Стани богат - тема 17

• 16 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Хм, аз си мислех, че е свързано с очите, но Гугъл каза хартия... Той налучка.

# 661
Другите отговори са твърде обширни понятия докато полиграфията е твърде конкретна сфера. За да измислят точно такава възможност  значи най-вероятно е верния отговор.

# 662
Да не кажа, че думата се ползва и разговорно - за нещо, което да се даде на вторични суровини, хайде - за рециклиране.
И е точно за периодична преса, наистина би следвало да го знае. Озадачена съм.

# 663
Хм, аз си мислех, че е свързано с очите, но Гугъл каза хартия... Той налучка.

Бъркаш се с макула.

# 664
  • София
Радио журналист, спортен, от СтЗагора (доста напред отиде; късмет, помощ от компютъра...)

# 665
И на предната участничка бяха лесни въпросите всъщност. Например това за шала, което го изкараха огромно постижение, че е отговорила, то останалите отговори бяха абсурдни

# 666
Добра игра на бероеца Laughing.

Знаех отговорите за кератина и капибарата на 100%. За гарата на Хари Потър и танца предположих верните отговори.

За цветята нямах идея и можех да изключа само еделвайс.

На въпросът, на който отпадна, веднага изключих икономика, понеже щеше да е вероятно да го знам. Изключих и медицина и по-скоро по интуиция бях за полиграфия, като само за енергетиката се съмнявах.

# 667
  • София
Братя по съдба - също е хубав отговор Smiling Imp

# 668
  • Враца
Рафа и Новак са ясни, но Анди Мъри след 2018 мина и през смяна на ставата, така че нямаше кой друг да е. Димитров не се сещам да е изпускал турнир в последните 12-13 години.

Беше пропуснал май точно софийския турнир преди няколко години, та го дъвкаха доста тогава Wink

# 669
Рафа и Новак са ясни, но Анди Мъри след 2018 мина и през смяна на ставата, така че нямаше кой друг да е. Димитров не се сещам да е изпускал турнир в последните 12-13 години.

Беше пропуснал май точно софийския турнир преди няколко години, та го дъвкаха доста тогава Wink

Аз имах предвид турнири от ГШ, че не е изпускал. Иначе, на София Оупън май от 4-5 години не е играл.

# 670
  • София
Приятен остатък от вечерта! До утре, здрави и любопитни.

# 671
  • София
Григор Димитров - доста лесен въпрос. Жалко, че жената не отговори, но едни добри 3000 лв. за нея.

Мъжът бероец
Кингс Крос – чек ; Кератин чек ; Зюмбюл чек – добри жокери използва мъжът. Браво за капибарата!
И аз щях да искам 50 на 50 и така дадени избирах сарабандата. Браво отново. Макулатура – пас
Добра игра на този участник. Браво. 5000 лв. 😊

# 672
  • София
Въпросът с верен отговор - наш Гришо, се е появил вероятно, понеже току що е изнесена такава класация. Съвсем актуално, както се оказва. А в отговорите липсва Вавринка, който е ПО-за там:
https://www.focus-news.net/sport/1897034.html

За да ви е по-весел деня, преди довечера в 18.00, ето ви още един актуален спортен въпрос с истински отговори:
Кой е най-малкият футболен стадион, на който утре можеше да се играе срещата България-Унгария:
А. Колежа в Пд
Б. В.Левски в Сф
В. този в с. Долна Градешница
Г. на Арда в Крдж
За верния отговор свидетелства с пост в СМ унгарската спортна преса
Скрит текст:
Унгарската преса посочва, че фарсът със стадиона достигна връхната си точка с предложението в социалните мрежи срещата да се играе в Долна Градешница, село в югозападна България с 500 жители, посочи csakfoci.hu.
"Каним най-учтиво президента на БФС г-н Михайлов, нямаме уиски, но имаме хубава керацуда", се казва в съобщение на фейсбук страницата на местния клуб ФК Градешница.

# 673
Между другото, преди години имаше някаква програма, по която ремонтираха селските стадиони. В резултат придобиха много приличен вид, да не кажа и че изглеждат отлично.
Щом няма да има публика, един такъв стадион напълно ще им свърши работа.

# 674
  • София
Добър вечер. Да видим какво ни чака (и героите на стола)...

Не беше ли джинът?

Общи условия

Активация на акаунт