Отговори
# 645
  • София
Дейзи да, лохиите са така, спират, тръгват, миришат. Може една седмица да нямаш и пак да тръгнат. Важно е да се следи да не се пълни повече от една превръзка за 1 час и за болки в корема.

# 646
Дейзи да, лохиите са така, спират, тръгват, миришат. Може една седмица да нямаш и пак да тръгнат. Важно е да се следи да не се пълни повече от една превръзка за 1 час и за болки в корема.
Благодаря за информацията, вече повече от 30 дена е така и не се трае, добре че няма и допълнителни оплаквания.

# 647
Здравейте и от мен,
Честито на всички мами, да са ви здрави бебчета!

Иначе и аз записвам едно ноемврийско бебе - Даяна, роди се на 18.11 🤗
Беше спешно секцио, поради изтичане на водите и краково предлежание, но се случи в най-подходящото време, когато тръгвах за тонове Wink

# 648
  • София
Честито и на теб за прекрасната девойка, да ти е жива, здрава, усмихната и игрива!
quote author=tsv.ivanovaa link=topic=1600964.msg47235586#msg47235586 date=1700550677]
Здравейте и от мен,
Честито на всички мами, да са ви здрави бебчета!

Иначе и аз записвам едно ноемврийско бебе - Даяна, роди се на 18.11 🤗
Беше спешно секцио, поради изтичане на водите и краково предлежание, но се случи в най-подходящото време, когато тръгвах за тонове Wink
[/quote]

# 649
  • София, България
Честито и за твоето бебе, tsv.ivanovaa ! Много здрава да е Даяна!
Много хубави новини тази сутрин от всички. Браво!

daisy85, така са си лохиите. Може и над 40 дни да продължат. За разреза - с цикатридина спрей пробвай Simple Smile

# 650
Олеее тази сутрин отварям и виждам 35 коментара. Викам си,, тука има радости! "
Честито на всички мамии.. Днес е ден на християнското семейство и ви пожелавам от сърце да гледате как растат рожбите ви здрави и щастливи!
Аз съм в 37г.с. Днес  съм на тонове.. На 28.11 съм на преглед предполагам последен и тогава ще говорим за дата.. Аз исках още предната седмица да говорим,но тя някак си иска да ме превърти за нормално.. Ще гледаме какво ще става.. Само знам,че и при мен не остава много време.. От вчера пера дрешки, днес ще гладя. Документи трябва да оправям за болницата.. Багажа за болницата трябва да довърша.. Много ми е притеснено,но като ви чета с тези хубави новини ми вдъхват кураж! ❤️

# 651
  • София
Ехааа tsv.ivaniva  честито и на теб!

Дейзи до към 40я ден си е така, спокойно.

# 652
Честито, момичета за прекрасните бебчета! Бъдете здрави и благословени! Какви хубави новини само! Въпреки, че не се познаваме лично се вълнувам много за всяка една от вас. Прегръщам ви!
От тук нататък ще валят само хубави новини! ❤️

# 653
Ехеее, колко страхотни новини и какъв бебевалеж Heartpulse
Да са много здрави малките сладури и много да ви радват. Бързо възстановяване на всички момичета и бързо да се прибирате вкъщи при семействата Flowers Hibiscus

Стискам палци и за всички, които днес очакват голямото събитие и очакваме включване и от тях!

# 654
Честито и от мен за прекрасните новини. Бързо възстановяване на мамите и много здрави, и спокойни бебоци желая!

# 655
Еееххх, как хубаво заваляха бебнца! Честита да ти е принцесата, tsv.ivanovaa! 🤗

Аз днес бях ма поредните тонове и доки ме чучна за преглед за разкритие. Не беше никак драматично, а тя доста си порови. Оказа се, че съм с 1.5 см разкритие и скъсена на 80% шийка, та сме чакали бебчо скоро скоро. 🤭

# 656
Бърз въпрос - как мерят колко е разкритието при мануален преглед - нали за такъв се коментира, а не ехографски?

# 657
Честити девойки! Много здраве и обич пожелавам! 😍🍀

Like_Smoke, мерят с пръсти. На мен вече два пъти ми правиха такъв преглед - нямам все още разкритие, но шийката ми е изгладена, та и при мен не остава много… 🥰

# 658
# 659
Днес минаха и моя преглед и тонове и също имах преглед за разкритие- шийка скъсена на 80%, без см разкритие и бебе високо… та не знам какво да мисля, май средна хубост. Контракции имам повече вечер, но нищо драматично.

Общи условия

Активация на акаунт