Къде живеем? Разкажете за мястото, където живеете.

• 341 095
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
  • У дома
Здравейте мами,
прекрасни снимки. Аз нещо много се мъча с кирилицата, затова само споделям че съм в Chicago suburbs. Мноого сме доволни от нашия квартал, но архитектурата не може да се сравнява с Европа  Simple Smile

# 91
Здравейте мами,
прекрасни снимки. Аз нещо много се мъча с кирилицата, затова само споделям че съм в Chicago suburbs. Мноого сме доволни от нашия квартал, но архитектурата не може да се сравнява с Европа  Simple Smile

Hot momma,
къде живеете?
Ние сме в Непървил.

# 92
  • У дома
twins_mama здравей,

ами ние сме съседи. Аз бях в Naperville до преди 3 години, когато си сменихме къщата и сега сме на границата на Plainfield/Romeoville. Заповядай на гости Simple Smile Аз съм винаги отворена за нови запознанства  Simple Smile

# 93
Hot momma и twins_mama, темата е закована и е предназначена само за разкази.
Моля ви, продължете си разговара на ЛС. Grinning

# 94
Тези тюленчета така ли си стоят?Не бягат ли от туристи и всички други на два крака?И ние си имаме тюленчета всяка вечер чакат до рибарските корабчета но така излезли не съм ги виждала никога.
Нана, отговарям ти вместо Анаид.
Това са морски лъвове и са една от атракциите на пристанището на Сан Франциско. Имат си специално за тях отреден Пиер с понтони, на които си седят, препичат на слънцето, реват, колкото има глас държи и порядъчно вонят. Поседях не повече от 10тина минути при тях по време на 3 дневното ми пребиваване там през октомври.

# 95
  • Eemnes, NL
Здравейте и от мене Simple Smile
Аз също живея в Холандия. Някои от пишещите тука ме познават от един друг форум...
Обещавам да намеря малко повече време да почета и тука. Интересен сайт Simple Smile

# 96
Поzдравления zа прекрасната тема  bouquet...Ние живеем в Лауф, малък град на 15 мин. от НЮрнберг_Германия...тук съм от 2 години, малко ми липсва България, но не е определено болеzнено...ето малко от новият ми дом...

Лауф

НЮрнберг
Panorama

Osternbrunen

Schoener Brunnen

# 97
Аз малко доста позакъснял постинг ще драсна. от сто години я разглеждам тази тема пък не се сещам и аз да ви покажа тукашните красоти. Само че те са много и не знам дали мога всичко да ви покажа - преди всичко са природни. Французите казват, че тук на Лазурния бряг е най-хубавият климат във Франция.
Аз живея в едно градче на име Антиб, което съществува още от римско време. Намира се на брега на Средиземно море и е разположено между Ница и Кан. По-близо е до Кан/12км/, а от Ница ни делят 20км.
Какво друго да кажа освен, че се наслаждаваме на морето и зимата на чудесните Алпи. Лятото малко градът е претъпкан от туристи, но си заслужава да се види. Страшно красив и очрователен с атмосферата си е Старият Антиб - нещо невероятно/търся снимки за да ви го покажа/.

Много и велики художници са творили и живели тук. Един от тях е Пикасо. В градът има и музей с негови творби.

# 98
Ех че интересна тема бее!!!Браво на автора!
Аз живея в Ривароло,отдалечено на 30 км от Торино.Това е малко градче,с приятен център с много красиви бутици,барове(италиански кафенета)и сгради в старинен стил и разни декорации и афрески на които терасите са винаги отрупани с най различни мушката бегонни и фуниики.Живэм в къща точно в центъра,в тиха улица.Къщата е строена през 1800 година и е исторически паметник.В съседство до нас има старинен замък с голям парк където през лятото почти през вечер се провеждат синфонични концерти,гостуват балетни и театрални трупи,разни джаз музиканти и какви ли още не, и дори и да не отидем на концерта в градината ни се чува иасно, така както и там.Единственния недостатък на всичко това е че и от трите страни към двора ни гледат блокове и понякоха докато сме седнали в градината привечер с приятели се чувстваме точно като участниците от Биг Брадър.Не си познаван съседите и това ме прави много щастлива.
Тук живота тече така спокойно че понякога изглежда че времето е спряло.Ресторантите са уютни,с хубави летни градини.
Липсва смога и френтичния ритъм на Торино,където ставаш буквално разноглед от хора трафик клаксони и какво ли още не.Но естественно Торино си остава красив и очарователен град.Най много го обичам през зимата и есента.През зимата,с всичките тези невероятни коледни украси и минувачите влизащи и излизащи от магазините в търсене на подаръзи за любимите хора,вечерните светлини от лампионите,стотизите фарове на колите , неоновите реклами,причудливата мелодия на клаксони, тълпата която те грабва с ритъма си по Виа Рома(една от търговските улици),малките артистично бохемски заведения пълни с весели гръмогласни младежи с зачервени от студа бузи и топлия аромат на горщият тукашен шоколад Джандуя ,не знам как да го опиша...магическо...шарено,неповторимо.
А есента е божественна.Пристига тук мързелива,лента(бавна)с зялото си тържество на млада ,красива разглезена аристократка която току що е влязла сред хората и чака да и се обърне внимание.Зидовете на пградите се обагрят от кърваво червеното в листата на канадската лоза.Редом с нея се преплита тъмно зеления едър бръшлян и неговите пурпурни плодове.Тревата е злена и свежа.О всичко това на фона на къщите обляни от топлата оранжева светлина на залязващо слънце намираш вдъхновение ,желание да се слэш с всичко това и просто да бъдеш.
Докато в града живота отново кипи.Всички са се върнали от морето,студентит са пристигнали и всичко живо е отново навън.Отпускаите са започнали работа и всичко разказва ентусиазирано за своите лятни приключения,размахват се албуми със снимки звънят телефони...
Отново се е върнало всичко по старому,но по свой си нов начин.

# 99
Ей Влади , много хубаво си го написала newsm10 smile3525 smile3508 .Толкова пищно описание си направила на мястото където живееш , че ми се прииска и аз да го видя с очите си ..Влади можеш ли към това прекрасно писмо да приложиш снимки smile3509 - на градчето в което живееш , на къщата (тя определено бих искала да е разгледам точно защото е старинна.Харесвам античните неща по принцип.А всъщност може и на себе си ..Аз мисля че съм разглеждала твои снимки , но не съм сигурна.Ти ли беше със оня странен( по правилно екстравагантен ,който лично на мен много ми допада  ) стил на обличане - някаква пола, рокля във синьо зелено май се беше снимала ....мисля че това бяха твои снимки .Със светли очи и права светло кестенява коса.Правилно ли съм разбрала това ти ли си Влади ??? newsm78

# 100
Маркрит, не е" пищно",направо съм се оляла с писането! #Cussing outПонякога като почна няма спиране.Хубаво би било да имам някаъв ограничител в символите.Лаконичноста не ми е приоритет,не мога да се изразявам точно и кратко Tired.
Аз съм да,като кача снимки ще ги покажа.
Има доста красви снимки от олимпииско Торино.А на Ривароло нямам нищо но ще направя тези дни.
Иначе къщата не е някава префърцунена ,с разни финтифLюшки, но е наистина много стара,а избата е жестокa,точно като във филмите на ужасите.Ако решат да снимат Дъ Ринг 3 ,спокойно могат да дойдат да снимат в нас Peace.

# 101

Цитат
Аз и моето семейство-мъжа ми и нашия син живеем в Angliа,в едно градче северозападно от London, нарича се Leighton Buzarrd. Тук са и всички колеги-българи на моя мъж, така че не ни липсват приятели. Тук сме вече почти 2 години. Харесва ни, но искаме един ден да се върнем в Бг,защото няма по-хубаво от родния дом. Колкото и хубави неща да има в една чужда страна и колкото и пари и възможности да предлага аз винаги ще искам да се върна у дома.

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 23:51 от Дивиана

# 102
Интересна теми4ка! Про4етох я на един дъх!
Ние живеем в Антверпен, Белгия - ве4е са го описали, а и сним4ици има! smile3503

# 103
Az jiveia v Toulouse, Frantzia. Tai-narecheniat rozov grad, zaradi tzveta na tuhlite izpolzvani pri stroeja na pochti vsichki sgradi. Tova e oshte i gradat na Violetkite, padnala sam si na miastoto, nali  Grinning Mnogo mi se iska da vi pokaja snimki, no imaiki predvid che sam vse-oshte "novak" estestveno ne znaia kak  Cry

# 104
Аз живея в Tулуза, Франция, тъй начереният розов град, заради цвета на тухлите използвани при строежа на почти всички сгради. Това е още и градът на виолетките, паднала съм си на мястото, нали. Grinning Много ми се иска да ви покажа снимки, но имайки предвид че съм все още новак естествено не зная как.  Cry

Моля, пиши на кирилица!

Общи условия

Активация на акаунт