Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 012
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Arwen88, как ти го изписаха Азакса за колко време и по колко хапчета ? Моят беше само с вакуум, обаче се чудя дали да не взема да пия няколко дни антибиотик и аз, да не стане някаква инфекция, но пък от антибиотика получавам винаги гъбички, ще трябва и мико макс да пия.
Изписаха ми го в болницата, лекарката, която ме следи и ми направи операцията. На 12 часа беше.

# 676
Какви хубави новини! 💕 Честито, Никол и Файона! 🍀
Всичко да бъде наред и на финал здрави бебоци! 🙏

# 677
А колко време след аборта имахте кървене. Днес ми е втори ден и вече нямам кървене, това нормално ли е ?

# 678
А колко време след аборта имахте кървене. Днес ми е втори ден и вече нямам кървене, това нормално ли е ?

Индивидуално е и зависи и какъв е бил абортът. Моят си беше като раждане и кървих доста време. Момичетата с абразио съм чела, че по-бързо спират да кървят. А понякога спира и почва известно време. Ако нещо те смущава, поискай да те прегледат за твое спокойствие.

# 679
Вакуум аборт беше при мен. Във вторник имам час за преглед да видим всичко наред ли е.

# 680
Аз кървих около две седмици след вакуум аборт.

# 681
Нещо пила ли си след аборта ?

# 682
Нещо пила ли си след аборта ?
Пих антибиотик азакс, до колкото помня за пет дни +пробиотик. Освен това ходих да ми вливат магнезий понеже ми изтръпваше цялата дясна ръка.

# 683
Притеснявам се, че на мен не ми изписаха нищо…, доктора каза, че нямало нужда.

# 684
Аз не съм пила антибиотик след аборта.
Ако толкова се притесняваш, може да направиш онлайн консултация с друг лекар в Healee.

# 685
  • На изток от Ада
Аз винаги съм пила ципрофлоксацин . И накрая от мн аборти в Надежда ми откриха хроничен ендометрит .... Не плаша никой ,мойте са 5 аборта ..

# 686
  • София

Виж си в епикризата какво пише, може нещо венозно са ти вливали. Както казах аз на последния кюретаж нямах също АБ, само венозно ми биха нещо и това беше.

# 687
  • На изток от Ада

Виж си в епикризата какво пише, може нещо венозно са ти вливали. Както казах аз на последния кюретаж нямах също АБ, само венозно ми биха нещо и това беше.
Тя дали има епикриза вече? Аз за друго нещо доста чаках епикриза от Надежда.
А за аборттите секаш в частна АГ беше готова веднага епикризата . В държавата АГ все я мотаха

# 688
  • София
Епикризата по закон трябва да е готова в деня на изписването. Истината е че понякога се мотаят и в частни и държавни

# 689
Нямам епикриза още…

Общи условия

Активация на акаунт