🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сините имат визуално много по-красива, подредена и изчистена чиния.
Червените направиха грешка, не всеки яде фъстъци, чинията им е не толкова прецизна, но пък е с по-разнообразни вкусове.
Аз лично харесвам повече синята чиния.

# 406
  • София
Рокада..освен Биляна да качи Виктор и да върне долу Мариана..
Короната щяла да й падне на миската, ако наведе глава..🤣

# 407
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Маги Джанаварова и Краси от Фермата.
Много приятна изненада е победата на сините. На Лорчето й потънаха гемиите, а беше толкова уверена, че ще спечелят. Ще излезе вярно в крайна сметка, че Виктор носи някакъв карък на отбора, в който е. Grinning
Тази елиминация е моментът да си тръгне някоя от двете кифли. Дано!

# 408
Зарадвах се много! Дано това е поука за Марианна, че трябва да си почине от мрънкането, защото се жалваше безкрайно за сменения отбор, а накрая сините спечелиха комфортно и бравадото на червените се оказа тотален фарс.

Радвам се за Мелят, защото ръководи отбора с позитивизъм и не слезе на нивото на Лора с евтините й провокации, а и като цяло по-големите симпатяги се бяха събрали в този тим. Не знам дали Даниела, Биляна, Виктор и Мелят готвят по-добре от членовете на другия тим, но аз не съм от хората, които могат напълно да игнорират човека от кулинарните умения. Като видя лигните на Лора и вечно насрано-намусената физиономия на Осман моментално се отблъсквам от ястията им.

# 409
Бреййй не мога да повярвам, подведох се.🤪 Много хубави коментари за сините. Значи май Лорчето може и да направи голяма услуга на Марианна засега, че Биляна има престилка. И май, май не съм сгрешила за кой ще си ходи. Браво на сини, по - добрата визия и изглежда по- добрият вкус.👏 Лошо за Марианна.😔

# 410
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дали днес най-накрая няма да е денят Х? Да видим гърба на Лора или Тоби, а дано.

# 411
Превключвам канала. Дават " Теория на конспирацията "😉. Неприятно ми е да гледам " капитан Лора".  Копаят дъното.
по кой канал?

Бях за синия отбор.

А журито обсъждаха, какви десерти ще се харесат на бременни жени 🤭 Сладури. Някои хич не харесват и сладко не близват, но закусват с кисело зеле 😀

# 412
  • София
Биляно пиле шарено...ти добре ли си??

# 413
  • да има едно лесно - на мотора
Превключвам канала. Дават " Теория на конспирацията "😉. Неприятно ми е да гледам " капитан Лора".  Копаят дъното.
по кой канал?
btv action

# 414
Чисто стратегически ход, колкото и като зрител да не ми харесва, защото ми се искаше Тоби, или Лора да си ходят, но ако се опитвам да погледна от гледната точка на състезател това решение на Биляна е логично. Тоби не е конкуренция, а Марианна колкото и да не я слуша главата е демонстрирала, че е от способните готвачи този сезон.

# 415
  • на село
Бременни и сладко Grinning умирах за кисели краставички Joy

# 416
Еее определено май ще гледаме финал с Лорка и Тоби. Като имена на домашни любимци са ми. 🤪  Ииии сега , ако Кустев каже ,че чинията на Лорчето е по- добра ще си напълня ушите с барут и ще отида в някой уличен стълб да се бутна.🤯

# 417
  • София
С тоя маникюр меси паста Grin
Пп, имаше ли мъфини с късмети Bowtie

# 418
На Лора и е по-интересна чинията .

# 419
  • на село
И никой не я поздрави Лора Grinning не само ние не я харесваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт