Отговори
# 630
Стиснати палчета за всички,които днес ще гушнат своите рожби!
А ние пък си избрахме сами кога да се покажем на Света и ето,че вчера се появихме, в 34+2 гс.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 06:47 от Devilche

# 631
Честито, Maniesh и Devilche ! Как сте момичета? Как са бебоците?

Момичетата за днес стискаме палци!

# 632
Честито момичета ❤🥹 да са ви живи и здрави мъниците както и вие! Как ств?

# 633
Maniesh, Devilche, да са ви честити бебчетата! Много здрави и щастливи да растат! 🤗

Момичетата със секцио днес - чакаме ви с най-прекрасните новини! 🤍

# 634
Devilche, Maniesh честити ви бебчета - да са много здрави и щастливи и вие покрай тях ❤❤❤

# 635
Devilche, Maniesh да са живи и здрави бебоците ❤

# 636
Maniesh и Devilche честито бебчета! Бъдете живи и здрави и много щастливи ❤️

# 637
  • София
Маниеш и Девилче честити бебета!

Девилче ти ни донесе първите девойки

# 638
Маниеш и Девилче честити бебета!
Да са ви здрави и да имате прекрасни моменти заедно! Hug Heart

# 639
Добре сме, още свиквам. Всичко ми е ново, но имам помощ от две баби. Младежът е много лаком и вече порцията не му стига. Изцяло на АМ е, не исках да кърмя и си спрях кърмата още в болницата.
Всеки ден става все по-различен и по-голям. 🥹 Вече е над 3 килограма.
Аз съм си супер. Много бързо станах, раздвижих се и почти нямаше болка, то и след тези контракции накрая това ми беше голяма облекчение. Единствено много се притеснявах, че е рано и масово някои сестри и доктори ме плашиха, че детето ако се роди сега ще бъде в кувьоз. Все едно мога да направя нещо да го спра…
Момичета, секциото не е толкова страшно, колкото си го представяме. Не е лесно, но момента в който ти дадат малкото човече до главата е неописуемо чувство.
Оставям ви, защото вече малкия господин е много гладен и изнервен.
Всички имате четири стиснати палчета от нас. Heart

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 08:03 от Maniesh1

# 640
  • София, България
Maniesh1 и Devilche честито за тези малки бързаци! Да са ви живи и здрави бебчетата! Heart

# 641
Честито, Маниеш и Девилче! Да са изпълнени със здраве, обич и радост малките ви съкровища! ❤

# 642
  • София
Devilche и Maniesh, да са ви честити дългоочакваните рожби! Нека изпълнят живота ви с много радост, игри и детски смях!

# 643
Девилче, Maniesh, честити бебенца! Живи и здрави да са и най-хубавото да е пред вас!

# 644
Честито за новите бебчета. Имам въпрос към момичетата раждали и преди и евентуално родили секцио. Моите лохии след първата седмица са сравнително оскъдни, на моменти изобщо ги няма. Подобни са на слуз примесени с кръв, но количеството и цвета са все същите, не намалява и са с миризма на мърша. В МД казват, че е нормално, те казаха че е нормално и белега ми е от секциото на едно място още зараства (а минаха повече от 30 дни) и нищо да не правя сам ще се оправи, но личния лекар ми даде препоръки с какво да третирам мястото, за да се затвори. Та за това питам, ако има някой с опит отпреди.
Така че последващото следене в МД, което ми се полага безплатно не ми хареса, доста набързо мина прегледа.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 09:08 от daisy85

Общи условия

Активация на акаунт