🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Тия пурички им взеха акъла.😁 Браво на Виктор , като по учебник се справи. И най- добре му изглеждаше мелбата.Валя ме учуди, каза че силата и са десертите , а най- шашната ми се стори. Не знам ,ама е трагично. Това са топ 10,  а гледаме мелбички за елиминация с бишкоти и пурички по рецепта .🤣 За другата елиминация очаквам картофки да пържат. Мале, мале а като си спомня какви участници и задачи имаше в предни сезони.. Просто съм в потрес.

# 181
  • София
А за финала- таратор. 🤣

# 182
Кво е тва клекало в което Мелят сервира Joy

# 183
  • София
Виктор се беше успокоил, че всичко много добре му се е получило, отпусна се и забрави бишкотата..

Мелят пък се сърди, че изпраща жена долу..т.е. нея, а не се е жертвал самият капитан.. Хахава работа.

# 184
за една бишкота! Ало..... ВБЕСЯВАМ СЕ! За такива дреболии ли ще гоните вече, продуценти! Аман от вас!

# 185
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много посредствени мелби, грозни на визия, безидейни, участниците подхождат много лежерно и несериозно. Горкото жури, ама те са си ги избрали тези участници.

# 186
Ама какъв му е проблемът на Кустев с Петя?
Мн гадно се държи винаги!

Мерси за темата. Simple Smile

# 187
  • Мюнхен
Ама какъв му е проблемът на Кустев с Петя?
Мн гадно се държи винаги!

Мерси за темата. Simple Smile

Трябва да гледа нагоре, като говори с нея, затова Grin

# 188
Да, не спряхте да повтаряте един от участниците. Сякаш за да наблегнете че миската ще спечели. Вече не се съмнявам. Като виждам как я третирате още 10 епизода преди финала.

# 189
  • София
Пуричките не се ли пекат на гофретник, така съм виждала на клипчета.

# 190
  • София
2 посредствени готвачки с по 4-буквени имена остават, а една кулинарка превъзхождаща ги в пъти и двете взети заедно отпадна преди тях...Поредният резил за продукцията..

# 191
Ами раздвоена съм от една страна Валя не ми хареса със злобата си към Марианна и Петя, ама от друга страна да си тръгне заради бишкота е смешно. Но пък много издънки и се събраха. Пилешкият крак, вчерашното подобие на уж дюнер... и нито един път не успя да се пребори за топ 3. Успех в живота и пожелавам. А другата седмица пак простотии. Нивото сериозно пада към дъното. Обърнаха го на някакво измислено шоу с хора разхождащи се в готварски престилки , а не на кулинарно такова.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 00:45 от Joy 05

# 192
Осман няма загубена отборна битка.
Остава моят фаворит. За готвене, де.

# 193
  • София
Тия пилешки крака ако ги беше сварила с Пепси със захар и соев сос до карамелизиране, и остава само да ги поръси със сусам и зелен лук, може и с лют пипер и готово ястие.

# 194
  • пустинята Гоби
Много ми стана странно, че Виктор не избра Даниела в отбора си.

Общи условия

Активация на акаунт