Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 031
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Има значение ако си отрицателна. В случая не те касае това. Бързо възстановяване физически и емоциално ти желая!

# 631
Дай Боже да мога да имам деца след аборта. Дано всичко е наред!

# 632
  • На изток от Ада
Алеракта е хубаво след 12гс заради магнезия, напомням. Че може да спре сърцето на ембриона иначе.
аз пих по - рано Алеракт при бременноста с изтекли води . От док изписано .... Да кажем в 9 или 10 гс да съм го запознала ...

buble следващ път да има....

Никол какво стана с теб?

Bondy ще имаш изследвай плода в геника ако можеш.
Аз до 3 аборт бях ок. После се сдухах много . Ходя на док обаче... Не знам дали ще се навия пак за опити...

# 633
  • Замък сред облаците
Наси, аз говоря когато е на своя глава. Лекарите си преценят иначе ако ползата надвишава риска.

# 634
  • На изток от Ада
Наси, аз говоря когато е на своя глава. Лекарите си преценят иначе ако ползата надвишава риска.
Ти си почти доктор. Той този беше млад без мн стаж .

# 635
Момичета, вие пили ли сте антибиотик след аборт с вакуум, четох някъде че изписват. Говорих с лекаря, каза че няма нужда. Попитах и за някакви други лекарства дали е необходимо да вземам сега, също каза, че няма нужда. На 2-ри януари съм на преглед, но ме дерзае дали не трябва да пия нещо все пак…

# 636
На мен ми изписаха, но вече не помня какъв. Май по-скоро превантивно. Явно докторите нямат единодушие по въпроса дали трябва или не.

# 637
На мен също ми изписаха + пробиотик за пет дни.

# 638
  • На изток от Ада
Аз съм пила при кюретаж. В частна АГ болница не искаха да ми изпишат, че майка ми настоя

# 639
  • Пловдив
Аз също пих антибиотик+пробиотик и малтофер.

# 640
И на мен не ми изписаха.... и останах доста разочарована като цяло от отношението. Сега като ходя до тоалетната изпитвам дискомфорт ниско в корема, ама вече след нова година ще видим...

Момичета, вие пили ли сте антибиотик след аборт с вакуум, четох някъде че изписват. Говорих с лекаря, каза че няма нужда. Попитах и за някакви други лекарства дали е необходимо да вземам сега, също каза, че няма нужда. На 2-ри януари съм на преглед, но ме дерзае дали не трябва да пия нещо все пак…

# 641
Момичета, относно аборта какво значение има кръвната група. Четох, че ако си отрицателна се биела някаква инжекция. При положение, че съм 0+ трябва ли нещо да ми се дава ?
Само 0- е опасна. Аз също съм 0+ и нищо допълнително не са ми давали. Спокойно.

# 642

#nasito8988

Момичета изследванията от вчера моля за мнение ??

# 643
  • На изток от Ада
Никол чгх е добре. Ще се види мисля.
Прогестерона е по добре...
Аз никога не съм пуснала чгх и прогестерон при бременност... Какви доктори има. 2 и 3бременност не пих утрогестан чак 4 но пак без изследвания

# 644
Момичета, относно аборта какво значение има кръвната група. Четох, че ако си отрицателна се биела някаква инжекция. При положение, че съм 0+ трябва ли нещо да ми се дава ?
Само 0- е опасна. Аз също съм 0+ и нищо допълнително не са ми давали. Спокойно.
А антибиотик или нещо друго ?

Общи условия

Активация на акаунт