Стани богат - тема 17

• 16 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Аз по принцип, не за Кандахар конкретно. Той даже беше по-лесен.

# 541
Този пък не знае кой е Рей Чарлз

Камо ли пък да е чувал за Блус брадърс...

# 542
Според мен много гадни въпроси задават в България. В колко чужбини ще питат това за 1500 лева?

абсолютно.
Да не говорим, че въпросът беше зададен неправилно! ,,На коя дата,означава на СЪЩАТА ДАТА,може и в различни години.Ако е зададен въпросът ,, в един и същи ден" тогава тогава е в един и същи ден и година! Глупаво,но..... бТВ.... какво да очакваме...

# 543
# 544
Аз и Хари Потър не съм чела и гледала, не е моето просто.

А пробвала ли си или си знаеш, че не е твоето? Питам, зашото много хора отричат без да са пробвали. И половинката не си пада по фентъзи и едва ли не насила започна да гледа Игра на тронове, но после много се запали. Това е епично произведение, нещо като цикъла "Прокълнатите крале" на Морис Дрюон, ама по-наситено и с лека украса от фентъзи. Именно, фантастичният елемент съвсем не е водещият, а е инструмент само.

Аз съм пробвала и определено не е моето.
Да, знам една две имена и авторката, но това е.

# 545
  • София
@pgineva - Да не говорим, че въпросът беше зададен неправилно! ,,На коя дата,означава на СЪЩАТА ДАТА,може и в различни години.Ако е зададен въпросът ,, в един и същи ден" тогава тогава е в един и същи ден и година! Глупаво,но..... бТВ.... какво да очакваме...
Това имах предвид в по-преден пост. А и (без да го знам, повтарям) се замислих именно - ден/месец и някъде през "годините". Тъпня. Те толкова си и могат.

# 546
Сестра ми беше голяма фенка на Хари Потър и имаше много запалени по книгата, организираха се събития в София, до които пътуваха фенове (деца) и от страната и аз отидох на едно такова с нея. Идваха маскирани доста от феновете. Бях скептична, че "Корморан Страйк" ще ми хареса, но всъщност е доста добра поредица.

# 547
Току що по "Последният печели ",въпрос за сериала Туин Пийкс.
Кой от кого преписва вече се чудя.

# 548
  • София
Мъжът:
Спатия и Хали Бери - чек ; не е истина как изгърмя и то с два оскара.
Трагичен телефонен жокер! И то само с две опции. Нямам думи просто...

Жената:
Марс чек ; майко мила да не е чувала за драконите. Тези хора по чукарите ли са живели??? :о
Трагедия! Еднорог, хахахахахаха

Ако го имаше стария жокер от публиката, участниците нямаше да изгорят между другото!

Мъжът:
пореден трагичен телефонен жокер?!
Коперто е бакшик бе хора, тц тц
Мигел де Сервантес е тук, това го знам.
Афганистан - скандално лесен въпрос и то за 2000 лв. Та това е за 400 или 500 лв.
Блус Брадърс разбира се, хехе

Днес трагичен ден и то не елементарни въпроси!

# 549
Първият мъж така зададе въпроса на телефонният си жокер, че чак мен от дивана ме хвана яд. Сам се закопа там.

И аз не го знаех, но по пътя на изключването стигнах до Хали Бери.

# 550
Ох на въпроса с дракона. Тези хора как не са гледали Игра на тронове?

# 551
Приемам да не са гледали. Но да не са чували?! На коя планета живеят? Grinning

# 552
Малко ми стана тъжно.

Рей Чарлз и Извънземното??! 🤦😂

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 16:09 от Alucard

# 553
Четвъртъчната вечер беше трагична! Ще чакаме днешната.
И между другото мис Марпъл е втория най-известен дедектив             
         /непрофесионален/ създаден от Агата Кристи.Препоръчвам книгите.

# 554
  • София
Добър вечер (отново) на дружината. Застудя, та дано се посгреем на интересни въпроси и печеливши отговори.

Софроний. Защо му е жокера?

Но не знаех кой е Бакшев:
Скрит текст:
Петър Богдан Бакшев е български католически архиепископ, францисканец и книжовник. Неговата „История на България“ е най-ранната известна българска история. Един от подбудителите на Чипровското въстание.

Кандински е, пак ползва жокер за въпрос, дето знае. Човекът се притеснява.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 18:18 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт