Отговори
# 615
Tedizza заедно сме с теб, моето планово секцио също в утре сутрин ❤ мен пък много си ме е шубе едва седя ама знам, че трябва да излезе 🫣

Кексче, щом кръвотока е добър би трябвало да е всичко наред, моята плацента също узря по-рано , но мисля за мехура, че никой няма да те пусне да си ходиш с пукнат мехур

# 616
Добър вечер и от мен . Както ви казах вчера днес бях на ехограф . Кръвотока ми е много добре . Бебето го измери 2300 в 35 та седмица влизам утре , каза че е дребничка . Плацентата се оказа че е зряла , не каза коя степен , само че е доста зряла. Прегледа ми шийката и имах там нещо черно продълговато и каза че са околоплодни води. Обаче се притесних пак и си глътнах граматиката , не попитах означава ли това , че ми е пукнат мехура 😥
Другото , което каза че е много много ниско , главата и е на тазовото дъно май каза или нещо такова . Секциото ми е след 3 седмици  , според вас ще избутам ли до тогава . Иначе контракции не усещам да имам , освен леко втвърдяване от време на време . Та мами кажете мехура според вас пукнат ли е ?
Другия въпрос ми е щом кръвотока е добре значи всичко е нормално нали?
За мен не е пукнат мехура, иначе нямаше да те пусне да си ходиш- вземат незабавни мерки. Предполагам, че не е нещо сериозно, след като не го е изкоментирала.
Относно кръвотока- да това е едно от най- важните неща, които показват реално цялата картинка.

# 617
Tedizza заедно сме с теб, моето планово секцио също в утре сутрин ❤ мен пък много си ме е шубе едва седя ама знам, че трябва да излезе 🫣

Кексче, щом кръвотока е добър би трябвало да е всичко наред, моята плацента също узря по-рано , но мисля за мехура, че никой няма да те пусне да си ходиш с пукнат мехур
Много успех и късмет!!! Всичко ще е наред!!! HeartHeart

# 618
#tedizza, Tinydevil пожелавам ви утре всичко да мине леко и бързо и да си видите пухкавите бебета ❤️ Keksche, никой лекар не би те пуснал да си отидеш вкъщи, ако има сериозен проблем.

# 619
На мамите, които утре ще имат много специален ден- пожелавам ви да изживеете най- прекрасния миг с рожбата ви❤ Бързо възстановяване и много, много щастие🙏🏻

# 620
  • София
Тедизза , Tinydevil успех момичета! Другото Девилче знае ли някой какво става?

Абе Кексче сериозно ли питаш нас дали ти е пукнат мехура? Как да знаем... Щом не те е задържала значи не е нещо сериозно. Ако те притеснява утре отиваш пак.

# 621
Леле колко много бебета! ❤️❤️❤️
Аз утре официално съм в 37 г.с. отивам при доктора да говорим за раждането! Хем ми е много вълнуващо, хем ми е много притеснено.... направоооо!!!!

# 622
  • Somewhere beyond the moon and stars
Мацето,
Ако тръгне нормално - да. Но трябва да е като по учебник цялото раждане.
При каквото и да е отклонение, ще минавам секцио.

Кексче,
Ако имаше каквото и да е притеснение, АГ щеше да ти измести секциото напред, според мен. Успокой се и се фокусирай върху хубави неща.

# 623
  • София, България
Успех утре на tedizza и Tinydevil Heart най-прекрасния момент. Пожелавам ви да мине всичко леко и бързо! Heart Eyes

Аз съм си още в 35та седмица, утре тепърва на пореден преглед Grinning

Кексче, и аз не мисля, че лекар би те пуснал с изтекли води, ама пък и тя ако се е изказала тъпо…. Другия път питай такива неща Wink не си гълтай граматиката, че цял живот с детето все нещо ще има да питаш Grinning

# 624
Tedyzza и Tynidevil пожелавам ви успех утре момичета и леко раждане. Чакаме ви с прекрасни вести след това ❤️

# 625
Тедизза , Tinydevil успех, момичета! Най-хубавото тепърва предстои! Ще чакаме добрите новини! Пожелавам ви всичко да мине много леко! ❤️

# 626
  • София
Tedizza, Tinydevil, с вас съм утре! Всичко да мине бързо и безпроблемно до най-прекрасния миг на среща с рожбите ви! Не се притеснявайте за нищо!!

# 627
Тедизза,Tinydevil, успех утре! Ще чакаме прекрасни новини! 💖

# 628
Здравейте, момичета отдавна не съм се включвала. След моите продължителни контракции бях приета за задържане и въпреки двойната токолиза, не успяхме да ги спрем. Падна ми тапата и впоследствие на втори ноември ми изтекоха водите. В ноемврийската дъждовна сутрин вместо секцио по желание се наложи да е спешно такова. Възстанових се още на втория и ден и все едно не бях раждала. В 09:07 проплака моя първороден син в 35 г.с. Благодарение на моята лекарка, която ме прие за превантивна терапия с кортикостероиди за дробчетата, детето ми изплако само и не се наложи кувьоз. Цял живот няма да ми стигне да и благодаря за всичко, което направи. Бебето се роди 2600 гр. и бяхме 9 дена в болницата на антибиотик, заради инфекция със Стрептококи, която хванах в болницата, след това ни изписаха. В момента се храним и реших да дам ъпдейт. Аз съм ноемврийска мама, но се радвам, че минах с вас през това “приключение” за тези осем месеца. Бъдете здрави и ви пожелавам едни едри, дундави бебоци. Леко раждане, момичета! Heart

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 02:09 от Maniesh1

# 629
Честито, Maniesh! Да сте много здрави и щастливи!

Успех утре, момичета! Всичко ще е наред! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт