🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • пустинята Гоби
Не мога да повярвам какво се случи днес.

# 421
Марияна сякаш се предаде.

# 422
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Марианна се оставя много лесно да бъде разклатена и това и се отразява на готвенето. Не мога да повярвам, че и тримата припаднаха по чинията на Лора. Отказвам да приема, че има вариант Марианна да си тръгне, а Лора да остане.

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Уффф.... Пак няма да си тръгне някоя от двете лигли! Не искам никой от останалите да отпада. Марианна се измори, дано се стегне! Струва ми се, че ще е Виктор в крайна сметка.
Чинията на Лора беше красива обаче, да й се не знае. Няма отърване от тази!

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 16:31 от Reinа

# 424
  • на село
По- скоро Виктор май ще си ходи, много е нервен.

# 425
На морски дарове в Италия не се слага пармезан.

# 426
Марианна нещо неприятна ми идва вече. Е, не колкото Лорчето. Последната има толкова грозна уста, малееее

# 427
Втора обикновенна чиния на Марианна, Виктор ще спечели🤞🤞🤞

# 428
Който и да остане с Осман е загубил. Ама заложила съм , че Марианна ще си ходи тази вечер , не може само един мъж да оставят в следващите седмици. Жалко една от по- добрите готвачки си тръгва, ама в тази измислица на кулинарно шоу толкова. Ще гледаме букли и маникюри докрая.☹️

# 429
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ясно, Виктор ще си ходи, жалко.

# 430
  • на село
Ех, Виктор, Виктор и ще останат с 1 мъж, за сметка на Лорчето.

# 431
Еееее не.😡 Не може Лора и Тоби да са на балкона, а Виктор да си ходи. Не я търпя Лорчето вече.🤢

Успех в живота Мечок !

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 00:12 от Joy 05

# 432
Даа, Осман остава сам петел в курника, Виктор много се панира и милия никакъв го няма под напрежение, в един момент изключва и освен да трепери мисъл няма. Имаше потенциал за много повече, но няма твърдост и увереност. Късмет в живота, а ние ще продължаваме мазохистично да гледаме Лорче и Тобче.

# 433
Дааа и в промото Тоби и Петя пак са на балкона. Амиии върхът - "Светата троица" ще показват тоалети и прически най- малко още две седмици.🫣

# 434
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ееее, как можа Виктор така да обърка рецептата? Много ме е яд! Хванах се, че докато готвеха, стисках палци за него и предпочитах Осман да си тръгне, въпреки че е добър кулинар. Но като човек не го харесвам изобщо.

Следващата седмица продължават с излагациите, как може да не знаят как се чупи кокосов орех? Наистина съм озадачена. Това са топ 8!

Общи условия

Активация на акаунт