Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Пак казвам- Емели има дрехи от Пепко, има и една пижама пухена с котки, моето дете има същата. Не знам кой ми я е дал, но е носена и абсолютен евтинджос. Гес и подобни им дават безплатно.

# 301
Другата седмица би трябвало да представят Олга, Генерала и кака Мими.Затова Дани казва,че ще е панаир.Кой знае как ще се карат

# 302
Аз го разбрах, че след 3 епизод ще почнат панаирите

# 303
Може да не съм разбрала правилно.Излезе ми клип,където беше купила апарат и дрон .Той като пита с какво е платила ,тя каза "Естествено, че с твоята карта".Гледам,че тязи вечер са на вип парти на клиниката ,дето бачка таз мадама.Баба Сийка се е завърнала у дома.
Аз го разбрах, че след 3 епизод ще почнат панаирите

# 304
Даниел каза, че от 3 епизод започват панаирите вече няколко пъти, още след излъчването на 1 епизод. Даже одеве в стори пак го имаше качено това.

# 305
А баба Сийка и дядото от Смолян, които всъщност са хората които съм забелязала че ГЛЕДАТ и Емели както и биологичното им внуче Дани, защо тях не ги поне споменаха до сега? Или защото не са "баровци" и не носят костюми като дъртия Бачор и не заслужават представяне? Атанаска голямата моралистка, бизнесдама и какво ли не още не я изкараха, защо се срамува че е от Смолян?
Толкова прекрасен град в Родопите с толкова много култура, можеше да разкаже малко за Смолян. Един пататник ли не знае как да врътне за едно стори, само крем супа явно умее да прави. Ама не, у Софията си е вече по лична карта, това е важно да спомене! Ако до сега имах някакви симпатии към Наска, вече нямам. Много почват да ме дразнят :/

# 306
Хората изглеждат готини, може и да не искат да се снимат в цирка.

# 307
Тоест това беше и приключиха с представянето. Олга и кака Мими няма да бъдат представени, а също и Емилия както на всички нейни фенки тук им се искаше 😂
Но според мен си е по тяхно желание!

# 308
  • На зелено
Цитат
Някой горе беше обяснявал нещо за рекламата на детски дрехи в страницата на Наска - нищо не се разбра от целия коментар. Ако визирате, че рекламира дрехи на Гес и под тях имате предвид скъпи, ама скъпи за кого? Гес е една от най-гадните марки, дрехите са им ужасно, отвратително качество и изобщо не ги намирам за скъпи 🙄 Друго не съм видяла да рекламира за децата (и лбд, които са си бюджетни)

Върнете се и прочетете коментари ми отново. Тогава ще го разберете. А за кого е скъпа/евтина марката Гес или нейното качество, не бих коментирала. Коментирам, че Наска облича децата от магазини с евтини дрехи (както и тя самата твърди). Но, когато има реклама с кидс@@@ онлайн магазина, тогава си извърта мнението и започва да хвали и препоръчва дрехите в този магазин, където детските дънки са над 70лв, тениски по 40-50 лв, рокли по над 80лв и т.н. Това е двулично.

# 309
Аз ви разбрах коментара ,относно лъжата за дрехите. Визирах коментара ви " и изобщо не ги намирам за скъпи". Въобще не е било с лошо чувство. Лично аз не им следя изкъсо сторитата,дори на Атанаска почти не
Дори не знам как още не ме е блокирала,като малко я изкритикувахв едно видео на Даниел. Явно е пропуснала 😁
Цитат
Някой горе беше обяснявал нещо за рекламата на детски дрехи в страницата на Наска - нищо не се разбра от целия коментар. Ако визирате, че рекламира дрехи на Гес и под тях имате предвид скъпи, ама скъпи за кого? Гес е една от най-гадните марки, дрехите са им ужасно, отвратително качество и изобщо не ги намирам за скъпи 🙄 Друго не съм видяла да рекламира за децата (и лбд, които са си бюджетни)

Върнете се и прочетете коментари ми отново. Тогава ще го разберете. А за кого е скъпа/евтина марката Гес или нейното качество, не бих коментирала. Коментирам, че Наска облича децата от магазини с евтини дрехи (както и тя самата твърди). Но, когато има реклама с кидс@@@ онлайн магазина, тогава си извърта мнението и започва да хвали и препоръчва дрехите в този магазин, където детските дънки са над 70лв, тениски по 40-50 лв, рокли по над 80лв и т.н. Това е двулично.

# 310
Нормално е на деца, а и не само, да се купуват и евтини и скъпи дрехи. Лично на мен кода, който дава от въпросния сайт ми е влизал в употреба. Хайде стига сте се чудили за какво да се хванете да плюете Наска. Да, дразнеща е, говори тъпотии, ама вие направо с лопата риете вече само и само да се хвърля кал по нея. На мен честно казано ми дотяга да чета вече само хейт за нея. Да бяха кръстили темата атанаска и златката ябълка

# 311
  • На зелено
Аз ви разбрах коментара ,относно лъжата за дрехите. Визирах коментара ви " и изобщо не ги намирам за скъпи". Въобще не е било с лошо чувство. Лично аз не им следя изкъсо сторитата,дори на Атанаска почти не
Дори не знам как още не ме е блокирала,като малко я изкритикувахв едно видео на Даниел. Явно е пропуснала 😁
Цитат

Моят коментар не беше към вас, разбрахме се 😁. Друга потребителка писа, че цените са евтини и "скъпи за кого". 🤣 За мен, Рованиеми от България, са мега скъпи, ако трябва да обзавеждам целият сезонен гардероб на децата от там.

# 312
Някой знае ли защо Атанаска премести Дани в друга градина? Махна го от Бамбукиди

# 313
Рованиеми от България, да за мен Гес не е еквивалент за скъпа марка. Не разбрах какво лошо или грешно има, че Наска рекламира евтините дрехи на лбд и скъпите дрехи на гес? И продуктите на едните и на другите качва в инста, много повече пъти е водила децата в магазина на лбд, отколкото рекламира гес и въпросния кидс сайт. И много повече показва децата в дрехи от обикновени магазини. Въпросния сайт щом продължават да си партнират с нея, значи са доволни от това къде, как и колко ги рекламира. Обикновено на всички им се плаща (или изпраща продукт подарък) само за един пост/стори или рийл

# 314
Някой знае ли защо Атанаска премести Дани в друга градина? Махна го от Бамбукиди

Много интересен въпрос. В едно стори казваше, че "се налага" малкият да смени градината, но нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт