Стани богат - тема 17

• 16 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз за тези нищо не знам.

# 556
  • София
А/ или Б/ - за мен, по-скоро обаче британците.
През ВСВ италианци също се мотаят доста из пясъците египетски. И аз искам жокер.

Дори от дивана е "по-добре някога - отколкото никога". Аксум - чак сега ми светна: Етиопия (какъв Египет)! Тогава са италианците!

# 557
За Кандински знаех.
Италия връща обелиска.
Франсетата и англетата са стиснати и нищо не връщат.За испанците не знам.

# 558
За съжаление на човека Абисиния или Етиопия е била колония на Италия.Според мен жокерът трябваше просто да изпише в Гугъл името на Обелиска за да ориентира човека къде се намира. Тогава с малко обща култура е ясно, че става дума за Италия.

# 559
Не са британците, защото те щяха да платят в британски лири. Я французи, я италианци.

# 560
  • София
Dido, това и направих сега - излиза си нормално (с името на артефакта)

(Руският рап е доста странно животно. И понеже разбирам текста - любопитни попадения има там...)

# 561
Най-смешното е когато Билалов играе искрено изненадан, че понякога жокерът търси отговорите в интернет. Дори се изненадвам, когато отиват толкова участници с неподготвени жокери. По дяволите като знаеш, че си жокер на участник е логично да си пред компютъра и да очакваш обаждане, а не да гадаеш тепърва. Друг е въпросът, че половината жокери не могат да чуят като хората въпроса, зададен от участника и се налага да го повтаря.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 18:35 от dido1302

# 562
  • София
"Друг е въпросът, че половината жокери не могат да чуят като хората въпроса зададен от участника и се налага да го повтаря."
Това е преобдаващото!

# 563
Помислих си за евентуален капан със "Влатка патка", но после видях, че е малка сумата.

"Г-жа министершата", Нушич.

# 564
Министершата. Сръбска беше май.

# 565
  • София
Нушич, да.
Големанов (СтеЛе Костов) е добре тук за чудене.

# 566
Да, така е.

# 567
  • София
Мебели? Ама на това ниво?

# 568
Книги според мен.
В грешка съм, значи. Мебели ми звучеше твърде очевидно. Мислех, че книгите са включени като стоки за хоби и интереси, не от първа необходимост.

# 569
  • София
Шведските крале
(Ако вашата фирма, дами, Орифлейм - е шведска.)

Общи условия

Активация на акаунт