🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Мда, ако искахме да гледаме шоу с участници като Лора, щяхме да изберем друг формат.

# 286
  • пустинята Гоби
И аз харесвам Марианна и слабо ме интересуват мненията за нея тук, но повторението на капитан Дамян ми дойде в повече, без значение монтаж ли е.

Защо се карате, бе хора? Така хубави си дъвчехме предаването и по-основните точки бяхме на едно и също мнение..

Не знам ще гледам ли в събота, че почнах да се изнервям, а живота е кратък и не си заслужава да го тровя с телевизия. Доволна съм, че Гласът пак е преместен, там не влагам отрицателни емоции.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 19:06 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 287
  • София
То май вече е снимано.

# 288
Тази година си е чиста пародия.
Не бива да се впрягате за каквото и да било, наистина!
Приемаме го като един виц, това е.
А за догодина дали ще гледаме си е отделен въпрос🙈

# 289
Мариянна ми беше една от приятните ,но след последния епизод ... направо ме е яд ,че не си тръгна тя.

# 290
  • София
Почитаеми, нека запазим добрия тон и се въздържаме от прекомерни емоции - не печелим ние, шоуто не губи, а ние се държим като "каквото гледаш-такъв ставаш". Smile
Тази година (есен) нищо не ми задържа погледа кой знае колко. Аз си имам лекарство: разните "дискавърита" и мачовете м/у вторник и четвъртък. От "Брадъри" и "Ергени" сумарно през годините съм изгледал не повече от 10 часа. Тази - ИВ ми води над Фермата, но и аз се запалих по конспирациите в онази тема - какво още могат да изсмучат от некадърните си пръсти продуцентите. И ми е за 1-ва година.
Скрит текст:
Dara888 в вт, 31 окт 2023, 16:54
Същите, които и сега го гледат(ме). Само си се възмущаваме, но продължаваме да гледаме. Ако още отсега всички възмутени сменим канала, няма да има "следващ сезон". И от Фермата се възмущаваме вече два-три сезона, ама ей на, гледаме.
И да кажа кратко и тук: само, ако гледате на телевизор - никой не ви "брои" (шансът през "кутийките" е 3000:7000000). Всяко друго гледане през интернет (телефон, таблет, ПС, браузър, видеопортал) оставя следите ви - било IP-то на устройството, било превъртения брояч, че някой е "влязъл" в страницата. Рейтингите, които измерва Гарб (с техните 3К кутийки за пийпълметрия плюс 1-2К интервюта, когато въобще ги правят, нищо не е тооолкова "представително").
@НелиСа. Мин.год. нямаше МШ понеже симпатягата се понапи, карайки по джанти и влезе в ТПО и в продукцията се бяха ошашавили (а и Роу им бе отказала). Но вместо да спретнат един хубав нов сезон, те и там си я подкараха - както във всичките други шоА. Няма как и да е другояче, като 3 "продуцентски колектива" правят всичко "развлекателно" и "реалитита" в страната. С идеите да печелят, но да не се охарчат, и че телЕзрителя е това от определението.
Цитат
Веселяшка: Тази година си е чиста пародия.
Не бива да се впрягате за каквото и да било, наистина!
Приемаме го като един виц, това е.
А за догодина дали ще гледаме си е отделен въпрос🙈
Подкрепям!

# 291
Ама вижте какво. Не си изпускам нервите ако разговора е културен. Изпуснах си нервите, защото тая жена умее да готви, а тука я плюят повече от Лора! Това е несправедливо. Колко мемета прочетохме за Капитан Дамян? Това е неуважение.

# 292
Павлине, аз лично не съм видяла и едно меме за Великия Капитан. Коментирам това, което ме е впечатлило или възмутило. Коментирам така, както аз виждам и усещам нещата. Ти също правиш това, както и всички останали.
Искам да кажа, че всеки има мнение, което не трябва да налага на другия.
Ясно ми е, че харесваш Мариана, което е ОК. Приеми обаче, че аз не я харесвам като кулинар и като характер.

# 293
Явно си пропуснала покрай ушите си по-голямата част от темата плюс фейсбук коментарите. Ама проблема си е ваш. Гледайте си миската, която за нищо не става.

# 294
  • София
Че кой нормален човек чете коментарите във фейсбук?

# 295
Явно си пропуснала покрай ушите си по-голямата част от темата плюс фейсбук коментарите. Ама проблема си е ваш. Гледайте си миската, която за нищо не става.

Не разваляй темата. Подкрепяй си Мариана, плюй Лора, но не нападай пишещите и не им дръж сметка за кого от участниците в шоуто как се изказват. Темата стана трудна и неприятна за четене последните две страници.

# 296
Ами на Марияна самото и отношение към задачата беше безобразно.

# 297
И с какво твоето мнение трябва да тежи повече от това на другите, които също споделят лични впечатления?! Форумът има специализирани теми за хора с проблеми, но определено не е тази.

# 298
  • Пловдив
По принцип нямам нищо против Мариянна, капитан Дамян не ме подразни, но ми направи много лошо впечатление как почти злобно направи този сандвич, сякаш само на нея бяха сменили масата. Трябва достойно да се посрещат подобни задачи, още повече всички бяха равнопоставени и загубиха това, което са подготвили.
Та от тази гледна точка, не виждам тук някой да я е оплюл повече отколкото тя самата се унизи.

# 299
  • София
А капитан Дамян вчера имаше имен ден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт