АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 011
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Да се посмеем заедно, горките мъже JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
https://www.instagram.com/reel/C0t3sTFvrRn/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==  

# 676
ПредКоледно реших да изключа мозъка си от ел.мрежа - никакви напрегнати сюжети, никакви забити или изправени нокти!
  Joy същата рецепта с https://youtu.be/UIp2o2wOtzY?si=-6pwlQo7B7BJ6hHw  лисици, свръх-сили, опашки и двама симпатични главни + готин лош.
 И това е като за празниците https://www.vbox7.com/user:eastern_spirit_bg?p=items&q=+Lovestru … D0%B7%D0%BA%D0%B8
    Вчера открих, че и Мечтателите имат акаунт в телеграм Joy  +700 файла за гледане.

# 677
  • пак на Рив Гош
ааах, Джи (Уки) на сърф, спомени, спомени... Joy

# 678
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах.
------------------------------------------------
Ще питам, макар и на запознатите въпросът ми сигурно да прозвучи тъпо. Бъдете снизходителни, знаете, че нямам време да гледам сериали от бая месеци насам.
Каква е разликата, или приликата, между похваления в горния пост на Крисс Tale of the Nine Tailed 1938 и Tale of the Nine Tailed, намиращ се под №36 в списъка ни на първа страница?

Joy Ама как знаят на какво да танцуват! Purple Heart
----------------------------------------------------------

Някой тези дни щедро е изсипал видео, заснето преди 10 години, от задкулисието на Наследниците.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:58 от profi_1

# 679
  • Русе
Роци, Джи на сърфа от филм ли е? Разкошна снимка!!!
Профи, твоята история с 9-те опашки все я отлагам, но сериозно я местя в листата си към първите 5. Simple Smile Уау, Минчо какъв е пухкавелко тук?!
Крисс, Анамнезата ли е твоето Коледно предложение? Малко инфо, плиииийз?

# 680
Цитат
Каква е разликата, или приликата, между похваления в горния пост на Крисс Tale of the Nine Tailed 1938 и Tale of the Nine Tailed, намиращ се под №36 в списъка ни на първа страница?
Tale of the Nine Tailed - 1 сезон тук започва историята
Tale of the Nine Tailed 1938 -2 сезон, тук същите герои ,но по друго време 1938 година

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:50 от Danifin1

# 681
  • пак на Рив Гош
Роци, Джи на сърфа от филм ли е? Разкошна снимка!!!
Уинона, снимката е от сериала Lovestruck In the City (2020) от линка, който е пуснала Крисс.
Джи е в една от главните роли и си партнира с Ким Джи Уон (Главната от "По моя начин" и от първите сезони на "Артралдските хроники"). Сериалът разказва за запознанството и връзките на три двойки, романс с примеси на "нещата от живота". Джи е страхотна драма-куин в него Joy

# 682
Крисс, Анамнезата ли е твоето Коледно предложение? Малко инфо, плиииийз?
 По скоро Джи , линкът със сериалът е там. И другото за мен е ок, но аз си харесвам страшните приказки Joy  Да  де анамнезата, пак чета през буква. Запознаха се на плажа, Тя, тъкмо я бяха зарязали малко го поутреби и изчезна Joy и като започна една драма , едно страдане докато я откри. Забавно беше докато се взеха. А Джи много си му отива да играе срамежлив смотаняк.
   JoyJoyJoy  драма куин

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 22:02 от Krissttinna

# 683
Благодаря Hug . Изясни ми се.

Джи като драма куин бих го изгледала с удоволствие.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:41 от profi_1

# 684
  • пак на Рив Гош
А Джи много си му отива да играе срамежлив смотаняк.
   JoyJoyJoy  драма куин
То направо отвътре си му идва Joy В текущия му сериал (Welcome to Samdal-ri) пак е в същото амплоа.
Само дето понякога се вживява твърде много в някоя от ролите и го избива на истерична лелка Wink .

# 685
Попадна ми малко хубав Ча зад кадър.

И нещо , дето е съвсем в друга посока, ама няма как да не го метна - https://www.youtube.com/watch?v=VgQjr6P7zP4 Joy разногледа станах.

# 686
  • Русе
"В търсене на любовта" - от 19.12.  00.00 часа по Стори

# 687
"В търсене на любовта" - от 19.12.  00.00 часа по Стори
Ама направо да вземат премиерните си сериали от 2:30 да ги пускат!  smile3511

# 688
По 3-4 пъти ги повтарят, оляха се🙄

Джи като драма куин бих го изгледала с удоволствие.
Не мисля, че ще можеш да го изтраеш 😂 Роца е права, че понякога твърде много се вживява.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 11:08 от Margarita N.

# 689
Успяла си вече да го изгледаш? Кога са го давали?
Влез и оправи т-то с г в цитираното, плийз, че като пиша без очила се случва да не видя, че съм уцелила съседен клавиш.

Общи условия

Активация на акаунт