КГБ = Клуб на Готините Баби - 217

• 43 481
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Добър вечер момичета!
Чета ви, чета и ми става едно хубаво.
Янче, браво на Анжелка, че е намерила време и ще дойде да се видите. Явно и ти на нея й липсваш. Насладете на макс на времето докато сте заедно ❤️
Габката, направо ми призля като те прочетох. Знам какво е и на мен се е случвало, и то не един път. Първо малко се ядосвам, но после се взимам в ръце и със сто км в час препускам, като си казвам, това да е, за такива, хубави поводи да шетам и се притеснявам и ми минава и яд и всичко. Истината обаче е, че наистина вътъка го няма и батериите се нуждаят от по често зареждане.
Айша, цял ли е още блока 🤪 Нагушкай сладурите имаш време за шопинг 🥰
Клечице, как са тиквите, не би трябвало да са измръзнали, май още няма минусови температури 🤔  Представих си малкото мъниче как ситни с малките си крачета и бърза като стопанката си да се скрие на топло 🥰
Пипи, хубаво нещо са купоните, че е изморително да, но от това да ти е умората. Не знам казах ли ти, но много ми хареса внучката ти с носията, и носията, но особено тя, ами прекрасни са! Браво на баба, добре се е постарала! 🥰
Борянка и у нас стада котки се разхождат. Уж само една е наша, но прииждат и не знам, харесва ли им какво и все са тук.
Танитка се е обадила, радвам се, че няма поражения при нея, че страховити неща гледах за Варна. Танче, 🥰
Деборанка, как мина празника, имаше ли изненади?
Нинка, пак да кажа, усмихваш ми сутрините 🥰
Фло, честити придобивки, със здраве да ги ползваш! Днес явно още си по задачки и те няма тук 🤔
Яжке, изненадах се, че толкова дълго пътуваш . В Москва така пътувах до работа, час и половина в едната посока - автобус, метро със три смени вътре, пак автобус и воала, пристигам 😁
КАГ , как са учениците, вземат ли ти тока?
Оооо, поулях се и ме канят на вечеря, та ще ви изоставям за сега.
Дидия отдавна май не съм засичала, Мая и още някой имаше, ама ще ме извините, ЕГН-то не прощава 😁 Надявам се, че сте добре момичета и когато можете да се обадите ❤️
Чаф и гуш на всички 😘

# 361
Ето ви още една стара, хубава песен.
Стари, но златни!

# 362
  • София
КАССС, ето ме и мен в компанията.
Привет, красавици!
Сутринта дядо, баба и внучки се строихме пред Цибалаб. Бяхме първи. Успях да закарам малката внучка на училище навреме. После поработих на тръстиката и така - половината ден мина.
Изследванията ни са отлични, само дето холестеролът и триглицеридите са над норма. Доста време ги поддържахме в норма, но вчера не съобразих и яко похапнахме пача. А трябваше да се сетя, че преди изследването това не е подходящо. Здраве да е. Имам изпитана рецепта за сваляне на холестерола. Ще я приложа един месец и после пак ще отида на изследване. Да споделя с вас, че може да ви се наложи. Сварява се една тенджера боб. Без никакви зеленчуци и т.н. Само боб с вода. И така, всеки ден по една купичка, цял месец. Като свърши боба, сварявате нова доза. След един месец - на изследване. Има резултат.
Няма да ви коментирам, че след майсторския коментар на КАССС, няма какво друго да добавя.
Отивам да почета и после - Лека нощ, спящи красавици.

# 363
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Днес кафето отново е празнично :
Защото на 21 ноември Българската православна църква чества Въведение на Пресвета Богородица в храма, един от дванайсетте големи християнски празници, почитан и от православни, и от католици и един от четирите, посветени на Божията майка – заедно с Благовещение,  Рождество Богородично и Успение Богородично. У нас е известен и с краткото наименование Въведение Богородично.С решение на Св. синод на Българската православна църква от 1929 година той се отбелязва и като Ден на християнското семейство и на православната християнска учаща се младеж. Така единствено ние, българите, в чиито традиции семейството е свято, почитаме тоя ден като двоен празник, съчетаващ църковния канон с народните вярвания и обичаи.
Честито Въведение Богородично и Ден на християнското семейство и християнската младеж! Бъдете здрави, задружни, благословени!
Честит празник!

# 364
  • София
Добро утро, и аз на патерица поздравявам Деборана- да е жива и здрава, другото се нарежда!
Айше, не се сърди на дъщеря ти, и аз предпочитам да пазарувам без малки деца. Да не би да е искала да купува коледни подаръци и да е трябвало да ги пази в тайна от тях?
Ние сме готови с подаръците за внуците. Обаче внукът надникна в гардероба и видя част от тях и сега му е много любопитно. Обаче аз не му позволявам да надниква и той изпълнява, много ми е послушен!
Gabkata, ти си герой. Ама трябва вече да си почиваме повече, не сме на 20 години!
Яжке, кошмарно е това ежедневно дълго пътуване. Съчувствам много. Сега като се явявах на интервюта все местата бяха далеч от в къщи и хем ми се искаше да се харесаме, хем голямото разстояние ме разколебаваше. Може би затова съдбата се намеси - не е било добре да пътувам дълго из града с раздрънканите превозни средства. Защото наистина трамвай 11 ми се видя много раздрънкан, а и далеч от в къщи.
Фло, железни сте! Не си представям да ям ядене без подправки. Затова възхита от мен, че го правите!
Нина, благодаря ти, че се грижиш да бъдем информирани. Хубав празник е днес, нека всички се чувстват поздравени! Сега на мен като името ми е производно на Мария имам ли имен ден се чудя?
Бъдете щастливи в този хубав ден!

# 365
  • София
Привет, красавици!
Честит ни празник на християнското семейство и православната младеж! Нека в домовете ни да цари мир, любов и разбирателство, да има детски смях и веселие!
Призори семейството ни се увеличи с една принцеса Алис - дъщеричка на племеника ми ( син на брат ми.) Всичко е минало добре, нормално раждане. 2400/48см. Щастлива съм! Heart Eyes

# 366
Честито, здраво и щастливо бебе да расте  и да стане красавица  и умница.

# 367
  • София
Ех, Фло, на това му се казва да дойдеш на бял свят на празник! Нека малката и родителите й са много здрави и щастливи!  Честито и на вас! Gift Heart

Хубаво да ви е!

# 368
Фло, чудесна новина!
Добре дошла на Алис,
здрава и красива!
При мен тичане и  на педал
до 18 дек., а после ще го мисля.
На всички желая топли и спокойни вечери.

# 369
Фло, честита радост! Да е здрава и с много късмет малката принцеса!
Аз се прибрах от празника в детската градина на пИятеля, много народ имаше. Децата пяха, имаше и някакви импровизации на приказки, нашият беше куче. Трябваше да каже едно изречение, но отказа. Учителката го подкани, той я погледна, стисна устата и поклати отрицателно главата. Народа падна от смях.
После се раздадоха нещата за хапване, баба се отчете с топла баница и меденки. Изчезнах на обяд от службата и се постарах за тържеството. Прекрасни дечица, но аз не мога да го работя това. Главата ми гръмна за 5 минути. Браво на всички учители в темата, вие сте герои!
Лека вечер от мен, отивам на диванАТА.

# 370
  • София
Добро утро,  скъпи дами!
Да пием сутрешното кафе със здраве:
Днес 22 ноември е Ден на българската адвокатура. На тази дата през 1888 г. Петото Народно събрание приема първия Закон за адвокатите в България, създал предпоставки за изграждане на Съвет на адвокатите. Автор на Закона за адвокатите, както и на българската Конституция, е видният юрист д-р Константин Стоилов. Професионалният празник на българските адвокати се чества от 2005 г. по решение на Висшия адвокатски съвет. Специален поздрав за Деборанка и за всички други, ако има такива при нас.

Да ви напомня, че  на 22.11.2023 г. (сряда), ще се проведе тест на системата BG-ALERT на територията на Благоевград, Кюстендил, Перник, София и Софийска област. В продължение на половин час от 12:00 до 12:30 ч. ще бъде излъчвано съобщение, съдържащо текст на български и английски език. Получаването на съобщението на мобилното устройство се очаква да бъде еднократно и съпроводено от специфичен звук и вибрация, дори при активиран тих (безшумен) режим.
Много се радвам да поздравя Фло  за увеличаване на принцесите в семейството й. Нека да бъде благословена - тя и всички други.
Мериен доколкото зная  тези които носят Божественото име Мария празнуват  повечето на Успиние Богородично /15-ти август/, а някой други на Рождество Богородично /08. септември/ . За останалите Богородични празници незная.
Ениса, много ме зарадва, че сподели  за тържеството на любимия ми  ПИЯТЕЛ.  Представих си цялата сцена на "малкия артист"  и сега се усмихвам. Поздрави и целувки за него.
Момичета, много писах рано, рано и спирам, но прегръщам всички ви. Чета с желание всички постове и съм радостна, че присъствам при вас.
Хубав ден на всички ви.  

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 07:50 от Nina NN

# 371
  • София
Добро утро!

Нина, много си ранобудна днес!
Имам приятелка адвокат, трябва да я поздравя, благодаря за информацията за професионалния им празник!
На календара съм си записала, че днес ще тестват системата на BG ALERT. Да съм си подготвена. Очаквам го.
И аз като дете бях като пиателя. Беше ме срам да се изявявам пред публика. Направо блокирах. Дано малкият преодолее този проблем!
Дано имаме хубав ден днес! Пожелавам ви го!

# 372
Добро утро.
Пак не съм много в час с ежедневието ви, но се отбивам за кратко в къщичката ни.
Бавно и полека времето върви към зима и годината към края си.
Нямам очаквания, нямам вълнения, но и тревоги нямам - всичко си е както си трябва, пу, пу.  Обичам такова състояние на ежедневието - силните емоции, независимо в каква посока не ми харесват.

Сега да кажа -
Деборанка, честит професионален празник!
Здрава да си, ти и близките ти, живота ти да е пълен с удовлетвореност и радости!

Янче,  наслаждавай се на щастието да си с порасналата ти внучка!

Нинка НН, симпатиите ни са взаимни!
Пак ще кажа, усмихваш ме, когато вляза дорим и за малко сутрин в темата и те срещна!.

Ениска, да напрегръщаш малкото Лъвче, когато го видиш!
Тепърва много празници ще има в ежедневието му.

На всички ви желая спокоен, уютен и пълен само с хубави емоции ден!

# 373
  • София
Привет, красавици!
На всички ви благодаря за поздравленията и пожеланията към нашата принцеса. На всички дечица желая да растат здрави, обичани, щастливи и в мир!
При нас всичко си върви по начертаните пътечки. Днес малката внучка и гостенчето не са на училище. Имат патронен празник. Имаха концерт от училищните състави и хорове. После разходка из дрогерия Лили и разбира се не минахме само с гледане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздравявам ДЕБОРАНКА,  либето на ДИДИА и синът на КРАСИВА БЕЛЛА с професионалния им празник. Може криво да седят, но нека право да съдят. Simple Smile
Сега малко почивка, а после пак по задачите. Simple Smile

# 374
Честит празник на адвокатите !
Няма да ги изреждам.
Фло го е сторила😃
Добавям само синът на Ениса.
Трудно е при тях право да съдят!
Успехи им пожелавам!

Фло, и от мен честито за принцеската!
Здравичка и умница да расте !🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт