Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 787
  • 741
  •   2
Отговори
# 465
Ами Бачорски си каза, че иска да стане популярен, за да развива нови бизнеси. Така че търси популярност по всякакъв начин, а най-лесно може да стане чрез децата и с добре режисирани от него клипчета. Засега той се справя най-добре от родителите.

# 466
децата са сладки и им носят гледания .

# 467
Снощи на партито всички дивеят, само Атанасия и баща му ровят в телефоните. Ами някак ми е доста изкуствена тази мома.

# 468
Тя май не беше на кеф нещо.Нещо Атанас й говореше по 1 време.
P.S. Преди години Наум Шопов и жена му говореха как детето им няма да бъде касичка.Роди се и започнаха памперси Пуфис, Боровец (дето бяха против тях, че не цяха здравословни), играчки и т.н.
Снощи на партито всички дивеят, само Атанасия и баща му ровят в телефоните. Ами някак ми е доста изкуствена тази мома.

# 469
Точно вчера Емилия снимаше Емели и малката я попита снимаш ли ме и като разбра, че ДА, каза "не искам" или нещо такова и Емилия каза добре, добре, край и спря телефона/свърши сторито.
И Емилия , и Давиел снимат ревяща Емили ,което не е ок за мен.
В едно стори Емили не искаше да я снимат ,но майка и си продължи ,ако беше Атанаска щяхте да я изядете с парцалите.

# 470
Преди време беше.

# 471
P.S. Преди години Наум Шопов и жена му говореха как детето им няма да бъде касичка.Роди се и започнаха памперси Пуфис, Боровец (дето бяха против тях, че не цяха здравословни), играчки и т.н.

Не е била център на внимание сигурно и затова.

# 472
Ми те хората си танцуваха, включително и Даниел.

Не е била център на внимание сигурно и затова.

# 473
Сигурно четат бг мама за да се види какво се говори за тях!
Снощи на партито всички дивеят, само Атанасия и баща му ровят в телефоните.

# 474
Точно за това Наска е седяла на телефона, за да види утрешната реакция на бг мама 😃😃😃

# 475
Точно за това Наска е седяла на телефона, за да види утрешната реакция на бг мама 😃😃😃

Не знам дали забелязвате, но откакто хейта се изсипа по нея тя определено е с различно настроение, даже “почивка” си беше дала от социалните мрежи.
Определено чете, не знам дали само в инстаграм (от където си триела негативните коменрари) и на мен ми се струва, че се чувства засегната от всичката тази помия, което е нормално.
За едно Даниел в прав - ако не беше той щеше да е друг богаташ. Момичето има прилична визия, млада е, просто се в взела много на сериозно, присъщо за 24 годишна девойка, на която ѝ се получава.

# 476
Аз не отричам, че може да чете тук, но е смешно да се твърди, че си стои на телефона, за да види какво се коментира за нея тук😃

# 477
Според мен Атанаска чете по цял ден, в една група за красота във фейсбук бяха постнали нейна снимка в много близък план и питаха къде са й правени зъбите. Освен, че имаше доста коментари, че отговаря на лични съобщения, самата тя беше отговорила в публикацията къде, как и защо си е направила зъбите. Та, да, чете всичко и навсякъде. Simple Smile

# 478
И според мен чете всичко. Ако си е в София, не на почивка няма други задължения.Детето на градина, майка и чисти и готви, мъжа и на работа …. 😁😁😁

# 479
И според мен чете всичко. Ако си е в София, не на почивка няма други задължения.Детето на градина, майка и чисти и готви, мъжа и на работа …. 😁😁😁

Майка и нещо я няма, щом след дивана чистеше Даниел, че тя приспива децата.

Общи условия

Активация на акаунт