Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания трябва да се направят преди започване на нови опити за зачеване?
Какво представлява биохимичната бременност и какви са препоръките след нея?
Какви са препоръките за прием на витамини по време на опитите за зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания трябва да се направят преди започване на нови опити за зачеване?
Преди да започнете нови опити за забременяване, препоръчително е да извършите изследвания на щитовидната жлеза, цитомегаловирус, токсоплазмоза и парвовирус. Освен това е важно да проверите за придобити мутации и тромбофилия. Тези тестове помагат да се идентифицират потенциални фактори, които могат да повлияят на бременността.
-
Какво представлява биохимичната бременност и какви са препоръките след нея?
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на опитите за зачеване?
При опитите за зачеване се препоръчва приемът на витамини като витамин А (ретиноева форма) до овулация и след това 3 паузи, както и витамин Е от овулация до менструация. Важно е да се отбележи, че витамините подпомагат растежа на лигавицата, но не трябва да се приемат за дълги периоди без прекъсвания, освен ако не са предписани от лекар.
-
Какви са препоръките след спонтанен аборт?
-
Какви изследвания трябва да направя след два ранни спонтанни аборта?
искам преди да премина към същинския въпрос да разкажа своята пред история за да сте по наясно със ситуацията ми.
(имах диагноза кухо яйце) лекарят ми каза че ще ми пусне изследвания и чак тогава ще започнем да правим отново опити за бебче и тук идва проблема.