Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 038
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • Замък сред облаците
Ох, сега видях на Мел въпроса. Индикация за хашимото са си… дай стойностите направо.

# 91
Ох, сега видях на Мел въпроса. Индикация за хашимото са си… дай стойностите направо.

Предполагам и завишените ми нк клетки са свързани с това.

Мел, колко време след аборта са правени изследванията за ТАТ и МАТ?
При мен МАТ беше завишен еднократно точно по времето, когато се беше случил аборта.
Месец след това вече беше в норма.

3 седмици след

# 92
  • Замък сред облаците
Нямат общо НК клетките, поне не пряко.

Фт4 е нисък. Класическо Хашимото с лека хипофункция. Но се правят 6 седмици след А изследванията, защото може да се влоши.

# 93
Хубаво е да се изчака 2 месеца поне от аборта

# 94
Нямат общо НК клетките, поне не пряко.

Фт4 е нисък. Класическо Хашимото с лека хипофункция.

Възможно ли е това да е причина за аборта, ако по време на бременността е бил под норма хормона?
Пише, че при 70% от случаите може и да е болест на Базедов-Graves. Чужда ми е ендокринологията. Какви тестове следват?

# 95
И каква Овулация търсиш без МЦ още ?

Правя от няколко дни ову. Тестове , днес получшх болка в десен яйчник и малко в кръста ,направих пак тест и какво да видя имах пик на ову 😉, значи е възможно .

# 96
  • Замък сред облаците
То след аборт може да има овулация, просто понякога може да и да няма. Всеки организъм реагира различно.

# 97
  • На изток от Ада
Бе Овулация може и да няма реално с тестове също.

# 98
Нели, бих потърсила второ мнение, не знам дали и имунолог не е добре да потърсиш също. За съжаление като АГ с такава специализация не мога да съм полезна, иначе за иммунолог - доц. Михайлова в Александровска, като омже да поискаш да те запишат спешно с оглед на ситуацията.
Анонимна, аз от заключението виждам само аденомиоза. В Надежда ли си? Там тази диагноза е модерна и прилагат експериментално лечение с лекарство за депресия.
Не в Плевен в МЦ Кирм съм. Изобщо доктора не спомена да имам аденомиоза, ако не го бях прочела нямаше да разбера и точно това ме озадачи… ще приложа документа от прегледа може да даде повече информация. Доста ми е притеснено и вече не знам къде да отида. Както всичко беше уж нормално и щяхме да започваме с опитите айде пак нов проблем..

При кой лекар си в КИРМ Плевен? Аз ходих при доц. Петър Иванов преди 2-3 години, но не съм имала такъв обстоен преглед

# 99
Аз бях на преглед днес, този месец е имало овулация според доктора, видя корпус лутеум и течност в кавум дъгласи, за тези, които разбират какво казвам, ако изобщо съм ги запомнила правилно нещата. Утре пускам пак прогестерон, но според него този път ще е висок. Препоръча пак щитовидната да видим ии така. Може да ми стискате палци, надявам се скоро да се похваля с положителни новини.
Мисля пак в Боди мед да ходя.

# 100
  • Замък сред облаците
Ще чакаме резултатите Simple Smile

# 101
Нели, бих потърсила второ мнение, не знам дали и имунолог не е добре да потърсиш също. За съжаление като АГ с такава специализация не мога да съм полезна, иначе за иммунолог - доц. Михайлова в Александровска, като омже да поискаш да те запишат спешно с оглед на ситуацията.
Анонимна, аз от заключението виждам само аденомиоза. В Надежда ли си? Там тази диагноза е модерна и прилагат експериментално лечение с лекарство за депресия.
Не в Плевен в МЦ Кирм съм. Изобщо доктора не спомена да имам аденомиоза, ако не го бях прочела нямаше да разбера и точно това ме озадачи… ще приложа документа от прегледа може да даде повече информация. Доста ми е притеснено и вече не знам къде да отида. Както всичко беше уж нормално и щяхме да започваме с опитите айде пак нов проблем..

При кой лекар си в КИРМ Плевен? Аз ходих при доц. Петър Иванов преди 2-3 години, но не съм имала такъв обстоен преглед
При д-р Ивайло Бързашки

# 102
Боди мед винаги ме изненадват с бързина.

Изпратих ги на доктора по Вайбър тъкмо.

# 103
  • Пловдив
Изследванията ми изглеждат много добри! /не съм медицинско лице/. Прогестерона предполагам 7 дни след Ову е, нали?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт