Къде живеем? Разкажете за мястото, където живеете.

• 341 074
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
Тази тема е страхотно интересна и за това реших да добавя и аз нещо. Живея в Торонто, Канада. Понеже вече други преди мен писаха за тук, аз искам да ви покажа страната през погледа на нашия фотоапарат.

Торонто, Онтарио плейс

Монтреал, Стария град

Торонто, Есхибишьн плайс

Торонто, музикалната градина

Отава, реката

Ниагарския водопад през зимата

# 106
Здравейте,аз живея в един много красив град в Норвегия LaughingТук е много красиво нашата къща гледа към морето страхотен релакс.Но много ми липсват приятели.Радвам се ,чe сте измислили тази тема

# 107
Благодаря ти Дивиана  Grinning
Тулуза е много хубав град, но в Интернета открих само две що-годе прилични снимки : на кметството, кадето междувпрочем се омъжих, и на кафетата отсреща  Rolling EyesЕ по-добре е от нищо  Blush

# 108
# 109
Страхотна си Ели, благодаря ! Тези не ги бях видяла, но са много красиви  Heart Eyes

# 110
прочетох всичко на един дух,но за съжаление не видях други мами от Кипър...ние живеем в столицата никозия (грутско говорящата част).изминали са 12 години от първото ми пристигане тук,така че вече не мога да изкажа обективно мнение за града.свикнала съм му.най-много ми харесва,че тук няма \"далече\" - най-далечното разстояние е 150 км (а силистра - софия е 470).ще се опитам да кача и снимки,но следващия път..

# 111

Аз живея в България в гр. Казанлък в района "Под гарата" в къща с моето семейство. Пътуваме с кола до центъра, защото пеша е трудно - пътя е лош и трябва да се минава под един тунел, който е неугледен и малко страшен за деца, особено вечер. Няма такива красоти, каквито има при вас и много се радвам, че живеете с децата си в нормални цивилизовани страни.
  Поздрав Анета

Аууу, ама как можеш да кажеш, че България не е красива?  Rolling Eyes И това за цивилизацията   Crossing Arms недей така...

Аз съм в Гиг Харбър, малко градче на западното крайбрежие в САЩ. На час с кола от Сиатъл. Известен град е заради моста. Един от най-дългите висящи мостове в света е тук - Narrows Bridge. Много е красиво тук. В един град са съчетани океана и планината - Mount Rainier. Наричат я The snow capital of the world.

Климата е много близък до българския, само дето лятото не е толкова горещо и зимата не е толкова студена.
(дано нещата със снимките се получат - досега не съм пробвала да слагам снимки тук)  Embarassed

# 112

Здравейте, как да изпратя снимки? Нещо не мога да се справя!

# 113
  • NY
New York .....vseki znae po neshto za nego
tazi zima v Scottsdale,AZ...na toplo pri kaktusite, blizo do chervenite skali na Sedona

# 114
Хайде и аз да драсна нещо стига само съм чела Flutter
Живея в Холандия и градчето се казва Nijmegen

За да бъда точна и ясна за местоположението, ето ви карта  Laughing

# 115
Мда, да напиша и аz къде живея. Допреди два месеца живях в красивия Дюселдорф. Аz лично много харесвам града, преz който тече реката Рейн. Сега се преместихме на около 60 км от него.
Градът е столицата на провинцията Северен Рейн Вестфален, има много zабележителности. Иzвестни са булевардът Königsallee (или както го наричат съкратено Kö) с многото бутици и др. шопинг-пасажи, старата част на града (Altstadt) с многобройните си кръчми (каzват, че там се намира "най- дългия барплот на света" в смисъл, че има много кръчми, някои от които сами приготвят бирата си (Altbier - "стара бира" в буквален превод, тя е малко по- тъмна и се приготвя по определен начин), ресторанти т.н.). Градът е и рожденото място на иzвестния немски поет Heinrich Heine, който е написам поемата zа Лорелай. Интересен е и "малкия Токио", тъй като в Дюселдорф се намира най-голямата колония от японци. На така наречената  Kunstachse (оста на иzкуствата) се намират много иzвестни муzей, галерии, академията и др.
Заслужава си да го посетите. Simple Smile

И аz като тебе живеех до преди два месеца в Дюселдорф, Еллер, дъщеря ми се роди в ЕVK(Болницата)но се преместихме да живеем обратно в родния край на мъжа ми.ГрадчЕто се каzва Апен,на границата между ХАмбург и провинцията Шлеzвиг Холщайн.Аппен и съседното градче Уетерсен буквално "плуват" в роzи, дори и преz zимата.Природата е много хубава, а ние живеем на оградата на второто по големина училище zа подофицери в страната. LaughingВ същата каzарма работи моят съпруг.Наблиzо са роzовите полета, което и в момента плуват в цветове.В Апен се раzвъждат раzлични сортове роzи, много от сортовете ги има само тук.Рядката синя роzа (която всъщност е плод на експерименти) също може да се види в Апен в подходящия zа растежа й сеzон.
Тъй като отскоро живеем тука не съм имала въzможност да направя подходящи снимки , но на следващия тур ще го имам в предвид  Wink

# 116
http://zoesch.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album03&id=Bild_219
Някъде тук в Бавария.

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 23:46 от Дивиана

# 117
  • Реъкйавик

Reykjavik

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 14:13 от Дивиана

# 118
# 119
ами здравейте и от мен! Ние вече живеем в Бг от 4 години ,но сам живяла 15 г. в Сирия.Мъжът ми е ливанец...както и да е....много съжалявам ,че българите имат толкова грешна представа за арабския свят.В Сирия и ЛИван е уникално Красиво иинтересно ,хората са страшно дружелюбни и отзивчиви /което забелязвам вече го няма в Бг за съжаление/Има ме си двама юнака -близнаци на 10 години.Живяла сам с семейстото на мъжа ми 8 г и трябва да ви кажа ,че свкърва ми е най-готината мацка:)) Heart Eyes.Единствената причина за която се върнахме в Бг е ,че там нямат хубава образувателна програма за децата ,а и се подлагахме с пустия му ЕС.... а  ето и малко снимки....

Общи условия

Активация на акаунт