Стани богат - тема 17

• 17 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Владимир Стойчев?

# 406
  • София
Точно написах (в предишния пост), че това ми незнание ме радва! Не ми се вярваше...
По онова време - освен герой - Генералът е леко спорна полит.личност.

Катана е единият. Ами сега? На това ниво няма да е катаната, а нещо от другите 3. Не знам. Жокер, ама - ако може - публиката.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 18:44 от EmBrother

# 407
Това за меча ми е лесно, все пак имам интереси в тази област. Макар и да не е съвсем изчистен въпросът, вярното е уакизаши.

# 408
  • София
Г-жо Станция, вие да не сте била даймио в предишен живот? Smile

Не съм спец., но някога писах дълга статия на такава тема - та от тогава ми е странно, като някой каже, че е вярващ - ако не е будист, или зороастриец, примерно - и приема окултните "науки". Християнството отрича всякаква окултност.

# 409
  • In The Middle Of Nowhere
Това за мен беше много специфичен въпрос.
Тоя участник направо го закопаха.. Жалко, защото можеше да видим още 1по-труден въпрос.

# 410
Г-жо Станция, вие да не сте била даймио в предишен живот?

Не, шугийоша, в началото поне Simple Smile

Това за мен беше много специфичен въпрос.
Тоя участник направо го закопаха.. Жалко, защото можеше да видим още 1по-труден въпрос.

Трудно е да се отсече  така. За мен много специфичен въпрос би бил някой за лейди Гага или Тупак Шакур примерно. Та според човека си е, но едва ли има някой малко по-възрастен, който да не е гледал Шогун, или да е чел книгата. Ама за младите вярно няма откъде да знаят. Но поне за "катана" трябваше да са чували.

# 411
Аз би трябвало да съм го чела (инфото за меча), но не го помнех. Обаче беше добър въпрос за телефонен жокер - от другите едното е ориз, а едното квартал, катаната е ясна...

# 412
За меча го знаех покрай интересът ми към самураите някога. За някой, който не се интересува си е препъни камък въпроса.

Тук съм си снимала една броня в Британския музей Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 19:07 от pticasprujina

# 413
От всички тези мечове само отхвърлих катана (и то не бях 100% сигурна). Останалите нищо не ми говореха. Дори да съм ги срещала, успешно съм ги забравила.

# 414
  • София
@Черна станция. Не, шугийоша, в началото поне
Задава се нов "Шогун" в 10 епизода, даже тия дни буквално някъде бяха пуснали трейлъра вече. Надявам се да Ви видим там, г-жо; респект!  尊敬
(Не е шега, че догодина ще го гледаме - новата версия...)

Напълно съгласен, че за всеки - различна област е позната/непозната. За мен "вторият меч" също е нещо специфично. Колебаех се за столичния квартал (отг Д; т.е. че е район,име,не е меч) - но щеше да ми трябва жокер и късмет. Ориза не го знаех, не обичам суши.

Хубава седмица на всички. До утре, в здраве и с любопитство.!

# 415
  • София
Слабичко днес.

Копие разбира се.
Чимборасо – Еквадор, роди ме мамо с късмет жената, но бравос.
За Сципион Африкански не го знаех, мислех, че е Гарибалди.
-
Мъжът беше трагичен. Да не знае за Владимир Стойчев и Харвард, тц тц.
Уакизаши го знаех, че се интересувам от тези неща.

# 416
  • Русе
Не разбирате ли,че Билалов не се държи така по собствено желание,а му е наредено от шефовете?

Така е. В предишната игра позволяваха неограничено време за мислене и Билалов много помагаше. Сега бърза да напомни, че има жокери и подтиква за по-бързи решения. Така са му наредили, но сега дават много повече пари. Момичето, за което явно преживяват много хора, и мен ме подразни, защото упорито искаше само, без помощ, да се справя, а имаше жокери - особености на характера и твърде много амбиция. Не съм виждала участник да си тръгва едва ли не разплакан заради лошо представяне, а тя все пак отговори на няколко въпроса - да не би пък да си е представяла, че ще стигне до 100?

# 417
Като чета, масово сме се заблудили за Гарибалди. Бях почти на 100% сигурна и чак не повярвах като видях отговора Grinning

# 418
Като чета, масово сме се заблудили за Гарибалди. Бях почти на 100% сигурна и чак не повярвах като видях отговора Grinning

Ами и аз така.Този  Сципион Африкански въобще на го позновам,но ето полза запознах се с него.Химнът им и той нещо не ми хареса,ама лично мнение.Гарибалди все пак си е националният им герой,то няма град без него паметник,пък те не го отчитат в химна си.Ами жабари,да са живи и здрави! Laughing

# 419
Аз се обърках с Данте Алигиери. Гарибалди го изключих като прекалено лесен за тази сума, а древните римляни имат по-малко общо с италианците, отколкото ние с траките.

Общи условия

Активация на акаунт