🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ах, влизам да погледна какво толкова е писано ,като няма епизод , а пък вие сте се изподракали.😁Чак капитан Дамян ще се ядоса.😉 И подчертвам ,аз харесвам Марианна, не се бъзикам с нея. Да му е честито името на капитана.😁
Аз също не понасям такива мъже ,като Осман, но като кулинар го харесвам. И общо взето ми е все тая какви хора са , ако готвят добре и имат добри визии на чиниите. Марианна , Биляна и Осман са показали за мен най - много качества в кулинарията досега. Ще видим докога, че няма готвач без грешки.
Току що прочетох , че тази седмица задачата щяла да е най- добра рецепта с кренвирши и паднЯх.🤣 Бях предположила пържени картофки , ама съм сгрешила, но то въобще на кой ще му мине през главата в кулинарно предаване да прави рецепти с кренвирш ??? Не мога да спра да се смея на какво го обърнаха това предаване.🤣 И за капак няма Лора или Тоби да си ходи.😬 Точното описание в статията беше : тази седмица си тръгва участник оцелял в шест елиминации.

# 301
Какво да ви кажа (пиша)?!🙈
Аз вече и трите новости, вървящи в ефир в момента (без Ол Инклузив който зарязах), си ги гледам като на майтап, без да се вживявам, спрях да паля и да се ядосвам🙃 Чакайки трепетно тежката артилерия след Нова Година (Вина и Дяволското гърло) да ме разтърсят и да ми въздействат подобаващо.
С тези, въртящи се в момента, просто отбиват номер, немощни го раздават. За толкова им стигат силите, парите, вдъхновението. Здраве🤷🏻♀

# 302
  • Варна
Сериозно ли, Joy 05 - kренвирши за утре вечер ?! ЖДНБ...Или идеята е  :  ,,От нищо - нещо"?

Масло, сметана, 0.020 сьоНга ( кожата й на чипс + хималайски билки), аспрежи ( почистени !!, 2 бр.) шиИЙтаке/ от консерва или трюфелЧЕ-родно, бг;  масло от...тученица и лилав босилек с макадамияя ( за афродиз...) и пюренце от  ( аман от кореноплодни ), давайте предложения- високо растящи , летящи ...Сосче от току-що печени чери доматенца и ...
   И всичко в 1 бр.  кренвирш, оформен на сърЧИЦЕ.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 21:59 от Пеева

# 303
# 304
  • София
Заглавието на статията е 1 път. Laughing
Точно по-рано днес си мислех, че ми се гледат десерти вече, нещо изящно и красиво, та се радвам, че най-после ще има такъв кръг, след като ще гледаме рязане на кокали и кренвирши преди това, редно е да ни компенсират някак... Simple Smile
Само дано не се окаже вярно предположението ми кой ще отпадне, но явно няма да е Лора, не помня да е готвила в толкова много елиминации. Sad

# 305

Но пък как умее да върти очи и да мяучи, и да цупи големи устни. Явно това ги влече екипа на предаването. Или е тропнала с крак пред някой спонсор и е казала, искам да участвам в МШ. Друга причина, за нейното присъствие, не виждам.

Такива като нея се вземат в предаването за да се спечели и мъжка аудитория. Все пак готварско предаване е и се очаква, че публиката е предимно от жени. Миски, моделки, силиконки се вземат нарочно и се оставят до края за рейтинг. Но това създава грешно впечатление у човека, който е взет в предаването, че може да готви или има някакъв потенциал в тази насока. Той си мисли, че са го взели заради качества, а то се оказва, че е взет за сеир и рейтинг и накрая всички го намразврат и хейтят щото си мислим, че го бутат. Реално всичко е в ущърб на този участник, защото накрая отнася предимно хейт.

# 306
е, на Лора със сигурност съдбата ѝ е решена от кренвирш Wink

# 307
  • София
Довечера ли са кренвиршите?

# 308
Айде на кренвиршите Joy

# 309
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ха-ха, ама вярно им дадоха да готвят с кренвирши, какво нещо е кризата! Смятам, че нито на журито, нито на участниците им е приятно, но няма как спонсора плаща и той поръчва музиката, в случая кренвирша.
Таралежчето днес пак са го барнали, трудно ми е да си го представя като фен на такава храна.
Сега, ако Лорчето пак победи с кренвирши ще ги призная Joy.

# 310
Тези поне са вкусни и приличат на нещо

Чакам шедьоври с този продукт.

# 311
  • София
Само гащите на Лорчето не бяхме виждали. Почти ги видяхме. Спокойни сме.

# 312
Хм, тия не спряха да говорят за Капитан Дамян. Абе, и на мен ми става досадно.

# 313
Егати продуктовото позициониране на боклуци, бляк.
Това с джуките като го гледам как мятка погледи и коси и се криви направо се уморявам.
Как фламбира кренвиршите, хахаха, куха лейка
Десерт, десерт трябва с тях.

# 314
  • на село
Леле кренвирши, а преди готвеха крокодилско Joy

Общи условия

Активация на акаунт