Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Като се е налагало аз лично съм помагала.Наска хората не я харесват,не защото Даниел е влюбен.Ами защото има самочувствие без покритие.Малко си и измисля някакви неща.Не я харесват и заради това как е попаднала в живота на Даниел.То това вече банално да го дъвчим едно и също.
Хора, да разбирам, че всички мъкнете на равно с мъжете си ли?! Някой път вярно се чудите за какво да се заядете!

# 451
Не съм видяла да ги оставят в стаята без нито един възрастен, дори той да е на телефона си. Вие направо ги изкарахте за викане на социалните. Пишете на любимата си Емилия да не си пуска детето там тогава щом не го гледат, след като вие тук всички знаете най-добре какво се случва у тях

# 452
Даниел до голяма степен сам генерира хейта по кралицата си, без да го осъзнава.
А може би го осъзнава, но егото му и желанието да е интересен надделяват

# 453
Като се е налагало аз лично съм помагала.Наска хората не я харесват,не защото Даниел е влюбен.Ами защото има самочувствие без покритие.Малко си и измисля някакви неща.Не я харесват и заради това как е попаднала в живота на Даниел.То това вече банално да го дъвчим едно и също.
Хора, да разбирам, че всички мъкнете на равно с мъжете си ли?! Някой път вярно се чудите за какво да се заядете!
Влюбен мъж няма как някой да го вземе просто, айде стига

# 454
Баба Сийка нали наскоро беше с мъжа си на Коледна фотосесия, Наска ги беше качила, че покрай тях и те били подложени на еди си какво .. нещо от сорта. А преди дни пък на някакъв дънер Даниел ги снимаше ..
А поведението на Атанаска в сторито на Бачорски видяхте ли, като бяха във Врана? Емели плаче, че тя уж иска да го бута във водата, а отстрани наща мома с ехидна усмивка. Не го разбирам това, откачено е.

# 455
krystall, аз също го видях и му се чудих какво смешно има в това, че детето плаче, но… напомни ми и на едно много старо клипче, при което Даниел и Атанаска се мляскат като тийнейджъри пак пред Емели и тя пак се дразни милата отстрани и не им дава. Това също беше нелепо.
Да не се обиждат участниците в дискусията е някакъв минимум, който мисля, че не трябва да е чак такъв проблем да покрием. Също така обидите за външния вид, на която и от двете и да е, са излишни според мен. Едната била с някакъв нос, другата била препечена филия. Сериозно ли? Не сме журито на конкурс по красота.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:43 от Sugarchen

# 456
Не е към мен въпросът май, ама ще преваря да отговоря. Всичко може да се коментира, но с подходящи думи и адекватен тон, въпреки възмущението, което може да изникне от време на време.
А позволяваш ли за хиалурона да коментираме или и това не може? Joy

# 457
Това покрай езерото си беше детска ревност, очевидно, че бащата и Танаска го приемат с чувство за хумор и я провокират още повече за клипчето. На мен ми стана смешно как Емели коментира, че след като се удави баща и Дани( братчето) трябвало да и бъде баща. С тази логика такива ги реди, че надали е по сценарий смешките, които стават в клипчетата на Бачорски.

# 458
А поведението на Атанаска в сторито на Бачорски видяхте ли, като бяха във Врана? Емели плаче, че тя уж иска да го бута във водата, а отстрани наща мома с ехидна усмивка. Не го разбирам това, откачено е.
Откачено е. Имаме дете на почти същата възраст, не бих й го причинила.
Мляскане пред детето също не си позволяваме. Целувки и прегръдки да, но и детето ни се радва, не ревнува. Не мисля, че има нещо забавно в такова поведение.

# 459
Какво ревност, детето си беше разстроено, Даниел го снима отблизо. После обяснява на брат си как "тя" искала да бутне нейния татко и "твоя" татко, това беше сладко. Това че малкия трябвало после да й бъде баща не съм чула, но Атанаска с тези си действия дразни.
За целувките им е провокация и дразнене, много гнусно, то голямо мляскане пред това малко дете, то май беше доста отдавна.
Това покрай езерото си беше детска ревност, очевидно, че бащата и Танаска го приемат с чувство за хумор и я провокират още повече за клипчето. На мен ми стана смешно как Емели коментира, че след като се удави баща и Дани( братчето) трябвало да и бъде баща. С тази логика такива ги реди, че надали е по сценарий смешките, които стават в клипчетата на Бачорски.

# 460
И Емилия , и Давиел снимат ревяща Емили ,което не е ок за мен.
В едно стори Емили не искаше да я снимат ,но майка и си продължи ,ако беше Атанаска щяхте да я изядете с парцалите.

# 461
  • Glasgow
Всички инфлуенсъри, които ползват децата си за видеа/снимки са ми неприятни. Това нямаше ли се регулира или само ютуб имаше такава идея. Тези дечица нямат вина, че родителите им сами по себе си са скучни

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 10:58 от Jokerr

# 462
Какво ревност, детето си беше разстроено, Даниел го снима отблизо. После обяснява на брат си как "тя" искала да бутне нейния татко и "твоя" татко, това беше сладко. Това че малкия трябвало после да й бъде баща не съм чула, но Атанаска с тези си действия дразни.
За целувките им е провокация и дразнене, много гнусно, то голямо мляскане пред това малко дете, то май беше доста отдавна.
Аз мисля, че той изтри това видео. И в интерес на истината се опита да го разсее детето, даде му една пръчка за въдичка, нещо му говореше за рибките и тя се успокои бързо. Даниел се отнася прекрасно с децата, поне това, което се вижда.

# 463
Всички инфлуенсъри, които си ползват децата си за видеа/снимки са ми неприятни. Това нямаше ли се регулира или само ютуб имаше такава идея. Тези дечица нямат вина, че родителите им сами по себе си са скучни
Абсолютно съм съгласна, деца под определена възраст трябва да е незаконно да бъдат снимани за интернет. Достатъчно информация има за това какви хора са почитатели на това съдържание. А да го правиш за лайкове и популярност е гнусно. Не говоря само в случая, за целия инфлуенсърски свят.

# 464
Все пак ако не ги показват, няма да им изпращат килимчета, дървени играчки, детска кухня и какво ли още не. В случая хората не са опрели до тези неща и не разбирам защо постоянно навират камерата в лицата на децата.
Сещам се за една инфлуенсърка joytodorova, тя постоянно го качваше със сърчица на лицето до 1 година поне и след това като се започна, брутален спам.. 20 сторита на ден само с детето. Ужасна история!

Общи условия

Активация на акаунт