Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
А тя нали обясняваше, че понеже е напреднал и е с по-големи деца. На ясла не са ли точно на неговата възраст?

# 436
А тя нали обясняваше, че понеже е напреднал и е с по-големи деца. На ясла не са ли точно на неговата възраст?

Сигурно е пуснат пролетта и още не са били изписани децата за първа група. Сега трябва вече да е със връстниците си, но тя тая някой път като говори не знам дали и сама се разбира. Понеже тук я хвалехте колко добре си подържа профила, ами аз от на Даниел сторитата разбирам доста повече нещо от нейните. Иначе да, снимките са и готини, но като започне да говори на нейните сторита то е само хилене. Малката Емели направо е топ инфлуенсър от сега.

# 437
Не е пуснат пролетта, скоро го обясняваше това, че били взели важно решение бла бла. 😅

# 438
На Даниел сторитата са много добри. Не случайно се следят винаги от над 50 к човека. Вчера с дивана в 20.00 часа го съжалих човека.

# 439
И на мене ми стана жално...то пък това чудо не се втурна даже да му помага, ми гледаше на камерите сеира му
На Даниел сторитата са много добри. Не случайно се следят винаги от над 50 к човека. Вчера с дивана в 20.00 часа го съжалих човека.

# 440
И аз не бих носила диван, особено ако мъжът ми има фирма за почистване и сума силни мъже, които за някой лев да свършат работата.

# 441
Ми аз мъже да почистват не съм видяла.Само жени от малцинството.
И аз не бих носила диван, особено ако мъжът ми има фирма за почистване и сума силни мъже, които за някой лев да свършат работата.

# 442
Малкото дете е преместено в Дружба на ясла, явно да е близо до офиса. Преди офиса им беше към Студетски град и двете деца ходеха в Драгалевци на градина.

Днес Даниел пусна стори как ги води едно по едно.

# 443
Как жена ще носи диван ?

# 444
Как жена ще носи диван ?

Ей така! Това е Наска! Трябва да има хейт! Седнала да снима коконата! Трябваше да хване дивана с една ръка и да го вкара!

# 445
Как жена ще носи диван ?
Аз! Вдигам 35кг от лежанка😂

# 446
  • София
Даниел до голяма степен сам генерира хейта по кралицата си, без да го осъзнава.

# 447
Хах.Много забавно.Нали е много умна за нейните 24 г, оправя се в живота,пък остави мъжа си сам да се оправя.Чонекът снощи й изчисти.Простря дрехите.Доста й помогна, пък самия той през деня до Панагюрище ходи.Пък тя подпира стария диван Grinning
Как жена ще носи диван ?

Ей така! Това е Наска! Трябва да има хейт! Седнала да снима коконата! Трябваше да хване дивана с една ръка и да го вкара!

# 448
Хора, да разбирам, че всички мъкнете на равно с мъжете си ли?! Някой път вярно се чудите за какво да се заядете!

# 449
Даниел какъвто и да е е щастлив и влюбен. И затова на Наска й се сипва с големия черпак

Общи условия

Активация на акаунт