АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Данифин, уцели ме Purple Heart. Laughing

2 в 1, точно филмът The Beauty Inside е продукция на Yong Film. Значи правилно съм разнищила.
Белл, върти се основно клипа с Паковците и ВИ. Не съм търсила други клипове по темата, за да видя кои още са присъствали на премиерата.

Хан Со Хи участва като ГГ-ня в клипа на Джунгкук на "Seven". Там също сте я виждали, че съм го мъкнала тук.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 12:29 от profi_1

# 241
  • Русе
Добра вечер, Дами!
След хубавото настроение от Данифин, да споделя и аз за новия ми сериал - Непознатият доктор/Doctor Stranger.
Заинтригува ме в началото, сериозна тематика - Севера и Юга - гениални доктори и...изведнъж виждам в порасналото вече дете един младеж, също гениален лекар, но с едно инфантилно поведение, което нито отговаря на местоположението , нито на преживяното вече от него. Недоумявам на решението на сценарист и режисьор за изграждане на подобен вид роля. Артистът, играещ ГГ не ми е от любимците, но чак ми домъчня за него.
Ще изгледам сериала заради другите участници и заради самата история. Дано не остана разочарована!

# 242
Danifin1, усмихна ме с клипчето. Едно от любимите филмчета на внучетата е Sing.

Рори, не е това майката на братята. Майка им се появява за съвсем кратко и като цяло няма съществено значение за историята.
Дже се среща с нея, но не ѝ казва кой е, а тя не го позна.
И големият брат се срещна с нея, а малкият не успя, защото тя умря от рак.

Уин, не мисля, че ще останеш разочарована от Doctor Stranger. Вярно, че има моменти, в които Суки (И Джон Сок) се държи малко инфантилно, но се преглъща, защото историята е интересна. А и съперничеството им с Пак Хе Джин си заслужава гледането.

# 243
  • Русе
2в1, надявам се отново мненията ни да съвпаднат! А Относно Пак Хе Джин, той ми стана интересен и ми хареса в Лоши момчета. Не всеки артист може с каменно лице да пресъздаде душевно преживяване, а той го правеше сякаш с лекота.

# 244
Такаааа. Пък сега да ви разправям. Очевидно е, че гледам други неща в момента Joy. Нали знаем, че момичетата, освен диаманти, обичат и парфюми. И да ме убеждавате в обратното, няма да ви повярвам.Stuck Out Tongue
Та, сигурна съм, че съм ви разправяла, как при срещите си с фенове на живо айдълите винаги приготвят за всеки от присъстващите някакъв дребен подаръчен комплект. (Репликата ми не е към супер знаещите, а към дружките, с които се влачим от 10 години.) Говорим за до 200-300 човека, не за стадион. Винаги всичко в комплектите е лимитирана серия, направена специално за този айдъл за тази му среща с фенове. Когато срещата е в период на промоция на албум, артикулите са с дизайн - препратка към албума. Могат да бъдат както нещица за хапване - сладки, шоколади, сокчета, така и козметични артикули - кремове, балсамчета, глосове, сапуни и т.н., или дребни арт/крафт джиджавки. Много често някои от артикулите в подаръчния комплект са всъщност доста скъпи. Било то мини разфасовки на реномирана марка козметика от висок клас или специално разработен за целта(събитието и айдъла) продукт. Естествено BTS могат да си позволят най-доброто.
От тук нататък цитирам статията за да не преразказвам.

На 15 ноември ARMY присъстваха на предварителния запис за изпълнението на Jungkook на M Countdown. Както винаги, тези, които имаха късмет да присъстват, споделиха някои от специалните подаръци, които получиха.
Заедно с фотокартичката и красивото послание, Jungkook подари на нетизените и красив „Златен“ парфюм, който съответства на концепцията на албума на идола.
Първото нещо, което забелязаха нетизените, беше, че една от основните съставки беше „Тигрова лилия“. Разбира се, това беше важно, тъй като е родното цвете на Jungkook и ARMYs споделиха по-дълбокото значение на цветето, което докосна сърцата на феновете. (моя бележка - Куки има това цвете татуирано на ръката си.)
И все пак, когато фен публикува видео на красивата бутилка, нещо друго привлече вниманието на феновете. В стъклената бутилка имаше малки златни люспи, които отново отговаряха на идентичността на албума.
Въпреки че лесно можеше да е специална съставка, която да имитира злато, ARMY бяха шокирани, когато съставките бяха публикувани и показа, че парфюмът съдържа истински 24K златни люспи, които не са евтини.
Както винаги, K-Pop идолите надхвърлят (очакванията на) своите фенове. Докато златните люспи се вписват в концепцията на Golden, те демонстрират любовта на Jungkook към ARMY и какво той наистина мисли за тях.

Като гледам видеото е поне 50 ml шишенцето. Crazy
Да сложа и малко снимки.

Шортс - https://www.youtube.com/shorts/mhZt6ojFVyM
И преди някой да реши, че това е поизхвърляне и фукане, ще припомня, че преди броени месеци момчето направи дарение на оставената без средства държавна детска болница в Сеул (лекуваща най-тежките случаи в страната), в размер на цялата ѝ годишна издръжка.
Аз отивам да си търся кадри от тълпата пред сградата на телевизия KST и пристигането/тръгването на Джунгкук от записа, а вас ви оставям да си четете/гледате/правитекаквотоискате ... Hug
-------------------------------------------------------------------------------

Малко Пако и Марвел.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 02:23 от profi_1

# 245
Ехааа.... Корейките колко са "всеотдайни" в любовта. Буквално за един ден девойката се прехвърли от единия мъж на другия. Уж много обичаше първия, но не можа да изчака няколко дни и да му даде шанс евентуално да опита да й обясни защо в такава екстремна ситуация наговори изневиделица толкова тежки думи. Още повече, че беше я предупредил, че заради него може да пострада и затова не трябва да се виждат, но тя сама си реши че ще стои на разстояние и ще го чака. Не забеляза и че хората на любимия й дойдоха да я спасят и изобщо не се замисли дали пък думите които чу не са били от помощ за спасяването й. Вероятно по някое време до 1-2 серии, някак ще разбере какво точно се случи, но съм изумена как за една нощ си изплака обидата, излекува разбитото си сърце от чувствата към единия мъж и се втурна на среща с другия влюбен в нея, който пък е нещо като враг на довчерашната й голяна любов. Не се сещам за друг сериал или филм с такава оправна девойка.

В този сериал и двете айдълчета играят като професионални актьори. Другото, не Дже, знам че никъде не съм го гледала, но през цялото време лицето му ми изглежда много познато. Девойката - като актриса, и като героиня някак ми напомня главната от Хуаранг. Не е много изразителна и убедителна като влюбена жена.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:05 от Рори72

# 246
  • Русе
само не разбрах реакцията на ГГ.
  Че се нацупи и врътна в резултат на което му се наложи да потича и пореве ли? Нали И го каза, че искал поне тя да не знае за това,че го мислят за убиец. Т.е. има опасност и тя да не му повярва, че няма нищо общо.
   Grinning те режисьорите обичат да си го събличат
.............................
Още в началото и двете разбраха, че той е бил в затвора. И двете му гласуваха доверие. Попитаха тактично, той не обясни защо. Двете приеха и това, разбраха, че за него е болка. Човек без съвест нищо не го боли! Затова ми се стори изсмукана от пръсти причина, за да избухне и да си тръгне.
И тя малко попресили нещата, тръгвайки с другия. Карай, филм да става! Аз бих избрала друга причина и друго развитие, но никой не ме попита! Stuck Out Tongue
Ехаааа, Пако и Марвел? Това не е майтап, нали? Open Mouth

# 247
Естествено че не е майтап. Някъде и в предишни теми, а в по-предни страници на тази, съм носила инфо и клипове за участието му в тази продукция. Ще играе Капитан Ян. В Ютуб има доста снипети за филма, част от тях с Пако. Но общо взето се мярка за кратко. Даже не успявам да огледам хубаво костюма (и под него Stuck Out Tongue Winking Eye). Joy Довечера от вкъщи може да донеса още някое клипче.
Впрочем ще донеса и малко от третата любов на момичетата - шоколад. Както се казва, стей тюн. Wink

# 248
  • Варненска клюкарка
Днес Пакито е рожденик, мисля, че става на 32.

Проф, страхотен подарък, колко ефектно и стилно със златните люспи в златистата течност, че и картичката и подписа, много оригинално  персонално внимание. Според мен е по-добре така, за някаква част да има специални подаръци, хората получили това внимание дълго ще го помнят. Аз поне каквато съм почитателка на луксозните аромати го оценявам подобаващо! Браво и за издръжката за болницата, това са много пари!
Иначе от прочетеното и видяното за година, разбирам че певци и актьори участват в благотворителни инициативи, или поне стават лица на такива, събират пари, храни, дрехи и ги даряват на нуждаещи се, други строят приюти, грижат се за животни и домове за сираци, като някои удвояват събраното с лични средства. Подаръците за феновете отделно...
За подаръците, във вчерашната серия на ТГ имаше вметка за благотворителните концерти по Коледа, входа безплатен, или ако е платен, средствата от него отиват за благотворителни каузи. Подаръците които донесе мениджъра за да покаже какво ще раздават на феновете - възглавнички, одеала, чорапи, шалове и тениски с лика на звездата, а звездата се вкисна "ама само това ли ще подаряваме...?!" мениджърът му вика че само такива спонсори успял да намери по Коледа,  всички айдъли правели концерти голяма лудница било, да се благодарял и за тези, компромисът беше че звездата осигури храна и напитки за 2000 души.
Тази отговорност и ответственост към любовта на феновете  беше другото което всеки път ме впечатлява у К- селебритата. Отделно възпитанието и добротата, въобще цялата двупосочна връзка фенове/звезди - нищо общо с едни други, които сме коментирали - насуратени темерути, дори
 неблаговоляващи да благодарят от елементарно възпитание и уважение, когато някой ги дарява с любов, или прави благотворителни акции в тяхна чест.

# 249
.............................................

В този сериал и двете айдълчета играят като професионални актьори. Другото, не Дже, знам че никъде не съм го гледала, но през цялото време лицето му ми изглежда много познато. Девойката - като актриса, и като героиня някак ми напомня главната от Хуаранг. Не е много изразителна и убедителна като влюбена жена.
Другото айдълче е Им Ши Уан. Колега е на Пакито в групата им ZE:A. В Слънцето и Луната беше учителят на престолонаследника в детските им години. Има сериал и с Юна - The King in Love.
Друг техен колега от групата, Ким Донг Джун, се снима в сериал, който се излъчва в момента в ЮК - Goryeo-Khitan War. Играе ролята на Крал Хьонджонг от Корьо, който е син на 13-я принц от АС от връзката му с негова племенница.

Девойката, Пек Джин Хи, много си я харесах в една от многосерийните сапунки - I Summon You, Gold!, където успя да свие перките и да превъзпита героя на Пако, който беше едно разглезено и безотговорно богаташко келешче. А, в Императрица Ки се справи отлично като Танашири.
До скоро имаше връзка с колегата си Юн Хьон Мин, но преди 2 месеца обявиха, че се разделят след 7 годишна връзка. Него го познавате като приятеля на Пако от сериала с каката - A Witch's Love, както и от давания наскоро по лейдито Discovery of Love.

Другата двойка, която преди дни обяви, че се разделят след 7 годишна връзка е Хьери - Рю Джун Йол, които участваха заедно в Reply 1988.

# 250
Korea-Khitan War започна страхотно, ще продължа да гледам с удоволствие. Обожавам такива сериали Smiley

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 16:11 от Danifin1

# 251
Значи все пак съм го гледала и другаде и не случайно ми е толова познато лицето му. И двамата с Дже в този сериал правят много силни роли според мен. Браво и на двамата.

Само да уточним, че въпросната племенница за която 13ия принц се жени е онова момиченце, което показаха в последната серия на АС т.е. дъщерята на 8ия принц

Тъй като Пако е един от тези на които ще изгледам цялата филмография явно пак ще се срещнем с девойката отТриъгълника, но по някаква причина в този сериал и лицето на актрисата и героинята й ми напомнят за девойката от Хуаранг.

По лейдито сериалът се казваше в Търсене на любовта, но кой от героите е вече бившата половинка на девойката от Триъгълника? Не съм гледала сериала на Пако с него.

Колко жалко, че сладурите от Отговора са се разделили и то след 7г. връзка.

Вече съм съвсем близо до финала и ситуацията на героите ме хвърли в размисъл. Виждам какво сценаристите са решили да дадат като развръзка, но ситуацията наистина е сложна чисто емоционално за всеки от братята.
Обаче секретарят на убиеца на баща им ми иде да го удуша. Били като кръвни братя с убития баща и ршил като компенсация да се погрижи за едното от трите му деца чрез убиеца. Как така този човек ти е бил толкова близък, а ти разделяш децата му и даваш едното на убиеца му да го отглежда като свое. Това е такова морално извращение, че акъла ми не го побира. Хайде тогава така решил и реално заради него средното 7г. тогава дете от чувство за вина, че не е опазило братчето си бяга от сиропиталището и живее мизерен, скотски живот, без възможност да ходи на училище и деградира до гангстер и образно казано боклук на обществото. А този уж толкова близък приятел на бащата се интересува само от детето, което е отмъкнал и служи като вярно куче на убиеца на приятеля си. После братята се намират и той няма нищо против убиеца на приятеля му да убие и двама от синовете му, за да стане най-малкото дете наследник на богатството на убиеца. Този секретар даже е по-лош и от наредителя, и от прекия убиец на приятеля му, защото всичките мизерии които е сътворил обяснява като направени в името на приятеля му. Отвратителен човек.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 17:06 от Рори72

# 252
..........................

По лейдито сериалът се казваше в Търсене на любовта, но кой от героите е вече бившата половинка на девойката от Триъгълника? Не съм гледала сериала на Пако с него.

.....................

Приятел на главната. Май беше влюбен в приятелката ѝ.

# 253
  • Русе
Един въпрос към тези, които са гледали Непознатият доктор:
момчето в инвалидната количка ( Е13 ) не е ли артистът от ЛПВТ, най-младият от войничетата на СК?

# 254
Да е жив и здрав Пакито! Ако е излязъл да празнува някъде с познатите ни приятели, утре в нета все ще е изтекло някое видео или поне снимки. Каквото намеря, ще го донеса.

Сега да си дойда на ... шоколада. Laughing
Скрит текст:
Признавам им и на момчетата от BTS, и на продуцентската им компания HYBE, че умеят да продават. И се сещат какво и как да превърнат в златна стока. Последният албум на Джунгкук е особено поддаващ се на реализация на идеи. Хем заглавието му Golden (Златен), хем трите цвята разновидности и опаковки, в които го пуснаха, дават поле за изява. След парфюма, който ви показах вчера, днес вече знаем, че следващата глезотийка, която феновете могат да имат, този път чрез покупка, е шоколад и разни десерти с шоколад. Пускам статията, като не открих снимка на шоколадовите бонбониери, които видях само в клип и може да са монтаж. Опаковките на албума са тъмно зелена, тъмно синя и бяла.
- същински шоколадчета или бонбониери.
Ето статията.
Jungkook от BTS, който наскоро се завърна със соловия си дебютен албум, GOLDEN, си сътрудничи с белгийската първокласна шоколадова марка Godiva. Те ще представят лимитирана колаборационна колекция от шоколад и десертно меню до 31-ви следващия месец.
Този съвместен продукт, представен в Godiva's chocolate dessert cafe Stage от клона на Godiva Dosan, е проектиран да осигури специално изживяване на всички клиенти чрез включване на концепцията на първия соло албум на Jungkook.

Пространството в магазина на Stage by Godiva е украсено с плакати и видеоклипове в съответствие с концепцията на албума на Jungkook и ще бъдат представени специално създадени лимитирани шоколадови и десертни менюта.
Продуктът на сътрудничеството е шоколадът Godiva Golden Edition, който ще се продава от 20 ноември.
В допълнение, специални артикули от десертно меню Златен тъмен шоколадов мус торта, Златен шоколадов Шоколиксир и Златен двоен шоколадов мек сладолед ще се продават като ограничени менюта за сътрудничество. Освен това се предоставя златна пощенска картичка на клиентите, които купуват в Godiva Cafe и на официалния уебсайт.

Нетизени и фенове смятат, че сътрудничеството е идеално за неговия албум, тъй като повечето смятат, че кутията на албума му прилича на кутия за шоколад.
Ще се продава от 20 ноември в Godiva Cafe и официалния уебсайт на Godiva. От 21-ви може да бъде закупен в ограничени количества през приложението Weverse Shop.

Официалното съобщение за пускането на това "сладострастие" Wink - https://twitter.com/BTSMerchUpdates/status/1724965059942621495
Няма начин на предстоящата му на 20 ноември фенсреща да няма поне по едно шоколадче за всеки от публиката.
Сгънах го, че знам на кого му е интересно, но може на някого да не е.

Маргарелче, много си тихичка напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт