АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Белл, а ако знаеш каква сцена имаше в моя текущ сериал. Дже е много красиво и със секси излъчване момче и от 4те му роли в които до сега съм го гледала в двете се постараха да го разголят, а в сериала днес даже тичаше по долно бельо тип шорти на улицата и разстоянието никак не беше малко. Като се сетя и за дублажите, които задължително правят бая време е бил гол насред улицата.  

Актьорът, който изигра принца чисто физически, макар и по-стар с 2г. в Триъгълника изглежда много по-красив отколкото в Др. Джин. Струва ми се че по някое време двамата с Дже ще се окажат в отношения като между Гоблина и Жътваря, но макар че харесвам Дже като актьор се съмнявам че може да направи силна химия от типа на броманс. И в Др. Джин с брата имаха такива отношения, но нямаха такъв заряд какъвто съм виждала в други сериали.

# 226
  • Варненска клюкарка
Рори, мъжете ги показват няма проблем, ама жена по бански/бельо абсурд. Преди време тук размятахме шортчета с откъси от Истинска красота, където втория главен танцуваше по леопардови боксерки и то най вече с чупки в ханша😂 Не е най важното разбира се, свързано е с консерватизма на обществото, ама днес като видях дамите и то 4 на куп се сетих че за толкоз време са единствените които съм виждала по този начин + онази за която се сетих от последната серия в цял ръст по бански  от 2 части.
Каня се на Гоблина аз, реакцията ви с Марги беше единодушна и искам да видя прочутия броманс дето даже отсвирва главните жени от картинката.

# 227
Донито съм го гледала и в още един сериал с много силен броманс. В Моето момиче, героинята беше мега дразнеща по сценарий, иначе е красива жена и мъжкото приятелство поне от моя гледна точка напълно засенчи романтичните линии в историята. В този ред на мисли на Дони много му отива да играе броманси.
Обаче в Гоблина на мен си ми бяха въздействащи и романтичните линии със съответните девойки. Но броманса се набива на очи защото акцента по сценарий е върху него. Отношенията между двамата в миналото и последствията от тях са причината да станат гоблин и жътвар и да се срещнат в съвременността. А и има още един сладур в броманса и това допълнително акцентира върху тези отношения.
На мен ми бяха много забавни и двата допълнителни епизода тип - зад кадър.

# 228
  • Русе
Дами, Крисс любезно ни предложи филма "Тон за любов",  искаше ми се  нещо розовичко,  Simple Smile та го изгледах. Добро филмче, само не разбрах реакцията на ГГ. Ако някой го е гледал, да смигне, а не да ви пълня очите с въпроси. ГГя е същата от Гоблин-а и Кралят: вечният монарх. Харесва ми тази актриса!
Хареса ми и ГГ, не само защото съблече риза и оплакнах очи...Simple Smile

# 229
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм стигнала до предложенията на Крисс, но си ги набелязвам.

Снощи в Сеул се е състояла премиерата на филма 'Believer 2', в който Пако е в една от главните роли. Както обикновено събитието не е минало без подкрепата на поне част от приятелите от групата Wooga Squad. В нета се въртят кадри от излизащите от салона Пако, Пакито и ВИ. Не ви ги нося, че по традиция лицата се прикриват с маски или шалове. Пако естествено не се крие Laughing и е много сладък, но за 1-2 секунди появяване не си заслужава да влача клип.

# 230
Новият ми сериал е много интересен. История за трима братя, които съдбата е разделила като деца и ги събира в родния им град за да се преоткрият. Съдбата на героя на Дже е била най-тежка и отново са му дали сложен образ също като в Др. Джин, но според мен се справя съвсем добре. Но ми е странно защо героят му няма спомен отпреди 12та си година. Най-ранния ми спомен е от яслена възраст т.е. преди да съм станала на 3г., а той не помни нищо преди 12г. и даже не знае, че живее в родния си град.Вероятно изчезването му като дете не е било по негово желание и е претърпял някаква голяма травма.
Показват че ключа на братята един към друг е една стара песен, която са чували баща им да припява когато е бил пиян. Обикновено ДНК тестовете събират кръвни роднини, но тук многозначително показаха реакция и при тримата на тази песен и обяснението на най-големия че са я чували от баща си, така че явно тук песента ще ги събере, макар че изобщо не мога да си представя подходяща за целта ситуация в която и тримата са на едно място и реагират на песента
Интересно откъде ще изскочи майката. Предполагам, че и тя ще се появи в картинката по някое време. Само да не се окаже част от незаконния хазартен бизнес и като не се знаяяят кой кой е да се изправят един срещу друг с някой от синовете й или с всички, че и това ми се вижда възможно предвид това какъв е живота на тримата.
Очертават се две романтични линии, като едната от тях е триъгълник по подразбиране и естествено с участието на по-малките братя. Девойката и с двамата си има заигравка и не мога да отгатна с кой от тях ще е на финала, макар че засега загатват интерес към гангстерчето. Все пак той печели по точки, защото изтича покрай нея по гащи и я спаси от голям проблем. Но пък другия знае нейна тайна .... Има много посоки тази история, но са и повечко серии и се надявам до края да не се появява кончето на Марги. Засега най-интересни са по-големите братя и такива каквито са в този момент от живота им и тяхната предистория. При малкия като че ли всичко се подразбира, но пък и там ще има скелет в гардероба, защото първата среща на зрителя с него беше в разговор с психиятър, която по случайност е романтичната линия на най-големия от братята.
И за къде в корейски сериал без мощна бизнес компания, която е в топла връзка с престъпния свят, който пък е в топла връзка с висшата полицейска власт.
Засега малкото братче не можа да спечели симпатиите ми, но актьорът е интересен. Май и той е групарче като Дже. Двама айдъли в две от трите главни роли. Засега героите на Дже и принца просяк са ми най-интересни, ама може и да съм пристрастна, че си ги харесвам заедно и поотделно още от Др. Джин. Имат химия като актьори и ще съм доволна ако отношенията им се развият да т.н. броманс. Девойките са интересни и симпатични, но някак по безлични в сравнение с братята.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:16 от Рори72

# 231
само не разбрах реакцията на ГГ.
  Че се нацупи и врътна в резултат на което му се наложи да потича и пореве ли? Нали И го каза, че искал поне тя да не знае за това,че го мислят за убиец. Т.е. има опасност и тя да не му повярва, че няма нищо общо.
   Grinning те режисьорите обичат да си го събличат
"while you were sleeping" https://youtube.com/shorts/kruaAIjvoYs?si=5aa7DrSt9xRYxQ5F
"something in the rain" https://youtu.be/F9dL0kV-BDs?si=wVWjGVZEDLXiFojZ  
и това което гледам в момента "snowdrop" не е хич лошо като идея, актьори и изпълнение. Г-н Трапчинка е лош шпионин, а шефката на общежитието и липсват само една-две брадавици и бастун с който да тропа по пода.
 не е същият главен но са големи сладури двамата Grinning  скоро ми се мерна нещо с девойката и ТекОн
https://youtube.com/shorts/A9md00rE3A4?si=2n9M3VLFxnEFTHeL
GrinningGrinning а тези двамата все едно не знаят какви са ги вършили пред камерата
 https://youtube.com/shorts/MDZSC7lO6Nw?si=b67GzhTwc2AkUNiY

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:25 от Krissttinna

# 232
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хм, аз имам голяма драма с недостатъчната, или неточната, информация защо аджеба Пако, Пакито и Ви са присъствали на премиерата на 'Believer 2' (оригиналното заглавие на латиница се изписва Dokjeon 2). Защото оглеждайки добре снимките на целия каст и екип от червения килим, и преглеждайки после инфото за каста, установих, че Пако изобщо не играе в тази продукция. Нито пък някой от останалите от Wooga Squad - Чой У-шик и Пийкбой. При това положение ми са много странни заглавията, че Пакито и ВИ са присъствали за да подкрепят Пако. Впрочем, не го открих и в екипа, да речеш, че се е включил я като продуцент, я като нещо друго. Но пък една от продуциращите компании е работила с него - Yong Film. И това е единствената връзка, която открих.
Остава вариантът на прословутата взаимна подкрепа. Значи Пако подкрепя колегите си участвали във филма, а останалата част от Wooga Squad подкрепят него. Ей така си живеят хората. Joy

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 17:08 от profi_1

# 233
  • Варненска клюкарка

.....скоро ми се мерна нещо с девойката и ТекОн
https://youtube.com/shorts/A9md00rE3A4?si=2n9M3VLFxnEFTHeL
GrinningGrinning а тези двамата все едно не знаят какви са ги вършили пред камерата
 https://youtube.com/shorts/MDZSC7lO6Nw?si=b67GzhTwc2AkUNiY
Крисс, горния линк с Текхьон ли е? Изглеждат сладки, момъкът някак ми прилича на един по-млад Звездю.
Тези в последния линк ме убиха, реагират все едно гледат някакви други хора😂🤣 Девойката много сладка. А заглавия, нещо?

Проф, тъкмо щях да те питам втора кино премиера ли има Пако тази година. Може би подкрепят някой режисьор, сценарист, или колега с когото са работили преди, ама и тези тримата често  движат заедно, стига един от тях да има нещо общо с проекта и са там. Или пък просто са посетили премиера както правят западните им колеги, където премиерите са с покани и най вече за випове. Други актьори без роли в премиерното заглавие разпознаваш ли?

# 234
Крисс, горния линк с Текхьон ли е? Изглеждат сладки, момъкът някак ми прилича на един по-млад Звездю.
Тези в последния линк ме убиха, реагират все едно гледат някакви други хора😂🤣 Девойката много сладка. А заглавия, нещо?
  Това си e баш Звездьо от "Психо", ти май не го хареса и не го догледа. Намерих ТекХи и девойката "save me" им се казва общият сериал https://youtu.be/eApg0jokz7E?si=F3Zpi1LVDJH8yK4o
 A двамата сладури, са от "Nevertheless"  https://www.vbox7.com/user:stupiddreams?p=items&q=Nevertheless него скоро го споменавах, че 2-3 серии са маркирани 19+ Grinning

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 19:02 от Krissttinna

# 235
Пако е работил с режисьора на Believer 2 във филма The Beauty Inside. Може би това е връзката да е на премиерата.

Хан Со Хи и Сонг Канг, са двамата, които гледат сцената от Nevertheless. За девойката сме споменавали покрай Ча. Двамата в момента са рекламни лица на Джордано. През декември предстои сериал с нея и Пако - Gyeongseong Creature.
А младежът игра с Минка в сериала за метеоролозите - Forecasting Love and Weather. Съвсем скоро излиза нов сериал с него, където си партнира с  Ким Ю - My Demon.

# 236

Марги, скоро ще ти пратя списък с линкове на песни на ДБСК и производни за плейлист (нали може) и предполагам, че ще си харесаш и други техни песни, ако ги прослушаш.
Може Рори, може Hug Изпрати ми ги когато решиш.

# 237
  • Варненска клюкарка
Упс, ето защо ми се видяха познати, че и Звездю ми заприличал на Звездю😂  Изгледах го Психото, но взе да ми става интересно след 10та серия и основно главните, останалите от един момент нататък, може би пак около 10та серия леко ги подкарах с мишката. Звездолин много ме беше впечатлил и  поисках да видя още нещо с него, ти ми предложи Един обикновен ден, него го изгълтах за 3 дни и не съм пипвала мишката.

Nevertheless значи. О, най красивата корейка, или как беше точно еквивалента на титлата на красивия Ча, помня я от рекламата на Джордано.

# 238
2 в 1, подскажи малко. Нямам търпение да чакам съответния момент в сериала. Майката е в играта, нали? Жената, която един вид стана нещо като опекун на героя на Дже по искане на главния враг на големия брат ли е майка им? Знае ли, че това е средния й син, ако е тя? Въобще интересувала ли се е какво се случва с децата й, т.е. знае ли че осиновения син на големия бос е нейния роден. Оф, не знам защо не мога да си гледам кротко, ами се мъча да отгатна.
Дже е много слаб в този сериал, чак е грозно когато го дадат в цял ръст още повече, че главата му изглежда голяма на фона на твърде слабото тяло. Какво им има на корейските мъже, че се поддържат по-слаби и от жените. То и за жена е грозно прекалено слабото тяло, но за мъж съвсем е неприемливо. В клиповете с групата може би заради танците и това, че вниманието е към музиката не бях забелязала, но в триъгълника         ми вади очите слаботията му.

# 239
За малко весело настроение
Bts during audition 😅

Общи условия

Активация на акаунт