Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 518
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
И как се кандидатства без оценка от НВО? Балът се образува на 80% от точките от НВО и останалите 20% от две от оценките в свидетелството за 7 клас.

# 301
Как проценти? Просто НВО участва с 0 т. Годишните оценки се преобразуват в точки и реално само те сформират бал. Примерно две 5-ци по БЕЛ и МАТ и неявяване на нито едно от двете НВО-та - общ бал - 78 т.

# 302
И как се кандидатства без оценка от НВО? Балът се образува на 80% от точките от НВО и останалите 20% от две от оценките в свидетелството за 7 клас.
С включени в бала две нули.
Не са малко и случайте в които деца се разболяват и пак участват в класирането с по-нисък бал.

# 303
И кой ще си причини кандидатстване с максимум 100 точки?
Ако детето може да учи самостоятелна форма и да се явява на изпити, явно няма когнитивни дефицити. Защо да не се яви на НВО и да кандидатства с повече точки?
Как проценти? Просто НВО участва с 0 т. Годишните оценки се преобразуват в точки и реално само те сформират бал. Примерно две 5-ци по БЕЛ и МАТ и неявяване на нито едно от двете НВО-та - общ бал - 78 т.
От НВО ученикът може да получи до 400 точки (*2 или *3+*1). От максимум 500, 400 точки са 80%, затова го написах така.

# 304
  • София
Моля, ако някое от вашите деца има тази тетрадка по география:
https://www.book.store.bg/p232304/tetradka-po-geografia-i-ikonom … ka-za-7-klas.html,
да ми снимате от 4 до 7 страница.

# 305
  • София
Учат ли децата, моята е все така даже по-лошо?. Математика добре, към много добре. Бел .... ъъъ. не ще да учи и това е.. тийн глупости, мрази учителката в училище ( понеже всички я мразят) , не разбира в школата, нямало да учи и това е... Cold Sweat
Ама да седне нещо да прочетем заедно Цъ... Върви към провал по Бел , ама стремглаво Ill И никой и нищо не може да я спре... засега. Напук , ама няма да се занимава с това Flushed Искала Мат + Химия + Англ... ей сега ще пиша на министъра да променят НВО заради моята щерка Joy да й пасне на ината. Някакъв пубертет я блъсна здраво и се промени за няма и 2 месеца

# 306
  • София
Учи се само и единствено необходимия минимум. Нещо отгоре - абсурд.
Даже е спрял да ме пита разни работи понеже и аз почвам да разпитвам. И като усетя, че не е чел, а се опитва да мине напряко с домашното, и почвам много да буча.

# 307
Ох, Кабо, както беше казала Мартеа, много лош тайминг. Бива ли точно най-важната им година да съвпада с тези бушуващи хормони и пубертетски драми.
И моята е по най-малкото съпротивление. Май ще се запише за олимпиадите, де, освен ако не си промени мнението дотогава Joy

# 308
Има ли някой инфо кога да очакваме резултати от пробните на Междучасието?  то ние вече забравихме кога ходи Simple Smile)

# 309
Ние днес получихме резултата от математика.

# 310
Написах, че няма да скоро, защото още не са приключили. Нали правят статистика. Утре пак има пробен по математика

# 311
  • при моите любими
На синчето пробния по БЕЛ беше миналата събота и днес излезе резултата. Той беше много сигурен в първата част, но е направил повече грешки от колкото очакваше. На преразказа, по моя преценка се е справил добре, при положение, че му куца много този предмет и сумарно е написал 7-8 преразказа има 27 точки. Общо 72. Като за първи проблем съм доволна, той не много. В събота ще прави по МАТ.

# 312
Много са ниски резултатите на пробния по Математика в Междучасие. Среден резултат 50/100 точки Pensive "на проверените до момента работи". Получих току що имейл. Ще изчакам утре да си донесе работата моят хубавец, за да видя какво е оплескал.  Каза, че втория модул бил много труден. Докарал го е до 55 точки и съм в шок.
С друга учебна тетрадка сме по География на Клет. Pensive

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 18:09 от jsed

# 313
Аз получих пробния резултат по бел днес, 86т. Доволна съм. Една грешка в първа част и 24т на преразказа. За средностатистическо софийско училище е добре. На уроци тръгна от септември. Да се надяваме, че оттук нататък ще подобрява само. По математика още нямам резултат, но очаквам около 65т. Вторият модул по една подточка нищо, а другите дали са верни, не е ясно. От първата част също има 4 грешки. Но за първи допир, можеше и по-зле.

# 314
  • София
Получилите резултати от Междучасие , курсисти ли сте всички или има и "външни"? Синът ми беше на БЕЛ на 01.11 и още няма резултат. Звънях вчера и ми казаха другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт