Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 455
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • при моите любими
Ходи на курс при тях, да.

# 316
И моят е в Междучасие на курсове. По БЕЛ още нямам официалния имейл, но му върнаха работата - така разбрах резултата. Надявам се утре да върнат и тази по математика. Там го прави на 15ти и днес получих имейл.

# 317
Моят е външен ученик. Беше на пробен по математика миналата неделя. Днес получихме мейл. Среден резултат от проверените до тук - 53т. Самата писмена  работа можем да я вземем най-рано след няколко дни.

# 318
  • София
Моят е на математика в неделя. Явно там са ги проверили доста по-бързо от българския. При него математиката е по-слабият предмет и направо не знам какво ще изкара.

# 319
Дъщерята е "външна". На БЕЛ беше на 31.10, днес късен следобед дойде мейла. Пише среден резултат от проведените до момента - 72т.

# 320
Моят има 77 т. на БЕЛ, яви се като външен в Междучасие. Доволна съм горе-долу, малко точки има на преразказа, ама той е правил реално само 2 тази година.
Между другото, в сайта им си пише, че резултатите се изпращат до 15 дни след изпита. Аз точно на 15-тия ги получих, днес, добре че ви прочетох да си проверя мейла.
Иначе хубостникът хич не учи, само си прави санитарния минимум домашни. Вече ми писна да  повтарям всеки ден да започва да учи от по-рано и пак се мота до вечерта и пише полузаспал. Angry По принцип много рядко пия вече, ама тази година ще ми трябва яко терапевтиране на нервите... Head Band

# 321
Има ли някой инфо кога да очакваме резултати от пробните на Междучасието?  то ние вече забравихме кога ходи Simple Smile)
Ние получихме резултатите по БЕЛ, вчера 17.11. Общо взето има още какво да се желае ,но като цяло е добре. По математика ще се яви утре. Пък да видим. Там стресът е голям.

# 322
  • София
Като гледам, само ние още чакаме резултат по български. Проверих спам, промоции - няма мейл.  Дано го получим в понеделник- вторник.

# 323
  • при моите любими
Момичета има ли никой отговорите на пробния по МАТ на Междучасие. Да видим какво е направил днес моя син на пробния. Благодаря.

# 324
Току що ми върна отговорите моят син. Слагам ги в скрит текст заедно с втората част, която липсваше. Объркали са при нас точките в имейла - 55 т има само на първата част Confounded Бая се беше сдухал наборът снощи, а и аз малко помрънках. Грешките на първата част са му елементарни ... 25.5 т на втората част - тепърва ще я разглеждам . Госпожата им е казала, че изпитът е бил труден. Явно доста деца са се притеснили - обяснявала им, че резултатът им на НВО щял да бъде с 20% по-висок, поради трудността на сегашния изпит. Другото хубаво от моя гледна точка - на пробните разписва подробно задачите от втората част - 4 листа е изписал.
Скрит текст:

Няма да се мъча да зачиствам. В имейла с резултата са сложили линк към изпита, но не са дали още достъп. Ще им звъня в понеделник за достъп и ще го пратя в пощата.

# 325
Като гледам, само ние още чакаме резултат по български. Проверих спам, промоции - няма мейл.  Дано го получим в понеделник- вторник.
Ние чакаме и по двете.

Редактирам се- няма такъв заплес..върнали са му БЕЛ миналата седмица и забравил 😂.
Много по-добре от очакваното. 26 точки на преразказа, 4 на тезата. Останалото е топ. Леко се обнадеждих.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 10:33 от second

# 326
Моля, ако някое от вашите деца има тази тетрадка по география:
https://www.book.store.bg/p232304/tetradka-po-geografia-i-ikonom … ka-za-7-klas.html,
да ми снимате от 4 до 7 страница.

# 327
  • София
Вили, благодаря ви! Аз я купих вчера Grinning

# 328
  • София
Учат ли децата, моята е все така даже по-лошо?. Математика добре, към много добре. Бел .... ъъъ. не ще да учи и това е.. тийн глупости, мрази учителката в училище ( понеже всички я мразят) , не разбира в школата, нямало да учи и това е... Cold Sweat
Ама да седне нещо да прочетем заедно Цъ... Върви към провал по Бел , ама стремглаво Ill И никой и нищо не може да я спре... засега. Напук , ама няма да се занимава с това Flushed Искала Мат + Химия + Англ... ей сега ще пиша на министъра да променят НВО заради моята щерка Joy да й пасне на ината. Някакъв пубертет я блъсна здраво и се промени за няма и 2 месеца
Едно към едно и при нас, но по МАТ. Лошото е, че и аз не харесвам учителката му по МАТ, ама какво от това. Ходи на курс, все тая. Яко го затресе пубертета в най-неподходящото време, мотивация - 0.

# 329
  • София
И аз покрай вас се подхлъзнах да запиша щерката на пробния на Междучасие по БЕЛ като външно дете. Днес беше, та да видим. След изпита беше по-скоро оптимистично настроена и отиде с приятелки на немския коледен базар.

Общи условия

Активация на акаунт