Коледни базари 2023

• 9 217
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Базърът  Нюрнберг е приказка. Един от най-добрите и го препоръчвам с две ръце. В Берлин има няколко, също ми харесаха, въпреки че съм ходила преди години. Като цяло в Германия има страхотни базари. Което и да изберете, няма да сбъркате

# 76
  • Добрич
Благодаря Ви за мненията! Като цяло търсим дестинация не само с хубав коледен базар, но и евентуално през останалото време да видим още някоя забележителност или музей в околността. Ще потърсим подходящи такива в Мюнхен и Нюрнберг, забелязах, че Залцбург също е наблизо и там вероятно също има какво да се види, бихме могли да отскочим за ден (ако е достатъчно за да се разгледа градът).

# 77
  • София
Забележителности, които да си заслужават, има и на трите места. Само време да има човек Simple Smile

# 78
Здравейте, някоя от вас дали е посещавала коледните базари в Копенхаген, тъй като информацията за тях не е твърде много. Дали са големи и съответно какво е впечатлението ви?

# 79
  • София
Миналата година от 24 ноември до 10 декември бяхме в Берлин.Останах възхитена от коледните им базари! ❤Тази година също решихме да отидем и вчера купих билети,но избързах 😒оказа се,че пак ще започнат от 24,25 ноември ,а купих билети за 16 до 24.Надявам все пак да има нещо интересно някъде!

# 80
  • София
Здравейте, някоя от вас дали е посещавала коледните базари в Копенхаген, тъй като информацията за тях не е твърде много. Дали са големи и съответно какво е впечатлението ви?

От това, което съм чела има хубави места и си заслужава, но мисля, че е супер студено.

Общи условия

Активация на акаунт