Стани богат - тема 17

• 17 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Може би са отрязали част от мисленето на момичето по въпроса и в действителност е било мъчително, но въпреки това беше доста грозна сценка. Личеше си, че е притеснена, имаше знания, искаше да се справи добре, може би и да е имала нужда от парите. Не се прави така. Много грозно, много.

# 376
Ако е бавела много предаването, можеха да спрат записа и да я предупредят. Колкото пъти трябва, докато схване.
Но подобна гавра в ефир наистина е недопустима. Като цяло харесвам Михаил Билалов – като актьор и като водещ. Но с този етюд, който разигра в ефир, ми падна много в очите – и като актьор, и като водещ, и като мъж. Много неджентълменско поведение, много.
Доколкото знам, има дъщери. Не знам как би се почувствал, ако някой си позволи публично да се държи така с една от тях.

# 377
Не разбирате ли,че Билалов не се държи така по собствено желание,а му е наредено от шефовете?

# 378
Това изглеждаше спонтанно. Но сигурно нещо е станало, което не е показано. Ако е седяла и мълчала 10 минути на някой въпрос (и са ни показали съкратена версия), е разбираемо да се подразнят (не само той, а и публиката). Заради нея ще въведат ново правило за времето за размисъл, ако се е случило такова нещо.

# 379
Нека въведат, така поне ще е ясно като условие за участващите. Иначе ще продължи да зависи от емоционалното състояние на водещия, което е субективно, тъй като и други дълго мислещи участници е имало, но не са се "радвали" на подобно отношение.

# 380
Не разбирате ли,че Билалов не се държи така по собствено желание,а му е наредено от шефовете?

Не, не разбрахме. Чисто негово решение си беше и трябва да си носи отговорността за това.
А по твоята логика излиза, че ако утре шефовете му наредят да зашие шамар на някой участник, също няма проблем? И ако той изпълни нареждането, не носи никаква отговорност? „Ама аз не съм виновен, той Гошко ме накара!“. Да не е в детската градина?

# 381
След като не са наказали Билалов,значи шефовете му са съгласни с това негово поведение. Нещо повече,аз казвам че са му наредили да се държи така просташки. Както нареждат на новинарите да показват само апокалиптични "новини"...

# 382
Откъде знаеш, че не са го наказали? Вътрешна информация?
Има голяма разлика между това да показваш апокалиптични новини и това да се държиш просташки. Жалко, че не я схващаш.

# 383
  • София
Гледах я жената. Билалов чете въпроса, тя след него пак го чете.
Можеше наум да си го прочете.
Аз съм участвала в "Стани богат"-2004 година. За 20 минути отговорих на 10 въпроса заедно с "Най-бързия печели"+паузата за реклама. Като не знаеш -има жокери. Билалов няколко пъти й каза -извикай вуйчо си да ти помогне- искала сама да се справи. На ден се снимат по 6 записа, от сутринта до когато свършат. Бях в последния шести запис -почнахме в 19:30 часа  в 21:30 си бях в къщи. А сега си представете, че е бил последен запис, Билалов е пре-уморен, и някой така да му чете пак въпросите- беше излишно да казва кой град на коя държава е столица. А и можеше да се откаже с 2000 лв.
Нещо като не го знаеш шанса да налучкваш е 25%. Иначе няма ограничение във времето за мислене и разсъждаване. Това си е мое мнение все пак, но ако ще ходите на "Стани богат" не повтаряйте на глас пак въпроса, Билалов го е прочел има го изписан на монитора пред вас, четете си го наум.

# 384
Никой не оправдава нейното поведение. Упрекваме неговото.

# 385
  • София
Е, като се отегчава... никой не го кара насила там. Аз приключих окончателно с това шоу.
Дано Последният печели не го свалят, но като гледам натам отива...

# 386
  • Sofia
В петък ли е било това предаване?

# 387
Да в петък.

# 388
По-рано беше, може би сряда или четвъртък.

# 389
От четвъртък е.

Общи условия

Активация на акаунт