Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Има видео във фейса на Даниел, на което Емилия пее, леко е подпийнала, в което няма лошо де. Според мен не е заспа.

# 406
Сещам се за Карбовски по повод на Николета и Валери беше казал,че докато ние говорим как карат скъпи коли,ходят по почивки ,те действително карат скъпи коли и ходят по почивки.Нещо такова беше.Емели ходи на няколко неща.Едното беше пеене.Другите не си спомням какво беше казала Емилия.Не смятам,че всичко трябва да е на показ.Това,че не е казала,че посещава или прави дадено нещо детето,не означава,че не посещава или прави.И за Капитанова постоянно се пише тука.То и аз исках да се запиша на онлайн курса на Цвети Василева за дигитален маркетинг.Ама едва ли ще се занимавам после с него.Просто за мое собствено обогатяване по темата.За мое развитие.

# 407
Отдадох се на социален живот 3 дни и сте се изпоизяли Yum Изчетох ви, момичета Simple Smile ясно, че имаме различни предпочитания, но не е нужно да се дава чак такъв наклон кой да е симпатичен и кой не, че и аргументи да се дават за това. Simple Smile
Напълно съм съгласна с мненията на Anvelope и защо хората повече симпатизират на Емилия.
И понеже темата е за предаването, да се изкажа Grinning Наска не ми хареса в епизод 2, преувеличи много за много неща и лично мен това ме отблъсква в нея най-много. Тя е козметик в Белисимо и каза, че е "сформирала екип"... какъв екип имат козметичките? Някоя асистентка изстисква пилинга по лицето на клиентките сигурно Grinning За това велико постижение "завършен колеж" няма да давам мнение, сигурно е било мнооого по-трудно в сравнение с хилядите хора от други университети, които най-малкото учат с 1 година повече. Grinning Кариери, постижения... лична карта с адресна регистрация в София 😂
Много се надявам Рози да успее да преодолее травмите си от детството, те са в основата на травмите ни и като възрастни. Мъчно ми става като я гледам, много ѝ личи, че все още е много наранена.
Та така.. втората серия не ми допадна като първата. Най-неприятно впечатление ми прави сърдитият Даниел, който размахва пръст срещу негативните коментари по адрес на великата кралица. Алооо, не се прави така.
Скрит текст:
Хората харесват Емилия повече, защото не парадира, не се прави на работна, домакиня и успяла. Например казва си,че не умее много да готви . Показва живота такъв какъвто е, а не го украсява. Изказа и отношението ѝ е различно.  Може да се записала при Капитонова, но не се е фокусирала да е 100% инфлуенсър и затова не обръща толкова внимание на социалните ѝ мрежи. Може всякаква да е, но в сравнение с Атанаска се набива на очи разликата и не в полза на последната. Не ми е приятелка просто я следя отдавна.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 23:47 от Sugarchen

# 408
Хора, понеже спорите кой милионер и кой не, оставям и аз своите пет стотинки. Познавам няколко такива.
Не сме първи приятели, но се знаем. Ако не се казваш Илън Мъск или Джеф Безос, колкото повече имаш, толкова повече гледаш да се скриеш. И не говориш за пари, на кой какво си дал, камо ли как си задлъжнял с 6-цифрени суми на човек, който ти е дал 70К за да ти стане съдружник т.н. В едно е прав Даниел, което повтаря всеки ден е, че най-важно е, какъв човек си. Дано, наистина го мисли.

# 409
  • Glasgow
Офнюз с български пощи ли си получават новините, вчера разкрили кой е Иванка Курвоазие. Не минаха ли 2 седмици от събитието😁 за Данчо Полицая може след десетина години да напишат
Скрит текст:

# 410
По скоро продуцентите на това реалити пускат кукичи, за да държат интереса. Еднакви прес съобщения се появяват в много сайтове едновременно. С 1 епизод седмично, който успява да държи интереса максимум 2 дни, трудно се получава.
Бачорски не се оказаха нито толкова скандални, нито толкова различни от всяко средностатистическо семейство.

# 411
Някой знае ли защо Атанаска премести Дани в друга градина? Махна го от Бамбукиди
Тя винаги казва, че той доста изпреварва връстниците си. Най-логично е, че е избрала друго място, с повече занимания и/или по-големи деца, сред които лесно може да дръпне още напред в развитието си.
Детето е посещавало една група, но по някаква причина групата е разделена и той не се е чувствал добре в новата . Предполагам е бил с деца които от есента са 1 група, а той все още не е. Чух я да се обяснява началото на миналия месец с др майка от същата градина. Предполагам това е и причината да е преместен.
И да добавя. Беше и Емели на която Атанасия посвети 100% от времето в заведението. Да я обгрижва, гледа, помага с храната и т.н. Направи ми много добро впечатление. Като преди това и отиде да я вземе тя от майка й и да я доведе на мястото на което бяха. Колкото до малкият. Не знам дали изпреварва връстниците си , но когато има по-голямо дете малкото дърпа много по-бързо и е тънка границата дали е ок да седи в яслата или може спокойно да се справи в 1 гр, където нищо уау не учат.

Аз виждам, че и двете гледат двете деца. Емилия имаше стори, че е завела едно на градина, а се прибира с две.
Лично мен ме радва, че не делят децата и ги гледат и двете.

# 412
Под новото клипче в иг стана паприкаш.Обиждат Наси.Даниел я защитава.Чудо.Един младеж писал Не разбрахте ли ,че няма да ни стане любимка Grinning

# 413
А преди малко Даниел качи ново стори да ни предупреди, че след епизод 3 ще ни отпушат всички чакри 😂 според мен ще пренасочат хейта в друга посока 😁

# 414
Този пък наистина ли има време да отговаря на коментари?! 🙄 Палячо! Уж е много готин и над нещата, пък седнал да се обяснява на някакви хора, които му написали лош коментар..

# 415
Емилия е взела детето от градина, но по-късно детето е у Даниел и Наска (със същите дрехи е) Това го пиша по повод миналата седмица дето го обвинихте, че качва стари клипове с децата 😁 Явно наистина след онзи рожден ден на Арлен, Емилия пак беше завела малката у баща й
И според мен ще насочат хейта на друго място, ама по-скоро ще е само опит 😁
След онзи гадния коментар на Даниел, вече отговаря на всички с “обичам те” 😁

# 416
Към кого ще го насочат?Те епизодите са снимани, както и да монтират и правят любимка Наска няма да им стане.
Емилия е взела детето от градина, но по-късно детето е у Даниел и Наска (със същите дрехи е) Това го пиша по повод миналата седмица дето го обвинихте, че качва стари клипове с децата 😁 Явно наистина след онзи рожден ден на Арлен, Емилия пак беше завела малката у баща й
И според мен ще насочат хейта на друго място, ама по-скоро ще е само опит 😁
След онзи гадния коментар на Даниел, вече отговаря на всички с “обичам те” 😁

# 417
Не съм казала, че ще стане
Така звучи Даниел, отново за да привлече внимание към риалитито

# 418
Не съм казала, че ще стане
Така звучи Даниел, отново за да привлече внимание към риалитито
Така си е, аз също мисля, че ще пренасочи, може да споделят и някоя издънка на Емили, заради която я е оставил.
Много ми е смешно и на мен как канализира гадните си отговори в любов и очаква това и от нас, но ние сме заклети хейтъри. 😁

# 419
Е , каква издънка , родила му е дете , но те връзките се разпадат с появата на детето , ако не са стабилни .

Общи условия

Активация на акаунт