дни, да знаете че АНанаска ни чете. Другаде не съм я срещала до сега Wink

# 633
Колкото и да не се вярва на някои от вас, има и брандове, които внимават с какви лица се обвързват.

Примера с Тото и Кока Кола или Пепси Кола ли беше?
Атанаска има снимки с бившето си гадже и в своя профил, и той я е водил по екскурзии.
Bobchita, да, Тото е един от примерите. Казах го и защото аз самата съм работила в сферата на рекламата, правила съм активности с инфлуенсъри и знам какво представлява процесът по избор, особено ако говорим за голям бранд, а не за рокли Nixa, които са на приятелката ѝ или пък за дрешки LBD.

# 634
Хора, май не е редно да качваме тези снимки. Момчето може да е семейно, да не му е приятно да се качва. А знаем, че редовно се пишат статии от коментарите във форума.
Иначе Атанаска изглежда много добре, даже носа й изглежда различно.

# 635
Ох, забравих да спомена, че детето беше с различни сандали на градина. Емилия замаза положението, че Емели сама се е обула и тя не я е видяла. Хубаво де, ама баща и на другия ден не и ли намери два еднакви сандала на това дете, че я пращат пак така. Защото Емилия май каза, о мама те е пратила при баща ти с различни сандали..

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 11:42 от Sunflower21

# 636
Съчувствам на Емилия, преживяла е ужасни неща.
Иначе за Бачорски всяка чудо за три дни, ще попишат, ще отследват малко, ще купят нови, ще последват пак. Реклама няма да им липсва, нито интерес. Българите са сеирджии и обичат чужди панаири.
Разказват, защото не им пука от нищо. Ще имат нови проекти и нарочно взривяват интернета.

# 637
Какви корекции има Атанаска, след като е станала жена на Бачорски? Какво е пипала?

# 638
Не знам дали това момче от снимката е въпросния годеник. Но от момиче от Смолян, знам че годеника й също е бил с не малки възможности. Може би освен парите в Даниел е намерила и тази жажда за популярност, която и тя самата има.
Иначе е добре да се чете малко из коментарите. Няма и няма как Емилия да има снимка в същата спалнята, защото те я смениха наскоро. Всичко беше домъкнато от Турция и документирано по сторитата. Както и сглобяването на мебелите беше показано като с дивана онзи ден. Беше написано по-горе, че Наска уж имала снимки от спалнята в къшата на Даниел преди преди Емилия да се изнесе, а не че Емилия има снимки от показаната в епизода спалнята. Но за такава Наскина снимка не претендирам да има наистина. Аз не съм видяла.

# 639
Не знам дали това момче от снимката е въпросния годеник. Но от момиче от Смолян, знам че годеника й също е бил с не малки възможности. Може би освен парите в Даниел е намерила и тази жажда за популярност, която и тя самата има.
Иначе е добре да се чете малко из коментарите. Няма и няма как Емилия да има снимка в същата спалнята, защото те я смениха наскоро. Всичко беше домъкнато от Турция и документирано по сторитата. Както и сглобяването на мебелите беше показано като с дивана онзи ден. Беше написано по-горе, че Наска уж имала снимки от спалнята в къшата на Даниел преди преди Емилия да се изнесе, а не че Емилия има снимки от показаната в епизода спалнята. Но за такава Наскина снимка не претендирам да има наистина. Аз не съм видяла.

Приемам забележката! Веднага си посипвам главата с пепел, че не следвам Атанасия от времето когато е била само любовница и съм пропуснала внасянето на новата спалня. И все пак тоя дом ми прилича на катедрала и не е нищо особено, че да ни разхожда. Например на Гущеров е къде, къде по-интересен.

# 640
Имаше качени скрийншоти и на двете в спалнята и то преди много месеци в темата със звездните компромати. Снимките си бяха от едно и също място, заснети пред огледало и тоалетка. Действително ремонтът и смяната на мебелите са се случили много след това. Не мисля, че твърденията са, че Атанаска се е снимала преди Емилия да се изнесе, а по-скоро, че се е снимала веднага след като се е изнесла. Както стана ясно, имаме 2 дена разлика Grinning

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 17:13 от Sugarchen

# 641
Емилия е с над 1000 нови последователи в ИГ, а тези на Атанаска намаляват. 👏🏻

# 642
Атанаска изглежда съвсем различно преди корекции или каквото има там. Носът и устните й са някак месести и не подхождат на слабото лице. Даже не я познах на тези снимки от периода й преди Даниел. Ма карай, важното е, че кофата й за боклук струва 500 лв!

# 643
Какви са тези глупости да пишете на майката на Атанаска? Пишете и на тази на Даниел ,че не го е научила да уважава жените.

# 644
Е, той Даниел вече писа баща му какъв е бил и как е уважавал жените. Майка му какво да направи при такъв пример в семейството? От друга страна Антон има прекрасно семейство, така че .....

Общи условия

Активация на акаунт