Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде живеят участниците във форума?
Какви са основните характеристики на местата, където живеят участниците?
Какви са предимствата и недостатъците на кварталите, в които живеят участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде живеят участниците във форума?
-
Какви са основните характеристики на местата, където живеят участниците?
-
Какви са предимствата и недостатъците на кварталите, в които живеят участниците?
Предимствата на кварталите, в които живеят участниците, включват красива природа, богат културен живот, разнообразие от атракции и удобства като магазини, училища и спортни съоръжения. Недостатъците включват високи разходи за живот, ограничен достъп до зелени площи и социални и икономически предизвикателства.
-
Кои са забележителностите на местата, където живеят участниците?
-
Какви забележителности има в Торонто?
.
) няма нищо архитектурно всичко е нов съвременен стил, освен старинните стилове в околните селца на около 50-60км от нашия град.На 70км северно има минерално селце със много красиви вили, които са ефтини страшно много.Тук все още преобладава комунизма ,озеленяването е на много високо ниво, много се поддържат улици, градинки,но самите паркове са изкуствени няма нищо общо със южния парк в София
което на мен много ми липсваше.Тук няма заведения по улиците, нито кафенета и това ми липсва, коренно различно е като култура.Шаренко си е като възпитание има и невъзпитани има и много възпитани хора.Много е горещо лятото тук направо не се диша минималните температури тук през лятото са 42С и въздуха е влажен и тежък,най-красиво е май,август и септември,тогава си заслужава екскурзията до Пекин, Забранения град и Стената.Града ни е един продълговат и всички улици са прави нищо не е раздвижено много е скучен ,може би и заради това съпруга ми харесва повече България.

/но пак казвам това е за сега - може би след някой друг месец няма да има кой да ме удържа тук от мъка... не знам
/ 

), а сега си купихме къ6та на 16км от центъра на Виена и съм мн доволна, 4е тази лудница и тези неспира6ти туристи са дале4е от мен, 4е имам спокойствие, 4е нямам съседи (имали сме 2пъти луди съседи и един долнопробен наркоман, с който о6те се съдим!), 4е имам двор в който да си играе детето и имам барбекю за кюфтета и 6те си ги пека без да ме тормозят съседи,4е мн пу6и! тук са малко превзети паржоли да си 4ука6 и идват да ти правят забележка да не 6уми6!(една приателка има6е този слу4ай)